ההפקה מכורה אני לא רואה את זה כבר! תכנסו חשוב

ריף24

New member
ההפקה מכורה אני לא רואה את זה כבר! תכנסו חשוב

לא יודעת איך אתם רואים את זה, אבל אני רואה ובטוחה שההפקה מכורה. אתמול הבנתי שזו התמכרות לתכנית מפגרת שהמפיק הרמאי שלה סך הכל מתעשר מאיתנו, אבל בתכלס הוא משחק גם בריאלטי שלנו, של החיים שלנו. אני מבקשת אל תסמסו להם שקל, כי ההפקה מכורה וההוכחה הגדולה היא שוונסה יצאה. חוץ מזה למה לא הראו ששפרה אמרה שצריך לקחת במשאיות את האנשים שבבית, וליאון אמר לה את מזכירה את הנאצים שאת מדברת ככה. למה לא הראו? כי חושבים שאתם טיפשים, ושהם יראו מה שבא להם, ואתם תסמסו ותעשירו אותם!! גם עצם העובדה שהוט מדווחת שיש רייטינג גבוה בערוץ 20 מעשיר את הרמאי המפיק הראשי של התכנית שבעצם שלו ובנו הוא משחק איך שבא לו. בושה להפקה ולערוץ 2 שמזלזלים באינטליגנציה של הצופים שלהם. תמותו מצידי

../images/Emo41.gif שפרה מזעזעת. כאילו לא הייתה שואה

אני מסכימה עם כל מה שכתוב כאן. עם ישראל מסמס וההפקה צוחקת ומתעשרת ובוחרת בעצמה את מי להדיח. בושה וחרפה.

../images/Emo41.gif ובכן...

חמור מאוד שזו התגובה שלך. יחסמו או לא, אין בעיה. זה לא מטריד אותי. מה שמטריד זה מה ששפרה אמרה ולאון ענה לה נכון מאוד, נקודה לזכותו. אז כשלאון יצא מבית האח הגדול תפנה אליו בתלונות. אני רק מגיבה לכתוב בפורום.

ordiki

New member
תחליטי

צריק לדייק בעובדות. לפי ריף24 שפרה אמרה משפט ולליאון זה הזכיר נאצים. באותה מידה זה יכול היה להזכיר לצבר חיילים במשאיות או לונסה תרנגולות. לי אישית זה הזכיר מהגרים.

droriko

New member
למה את מצטדקת בפניו בכלל

בסך הכל סיפרת בדיחת שואה, אם הנודניק חושב שזה עושה אותך ניאו-נאצית או ווטהבר זאת בעיה שלו, את לא חייבת לו דין וחשבון.

droriko

New member
טוב כנראה הגזמתי

בלר2 הוא לא נודניק אבל אני לא מסכים איתו בקטע הזה (וזה לא חדש)

blur2

New member
?

זאת בדיחה בעיניך לרמוז שחבל שאדם לא נרצח בשואה? ואיך העובדה שיש פה עוד פנאטים בפורום הופכת את מה שהיא כתבה לפחות מזעזע?

droriko

New member
כי אני לא שמעתי את מה ששיפרה אמרה

אז הייתי בטוח שמה שרוז כתבה היה בלי קשר למשהו שנאמר בבית, אאל סתם בדיחה על שפרה.

רוז את כל כך צודקת כנסי

תקשיבי אני היתי מכור לתכנית מודה! אבל מאתמול נגמלתי ואני לא אפרט למה ואיך כבר אין לי כח ויצאתי מזה.. מעשכיו התכנית בכלל לא מעניניית אותי. במיוחד כל הצביעות של שפרע וצבא המעריצים שלה. והדוגמא שהבאת עכשיו היא הכי בוטה מצידה. בכל מקרה אני מציע לך תעזבי את זה מאחרוייך.. תמשיכי בחליים שלך ואני בטוח שיש לך מה לעשות. ואם עוד הרבה יחשבו כמונו אולי שם בהפקה יבינו שהם לא יכולים לשחק איתנו. מה שאני בטוח ש"האח הגדול 2" יהיה נפילה גדולה.

../images/Emo41.gif תגובה

התוכנית מאוד מעניינת ואני מתעניינת בה בגלל התחום הספציפי אותו אני לומדת עכשו באוניברסיטה. אני שמחה שאני לא מכורה והאמת - אני חושבת שאין טעם להיות מכורים כי לדעת הקהל אין משקל. ההפקה עושה מה שרוצה. לגבי שפרע והצבא שלה - הם מאוד בעייתיים בפורום מהסיבה שאי אפשר לכתוב הודעה בלי לקבל מהם שרשור ארוך ללא קשר לתוכן ההודעה עצמה. זו ממש אובססיביות ואני לא מבינה את זה - יש חיים, שמש, אוויר צח, בעל חמוד, משפחה, ילדים, בילויים, לימודים, בקיצור, יש חיים מלבד האח הגדול. לגבי האח הגדול 2 - אני מבטיחה לך שאני לא אצפה. למדתי לקח מהעונה הנוכחית.

TheUnstopable

New member
צבא המעריצים??? אל תיהיה תמים זה קרובים שלה

שמעת אתמול את הקהל בשידור שצעק שהוא רוצה ששיפרה תתחפף אבל ההפקה מכורה ואתה צודק אין לנו הרבה מה לעשות פה.

droriko

New member
דווקא אליו נטפלת

המטומטמים האלה עכשיו הציפו את כל השירשור עידכונים בהודעות על המשימה, כשיש שירשור מיוחד לזה (ואם לא שמים לב אז אפשר לפתוח חדש) ואני יכול לתת לך עוד אלף ואחת דוגמאות להצפות בפורום, זה הרבה יותר הורס את הפורום מאיזה אידיוט שכתב "שואה".

droriko

New member
כל הסקרים גווקא תופסים חזק מותק

וכן, עדיין חושב שאתה טרול, לא השתנה שום דבר מההודעה שלי אליך לפני יומיים

../images/Emo41.gif ובכן...

במקום שהפורום ישמש במה לעניינים רציניים זה הפך להיות בלתי נסבל להיות פה. קללות, השמצות ועוד ועוד - פשוט בלתי נסבל.

jaycom

New member
אתה חושב שאתה מזיז לי משהו בכלל?

ידוע לכולם שאתה חייזר מוזר
, אחד כזה שמתווכח עם עצמו.. זה שאתה פותח סקרים עושה אותך לטרול, לא אותי.. אבל כנראה קל להגיד עליי דברים נכון? :) אין לך באמת בסיס למשהו.. סתם חרטטן היית וחרטטן תישאר.

למעלה