ההסתדרות גנבה את כספי הגמלאים

בןכנען

New member
למה מתחמק?

כתבתי שזו פעם ראשונה שאני שומע על זה. שיביא לידעתי את כזביו , ואז אוכל לדעת את הכיוון כדי לברר לגבי זה ולראות במה בדיוק מדובר. בכל הנוגע לעינייני דאגה ליהודים זקנים כצעירים אני סומך על ביבי הרבה יותר מאשר על חברך האנטישמי ובכל זאת אני צריך לדעת במה מדובר כדי לדעת על מה מדובר לא?

Vodjanoj

New member
זה סיפור ארוך.

תחילתו עוד בימי ביסמרק, המשכו בעליה מתמדת בתוחלת החיים. אבל אני עייף והולך לישון, כך שנדחה את זה למחר.

בןכנען

New member
כיוונתי לדעת גדולים ../images/Emo13.gif

אמנם לקח 5 דקות שההודעה תשלח. לילה טוב ידידי. שינה נעימה.

בןכנען

New member
../images/Emo13.gif לכבוד היה לי להעתיק מווסר

אם כי בעניין זה לא נצרכתי אליו. ידעתי על דחיית הפנסיה ועניין ביסמרק לא ידעתי על דחיית קצבאות הזקנה. בגלל שקריך על "קיצוץ" הקצבאות בלבלת אותי כאילו גם הורידו את סך הכסף שמקבל כל קשיש.

המושה

New member
הורידו גם הורידו

לך תבדוק לפני שאתה מעתיק ומשקר אחר כך שחשבת על זה בעצמך

בןכנען

New member
סתירה פנימית

אם אני שקרן מה יעזור אם אני אבדוק? כשאתה בודק משהו זה עוזר?

המושה

New member
לא שמעת שהורידו את קצבאות הזקנה?

לא שמעת שדחו את התשלום לגברים עד לגיל 67? ולנשים עד גיל 65? לא שמעת? באיזו ארץ אתה גר? לא שמעת שהורידו את קצבאות הסיעוד של ביטוח לאומי? אולי בהתנחבלויות שלך ממשיכים לשלם כרגיל.

בןכנען

New member
במועדון הקשישים שלי לא פרסמו את זה

מה לעשות? לא שמעתי. מה ששמעתי היה רק שדוחים את גיל הפנסיה לגילים שציינת , מה שאומר שסביר שידחו גם את קצבאות הזקנה. וזה קשור לתוחלת החיים. לא שמעתי שקיצצו בקצבאות הזקנה. ולהתנחלויות לא צריך לשלם כרגיל , צריך לשלם יותר.

המושה

New member
אוי כמה שאתה שנון, איזה הומור

נפלא, חהחהחהחה במועדון שלך אוי אוי אוי תחזיקו אותי... לא שמעו במועדון אמאל'ה כמה שזה מחודד וקולע למטרה. בסך הכל הוא לא שמע, טוב. לא שמעת, נעשה לך הנחה. אז רק תסביר לנו בטובך על מה ולמה גזלו את הקצבאות על ידי דחייתן, וזאת גם לאנשים שזו הכנסתם היחידה. אחרי שתסביר לי כמה ביביהו דואג לקשישים, אני אספר לך כמה שווה הועד הפועל. רק אל תביא לנו עוד כאלה בדיחות שלא נקבל התקף לב מרוב צחוקים שווי איזה קטעים.

בןכנען

New member
ומה רע לך לקבל התקף לב?

או שכשזה יהיה התקף הלב שלך זה לא משתלם לך כי לא תוכל לשמח בעצמך על זה שעוד יהודי מת. מכל להגך עוד לא הבנתי אם קיצצו בקצבאות או דחו את גיל קבלתן. אם דחו , אני יכול להבין , הפנסיה נקבעה בימי ביסמרק כשתוחלת החיים היתה עשר שנים פחות מהיום כך שסביר שישנו את הכללים. אני מניח שכיום עדיין מקבלים את הקצבאות ורק במחזור שייכנס החוק על הפרישה מהעבודה בגיל מאוחר יותר ידחו גם את קצבאות הזקנה. אני מבין שהערפל המכוון שאתה מכוון והבלבול בדבריך נובע מהעובדה שלא קצצו מעבר לדחיה.

