ההסברה הישראלית

Lilac Wine

New member
כן..

להגיד שגדר ההפרדה לא מנעה פיגועים זה נורא מציאותי.:] תמיד בחיוך,שמא תחשוב שאני מנסה "להציק" לך.

אמורוסו

New member
יום אחד יקום בארה"ב איזה מטורף...

בין אם סתם WASP אנטישמי ובין אם שחור מוסלמי קיצוני והמצב של היהודים יילך הרבה יותר גרוע והם יבואו לפה יותר מהר. ככה זה קורה תמיד. מאז שיהודים חשבו שטוב להם תחת פרעה עד ליהודים שחשבו שטוב להם תחת גרמניה הנאצית ועד העולים היום מאירופה מרוסיה והשאר.

Lilac Wine

New member
אתה כל הזמן

בוכה שלא נדבר רק על הסכסוך ואתה ממשיך עם זה.

אמורוסו

New member
אתה מנסה לשכנע אנשים לרדת ?

להצדיק את עצמך אולי מבחינה מוסרית משהו כזה ? מה אתה מבלבל את המוח ? אנחנו לא נמצאים בעזה ובג'באליה כבר אם לא שמת לב. כבר לא מאז 1993 ובטח שלא מאז שנה שעברה. תתעורר... וגם אין שום הבדל בין לשמור על "מנתחלים" לבין לשמור על קיבוצניקים על הגבול. זה מה שאנחנו עושים כאן וזה לא נמאס לאף אחד. אל תדאג לנו.

ne ro

New member
רק דיברתי

כמו תמיד, גם הפעם ישראל הגיבה בפעילות צבאית מוגזמת תוך התעלמות מהחוק הבינלאומי.

מה? אתה קלטת מקולקלת?

האירופאיות עלתה לך לראש? כבר עברנו כבר על החוק הבינלאומי ומה הבעיה בו, לא נכנס?, לא נקלט? הבנו עבר שכל העולם לא הבין את הפואנטה והוא כל הזמן מדבר כמו תוכי על "לא פרופורציונלי" ו"חוק בינלאומי" אתה חייב לחזור אחריו כמו תוכי? אלה שני מושגים שאין כל קשר בינם לבין המבצע, הטעות שלנו שלא הבהרנו לאותם אנשים שפשוט הם מדברים דברים שלא קשורים.

ne ro

New member
מה הקשר?

חיסולים הם בפירוש הפרה בוטה של החוק הבינלאומי . זו הוצאה להורג ללא משפט .

ne ro

New member
למה להתחכם?

פיגועים זה טרור. חמאס הוא ארגון טרור. חיזבאללה הוא ארגון טרור. וחיסולים זו הפרה של החוק הבינלאומי. אני לא רואה קורלראציה בין שני הדברים מעבר לזה שמדובר בתגובה למעשה טרור.

והבעיה היא....

יש לך אלטרנטיבה יעילה במקום? אשמח לשמוע יש לחוק הבינלאומי אלטרנטיבה יעילה במקום? אני בטוח שלא. אם כזו אלטרטיבה... אז בבקשה אל תבלבל לי את המוח עם החוק הבינלאומי "הוצאה להורג ללא משפט"

אם אין לך ואין

לחוק הבינלאומי זה הופך אותו לבלתי רלוונטי. ולכן השאלה של כן בסדר או לא בסדר היא גם לא רלוונטית.

אמורוסו

New member
מה אתה מקשקש...

מדובר במצב מלחמתי. אנשים שיש להם סימן מזהה של חמסניקים הם בגדר חיילים ואפשר להרוג אותם לפי כללי המשפט הבינ"ל. גם לא לפי מצב מלחמתי, מדובר בפעולה של סיכול טרור שגם היא לגיטימית לחלוטין.

למעלה