ההסברה הישראלית

האם תיפסק הפגזת הקטיושות על הגליל,

אם ישראל תסכים להפסקת אש? האם ההחלטה על כך, עם תימשך הפגזת הקטיושות על הגליל, נמצאת בידי ממשלת ישראל?

ויורחק חיזבאללה מהצפון

עם ערבות מלאה שיופרז, אז ישראל צריכה להסכים להפסקת אש. אני לא משלה את עצמי שחיזבאללה ישחררו את החטופים ככה סתם , בישראל יעשו מאמצים וימצאו דרך לנהל משא ומתן.

את האמת?

יכול להיות אחמדינג'אד, יכול להיות נאסראללה, יכול להיות אסד... אני לא סגור על זה במאה אחוז. אבל על דבר אחד אני כן סגור- הקטיושות שנורות על הגליל נורות משטח לבנון.

Lilac Wine

New member
אני חושבת שהוא מתכוון

לכך זה אשמתנו שיורים קטיושות ןלכן אנחנו "מחליטים" על זה...עצוב..

האם מישהו שבנו נחטף

ומקבל מהחוטפים דרישות לכופר סחטני שוב ושוב, האם הוא זה שאשם על כך שבנו נחטף? האם הוא זה שחותך לבנו את האצבעות ושולח לו אותם בדואר? האם הוא צריך לשלם לחוטפים כמה שרק ידרשו למרות שהוא יודע שכשיעשה זאת החטיפה הבאה זה רק עניין של זמן?

ואו! חותכים אצבעות!

איפה שמעת על דבר כזה?

ניסיון נואל להסיט את

תשומת הלב מהכשל הלוגי שחיפשת לעצמך. אתה יכול להסביר, להצדיק, לתרץ, אם זה נכון לעשות מה שעושה הממשלה או לא נכון, אבל... לא על זה התחלת "להתווכח" אתי
לא קראתי לך - נדחפת בעצמך. ניסית "להוכיח" לקהל האווילים, כמו אותו אלוף דמגוג מפיקוד העורף, שהיוזמה לירי הקטיושות על הגליל היא בידי חיזבאללה, בזמן שלאמיתו של דבר ההחלטה על המשך ירי זה היא בדיוק בידיה של ממשלת ישראל (וארה"ב), וההחלטה היא - שירי הקטיושות יימשך. מבלי להיכנס לוויכוח נוסף על נכונות או אי-נכונות החלטתה זו, רק הזכרתי, של מי ההחלטה.

האומנם?../images/Emo8.gif

תוכל להביא לי את המסמך הקובע לפיו הממשלה הורתה לצה"ל לבצע ירי לעבר ישובי הצפון? או את המסמך לפיו חיזבאללה שיחרר את שני החטופים? אם אין לך כזה אז הרי ש'הפסקת האש' שלך מדברת על לא פחות מכניעה לדרישות של חיזבאללה שלא נגיב על החטיפות וההרג שהוא זרע. ואני גם כן לא באתי "להתווכח" איתך, רק להזכיר לך שאם אתה מכפיש אותי אז מוטב שתפלפל מעט את ההכפשות האלה
, אתה זה שפתח בשאלות ואני עניתי.

לתפוס אותך, לצלם אותך

ואז לשים את התמונה בספר זאולוגיה תחת הכותרת- 'טרול וירטואלי מהזן המתנשא
'

אם הצטרפת לצוות הגאונים, עלי

להזהיר, שמדובר במתמטיקה גבוהה, ברמה של כיתה ב', ולכך, כדאי לך לחשוב אם את מצטרפת. אז ככה. חיזבאללה (ולא רק) מציעים עכשיו הפסקת אש - דו צדדית כמובן: אף אחד לא יורה, לא מפציץ, לא מפגיז. עד כאן מובן? או כבר קשה מדי? נניח שעד כאן הצלחנו להבין. אזי, נמשיך. ישראל מסרבת. אני מציין עובדות בלבד, בלי פרשנות לכאן או לכאן. ולכן נמשכת גם הפגזת הקטיושות על ישובי הצפון. זוהי בדיוק ההחלטה של ממשלת ישראל. אם ממשלת ישראל היתה רוצה, הפגזת הקטיושות היתה נפסקת מייד. עכשיו, אם עוד לא התעייפת, נסי לענות על שאלה אחת ויחידה: משהו לא נכון (עובדתית) בתיאור המצב?

למעלה