ההסתדרות גנבה את כספי הגמלאים

בןכנען

New member
ההסתדרות גנבה את כספי הגמלאים

ואנחנו אלו שנשלם את המחיר. ועוד יש להסתדרות המושחתת ובעלת ההון החוצפה להפנות את הגימלאים אל ביבי ולדרוש שנשלם מכספינו את מה שהיא חייבת בעוד שנכסי ההסתדרות עדיין שווים מיליונים. הזקנים נמצאים בין הפטיש לסדן וצריכים לשלם את המחיר של הגנבים המנוולים שרק הבנין המפואר שלהם בתל אביב היה מסדר את כל גימלאי הדסה. שיימכרו את הבניין ויעברו לקרוואנים בדימונה. ביתר נכסי ההסתדרות שנצברו בעשרות שנים של גניבה יכולים לממן את כל דרישות התקציב של כל השרים לשנה הקרובה.

שלדר

New member
אחלה קישור,,../images/Emo151.gif

ממש מוכיח את הקשר שלך למציאות! כל שטות מרושעת שמתניהו יעשה,, כל דבר,,, אתם תקבלו ותגידו,, "זה לא רוק, זה גשם
וחוצמזה ההסתדרות גנבה,," והתוצאה: גימלאים לאחר 28 שנות עבודה עם -3000 שקלים לחודש פלא שהם לא רוכשים תרופות?

מeגי

New member
היי שלדר ...לונג טיים :)

עזוב את הקישור, כרגע נתניהו שר האוצר מכאן שהוא הכתובת ... אתה לא יכול להקל ראש בגודל האחראיות של ההסתדרות לשפל אליו הגיעו "פועלי" ישראבלוף. והתהליך, להזכירך, לא החל מאז מונה נתניהו לשר האוצר ... חיים רמון משום מה נהנה מכל העולמות ...

שלדר

New member
היי מגי.........../images/Emo39.gif

את השינויים יזם והסביר {תוך הטעייה מכוונת} "איש הרפורמות" מתניהו, מצטער. ההסתדרות נלחמת ביחד עם הגימלאים לתיקון המעוות. גם לי היו טענות נגד ההסתדרות אבל במיקרה הזה היא נילחמת מלחמה צודקת בהחלט! ושוב, טוב שבאת

סוהי

New member
שלא לדבר על....

המאבק ההירואי של ההסתדרות למען הלנת השכר ההמונית של עובדי הרשויות המקומיות....אה...בדיוק נכנסה להם שביתת הנמלים...טוב,יש סדר עדיפויות טבעי וברור....

שלדר

New member
טוב, שלא,,,

בטח הבנת מה כתבת כי אני לא
העיקר בטח זה שמתניהו אחלה,,

virus2

New member
אם אתה צודק אז

יש לי בעיה בהבנת הנקרא. לפי הבנתי את ההפגנה מארגנת ההסתדרות יחד עם הגמלאים נגד ביבי. אבל אני כבר לא סומך על עצמי, הרבה פעמים טעיתי בחיי ואולי גם הפעם. כי לא יכול לקרא מקרה בןכנען טועה. הרי הוא רציני בודק את מה שכותב.

סוהי

New member
תקנו אותא אם אני טועה....

אבל לא זכור לי מקרה בו אורגנה הפגנה,אם ההסתדרות או בלעדיה,שכל כולה הבעת תמיכה נלהבת במדיניות שר האוצר,בתקציב ובגזירות הנילוות - אפילו לא בימי בייגה הזכורים כל כך לטוב.....

בןכנען

New member
בייגה זכור רק לרע

השתולל עם התקציב כמו מטורף וזרק כסף לציבור בוחריו כמו קיסר רומאי משוגע כדי ליצור אשליה שאוסלו הביא פריחה כלכלית. אם ביבי לא היה מציל את הכלכלה מהאינפלציה שבייגה השאיר היינו כולנו היום אוכלים דשא.

בןכנען

New member
יש לך בעיה בהבנת המציאות

לא רק בהבנת הנקרא. מה יש כאן להבין? עשרות שנים שילמו הגימלאים האלו ועוד מאות אלפי גימלאים הפרשי פנסיה להסתדרות. ההסתדרות בלי בושה גנבה את כספם השתמשה בו לצרכיה , השקיעה השקעות כושלות , חילקה לפקידיה. ועכשיו במקום להתבייש ולמכור את נכסיה כדי לממן את הפנסיה לעובדים מהם גנבה כל השנים ללא תמורה , עוד מעיזה לבא בטענות אל האוצר ולדרוש שנממן מכיסינו את הפנסיה שהיא בזבזה. מה כאן לא מובן?

בןכנען

New member
זקן אשמאי חסר סבלנות

עניתי לך כבר למטה. כמה שווה בנין הוועד הפועל שנבנה מזיעת העובדים?

המושה

New member
שקרן חסר בושה

ודמגוג עלוב. ותשובתך למטה שווה בדיוק כמו הודעתך שלמעלה

בןכנען

New member
כמה הוא שווה?

כמה קצבאות פנסיה יכלו לממן בו? כמה שווים שאר נכסי ההסתדרות? כמה פקידים מחזיקה ההסתדרות על חשבוננו? כמה ביניינים ואוצרות אמנות היא מחזיקה (חוץ מאלו שהפקידים כבר גנבו לביתם?)

virus2

New member
אולי הקישור לא טוב.

כי אין קשר בין ההודעה לקישור (לינק בלעז). בשום מקום בקישור לא כתוב שההסתדרות גנבה את העובדים. כתוב שהובטח לעובדים הפורשים ע"י המעביד שיקבלו פנסיה גבוהה והם טוענים שרימו אותם. אני מבין שאתה מאד מאד מאד רוצה שההסתדרות תחשב כגנבת אז תביא לינק מתאים ולא אחד כזה שמביא הוכחה הפוכה. ואביא ציתות מדבריך "יש לך בעיה בהבנת המציאות לא רק בהבנת הנקרא".

המושה

New member
שקרים וזיבולים, אבל הבה נניח שאתה

צודק, רק נניח לרגע. איך אתה מסביר את גניבת קצבאות הזקנה של אנשים ששלמו כל ימיהם ביטוח לאומי? איך אתה מסביר את דחיית תשלומי קצבאות הזקנה בשנתיים עד חמש שנים? גם את זה גנבה ההסתדרות או שזה גניבה נטו של ביביהו?

בןכנען

New member
עוד לא זכיתי להגיע לגיל זקנה

לא שמעתי על שום גניבה של קצבאות זקנה. גם לא על דחיית תשלומי קצבאות, אם כי אני יכול להבין שאם דוחים את גיל הפנסיה סביר שידחו גם את גיל קבלת קצבת הזקנה. תגיד לי מה שיש לך להגיד לגבי זה ואז אני אדע על מה בכלל מדובר כדי שאוכל לברר אצל מישהו שאני יכול לסמוך על המילה שלו.

Vodjanoj

New member
בין כל קישקושיו הנקרופיל שאל שאלה

לעניין ואתה, מרקי, מתחמק מתשובה.

למעלה