המושה

New member
שום ערפל ושום בטיח

אני מקל עליך, את שאר ההסברים כבר תביא מחר. מה הקשר לביסמרק? היהודים לא מתים מספיק צעירים בשביל ביביהו או מה? כמעט 60 שנה משלמים קצבאות זקנה בגיל מסויים, פתאום אין כסף? בשנות החמישים היה, בשישים היה, שבעים, שמונים תשעים מילניום ופתאום נגמר הכסף? אתה באמת מצפה שמישהו יאמין שזה מרוב דאגה לעמישראל? כמו שגנבו את כספי הפנסיה של החוסכים ללא כל סיבה וללא כל השלכה על תקציב המדינה בשלושים השנים הבאות (לפחות) כן קיצצו את הקצבאות, וכן הגדילו את המיסוי על הגמלאות, וכן קיצצו את קצבאות הסיעוד, וכן פגעו בכל מה שניתן לפגוע. לך הביתה, תעשה שיעורים ותחזור עם תשובות. ובבקשה, אל תצחיק אותנו, אני רק נזכר בהומור הנפלא שלך וכבר אני נופל על הרצפה מרוב צחוק.

המושה

New member
ואל תשכח לצרף להסבר שלך גם הסבר

על מה ולמה קרנות הפנסיה של הפועל המזרחי והסתדרות העובדים הלאומית ממשיכים לקבל אגרות חוב בריבית מועדפת בעוד שקרנות הסתדרותיות לא מקבלות, וכן אל תשכח להסביר למה דווקא הפנסיות היוצאות ישירות מתקציב המדינה לא נפגעו. אנחנו מצפים בקוצר רוח, ואם אתה רוצה אתה יכול להעתיק מווסרמן. יש לי סבלנות

בןכנען

New member
זו שאלה לך לא לי

דווקא העובדה שקרנות פנסיה אחרות לא נפגעו מוכיחה כי ביבי לא עושה את מה שהוא עושה כדי להתאכזר לזקנים. ההסתדרות המבחילה שבזבזה בלי בושה את כספי הקרנות שלה נשארה בלי כסף ולכן ביבי שנאלץ לשלם מכספי האוצר למבוטחיה נאלץ לקצץ בתקציבים מי ששמר על כספי מבוטחיו ממשיך לקבל פנסיה כרגיל. ועדיין לא אמרת לי כמה שווה בנין הוועד הפועל וכמה גימלאות יכל לממן.

המושה

New member
גם שקרן וגם טיפש

הקצאת אג"ח מועדפות לקרנות מסויימות (שאולי אינן גרעוניות) היא בדיוק ההפך מהדבר שאותו צריך לעשות על מנת להבטיח את כספי הגמלאות, דוקא לבריאים כדבריך צריך לעזור פחות ולא להפחית את הריבית על אגחים לקרנות בעייתיות. העדפת הקרנות הנל היתה פשוט שוחד פוליטי לחבריו של ביביהו. בנוסף (מלבד מקרה בודד שסיבותיו מורכבות) לא נאלץ האוצר לשלם לאף מבוטח אחד אף פרוטה, מעולם וגם לא ידרש לכך לפחות בכמה עשרות השנים הקרובות אם בכלל. השקרים שלך לא יעבדו מרקי, יש כאן גזל ושוד מכוונים מסיבות פוליטיות של אנשים שחסכו מכספם הפרטי, והעדפה מכוונת ושמירה על זכויותיהם המלאות של עובדי מדינה המקבלים את הגמלאות שלהם מאוצר המדינה בניגוד למבוטחים בקרנות הפנסיה.

בןכנען

New member
קשקוש

הרי אם הממשלה לא היתה נאלצת להתערב ולהציל את קרנות הפנסיה של ההסתדרות היא בכלל לא היתה יכולה להתערב להם בניהול העניינים. ההסתדרות גם רוצה שנממן למבוטחים את כל הכספים שגנבה מהם וגם רוצה להמשיך ולקובע את חוקי המשחק כדי שתוכל להמיך ולגנוב. נקודה. ועדיין לא ענית לי כמה שווה בניין הוועד הפועל בלב תל אביב.

המושה

New member
שקרים וכזבים

אף ףאחד לא בקש מהממשלה לשלם או להתערב בשום נושא שקשור לעניין . כל מה שבקשו זה שלא תפריע . אני מאחל לך שאת הפנסיה שלך ינהל נוני מוזס או תשובה

בןכנען

New member
שלא תתערב, רק תביא את הכסף

ושלא תפריע. אם הממשלה לא היתה נדרשת לשלם היא לא יכולה היתה להתערב.

המושה

New member
עוד שקר מטונף מבין היוצר של המתנחבל

הממשלה התערבה באצמעות חקיקה, בלי שום סיבה ובלי שום צורך. לחברים של ביבי השאירו את האגרות המועדפות ואת כל הזכויות, לחברים בקרנות ההסתדרותיות, למעלה ממיליון מבוטחים, גנבו את הפנסיה. ועוד לא דיברנו על גזל קצבאות הזיקנה.

למעלה