ההסתדרות גנבה את כספי הגמלאים

Vodjanoj

New member
הנה, אני חושף את בורותי ברבים.

מה זה "הצהרת שלוש המעצמות"?

בןכנען

New member
סתם פסיק הסטורי

יריה שלי באפילה. הצהרה של ברה"מ בריטניה וארה"ב שמעניקה ערובה לגבולות המדינות במזה"ת 1950. ועכשיו גלה.

המושה

New member
חשבתי שאתה מדבר על הפניקס

ואף חברת ביטוח אינה מנהלת קרן פנסיה, אני מקווה שאת שלך כן ינהלו בחברת ביטוח. תבוא אלי לדבר על זה בעוד עשר שנים

המושה

New member
אין לך שם קרן פנסיה

אלא קופת גמל או ביטוח חיים פנסיוני. אלה הן שתי חיות אחרות לגמרי

Vodjanoj

New member
קופת גמל אכן חיה שונה מקרן פנסיה.

אבל ביטוח חיים לקיצבה זה אותה חיה.

בןכנען

New member
לא צריך לריב

בריוני ההסתדרות הם גם מושחתים וגם לא יודעים לנהל את העניינים , הרי למה שידאגו לעתיד עשרות אלפי הפנסיונרים אם ידם תמיד נשלחת אל קופת המדינה לגנוב את כספינו ותמיד נמצא מישהו שיכסה על כל פשעיהם על חשבון הציבור. אז ביבי הפסיק את הגנבה ועל זה כל צעקתכם. תמשיכו לצרוח.

זיבולים. הובהר כי חסרים 450

מליארד ש"ח (או דולר אני כבר לא זוכר וזה כבר לפני שנתיים). הכסף חסר משום במשך שנים נלקחו כספים לטובת טיולי וועדים כנסים של ההסתדרות ועוד כל מיני דברים שאף אחד לא יודע. הסכום הנובע מהעלייה בתוחלת החיים לא היה אמור להיות כה גבוה. מרגע שהבינו בהסתדרות שיש עלייה בתוחלת החיים ושהקרנות נכנסות לגרעונות קשים, הגבירו את הטבות והתנאים וגזילת הכסף למטרות שונות בהנחה שכאשר הקרנות תתרוקנה הם ממילא ייפנו לממשלה בזעם וידרשו שמתוך תקציב המדינה יעבירו כספים לקרנות הללו , כאשר הם יציגו את הפנסיונרים שיהיו אז ללא פנסיה למרות שחסכו. מדובר בשחיתות חמורה מאוד והם לא היו מוכנים לעשות דבר בשביל לתקן את הבעייה וממילא רצו שהפנסיות יכוסו ביום מן הימים ע"י מדינת ישראל כלומר שכלל הציבור ימממן את חיי הרהבתנות הפושעים ממילא. הם רצו להנציח את הרשלנות הזו ואת השחיותיות שלהם באמצעות עוד שחיתויות, יצירת עוד פגיעה בתקציבי מדינה שבגדול תגרום לעוד עיוות של חלוקת המשאבים, עוד לעובדי המדינה העשירים, עוד להסתדרות וכל זה ע"ח הללו שאין להם מה לאכול. זה לא סוציאליזם, זה לא משנה חברתית או הומניטרית, זוהי משנה מושחתת פושעת מבחינה חברתית. וטוב שעצרו את זה ואם יחייבו את הפושעים לשלם רטרואקטיבית על מעשיהם החייתיים מה טוב.

המושה

New member
אנטוש מותק, אמנם עכשיו קיץ

אבל יש עוד כמה רופאים שעובדים גם אחרי הצהריים. למה שלא תפנה אל איזה רופא שגר קרוב אליך, תגיד לו מה שכתבת כאן והוא כבר ידע מה לעשות. לדעתי רוב המרפאות נפתחות בערך בשעה ארבע ככה שלא נשאר לך הרבה לסבול. בסדר?

Vodjanoj

New member
חה חה וחי חי.

אני מקווה שאתה לא עוור צבעים וראית את הפתק הצהוב שיש לעמיר פרץ והחתום ע"י בייגה שוחט.

המושה

New member
ומה רע בהסכם בין האוצר למעסיקים?

נקבעה שיטת הוגנת לחישוב הגמלאות. בא ביבי והרס גם את זה. מה כל כך משעשע אותך בעניין?

Vodjanoj

New member
הלואי וכל ההסכם שלך יהיו חתומים

על פתקים כאלה (לאו דוקא בצבע צהוב).

בןכנען

New member
טוב לבייגה , טוב לראשי ההסתדרות

והוועדים החזקים. אז העם קצת סובל אז מה? לא היתה זו מאז ומעולם מורשת הסוציאליזם?

המושה

New member
שקר מטונף

ההסכם נגע לכל החברים בקרנות הפנסיה במדינת ישראל וקבע כי הפנסיה תנתן על פי תקופת עבודתו האחרונה של החבר בקרן ולא על פי שיטת חישוב של ממוצע שנות עבודתו. מדובר בלמעלה ממיליון אנשים. כמובן שבטלני ההתנחבלויות שאינם עובדים או הסמוכים על עטיני המדינה ועל הפנסיה התקציבית לא מתעניינים בפרט השולי הזה. מצידם שיגנבו את הפנסיות.

המושה

New member
משרד האוצר התחייב להמשיך

את הקצאת האגחים המיועדים לקרנות הפנסיה וכן נדרש אישורו לתקנות שונות של הקרנות.

אבנר ג

Well-known member
ומאחר ואתה בקי כל כך, אולי תספר

לנו מה היה כתוב באותו פתק....

למעלה