ההפקה מכורה אני לא רואה את זה כבר! תכנסו חשוב

כרמלית10

New member
שכחת לציין

שיש לה דיבור מתחנחן וצבוע. שכחת לציין שהיא משעממת בטרוף. שכחת לציין שהיא שונאת מזרחיים. שכחת לציין שהיא מובילה את צבר אל מחוץ למשחק. שכחת לציין שהיא שונאת דתיים. שכחת לציין שהיא בעד משתמטים מצה"ל. וכל זה מביא את כולנו לא לסבול אותה. אם שכחתי משהו, סלחו לי

tamr

New member
גם אני יוסיף../images/Emo65.gif שיפרה הביתה ../images/Emo65.gif|../images/Emo65.gif

קפרי

New member
היא אכן טובה - כשיוסי היה בחוץ ועינב בכתה

היא ליטפה את עינב היא מעולם לא אמרה שהדרך שלה הכי נכונה אבל ניסתה להשפיע כמו כולנו וזה גם כי טוב שאתה מאמין בדרך שלך וצריך לדעת לכבס את האדם הזה... אנשים עוקצים חזרה ומי שדורס, עוקצים לא ראיתי שום חרם שעשתה מי שקרא לויתן לשחר היה עינב, מי שמחה על כניסתם לפני שיפרה, עינב, מי שהיה בהלם מכמות האוכל שלו, עינב וגם לעגה לגוף של אינה בתגובה שאמרו לה שהיא דוגמנית כולם הסתובבו עם חזיות אפילו עינב עם חזה ממש חשוף ליד אבא שלה שמהתחלה לא אהבתי. ומי לא? אפשר לחשוב שוונסה באמת עשתה חשבון וגם, אשר חביבי כדתי-דובר על זה רבות עם דתיים, לא היה צריך להיות שם בכלל. בגדול היא מצילה אותם משיעמום ומעלה את הרמה קצת

blur2

New member
עזבי, זה המקום האחרון שבו אפשר לנהל

דיון ענייני בנושא שיפרה.

כל הפורום רק שפרה ושפרה ושפרה דיייייייייייייי

לא נמאס לכםםםםםםם שיגעתםםםםםםם וואי אי אפשר יותר .........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ארז08

New member
היא מצליחה לייצר פרובוקציות רק בנוכחות שלה

עד שלא תעוף לא ייגמר לנו.

Sימה2

New member
את רואה תוכניות ערוכות בא' וג'

אנחנו מכירים אותה לעומק מהאינטרנט. גזענית, רעה וזללנית . עכשיו הגיע שחר כבר לא מראים אותה זוללת. הרוע הרוע הרוע - זה משהו

כרמלית10

New member
הגזמת

כולה תוכנית טלויזה, למה לקלל? היה ברור שונסה תעוף, ההתנהגות שלה היתה נבזית. למרות שחיבבתי אותה כמעט לאורך כל הדרך, היה ברור לי שהיא תעוף, היא הגזימה כאשר הציצה למקלחת של יוני, זה היה חוסר טעם וחוסר טקט ברמות. חבל היא עשתה טעות ו.. שילמה על כך.

ארז08

New member
כלכך מכור שאני מאמין שיוסי עובד איתם

מדוע כלכך בער ליוסי לשים את ונסה להדחה? הרי יוסי יש "אויבים" גדולים יותר מונסה. ההדחה של ונסה הייתה ערוכה ומתוכננת בקפידה. ש''צ היוו רק תפאורה להדחה שלה, מעין פעולת הסחה של ההפקה כדי להראות לנו, הקהל בבית שיש "צדק". בפועל אין צדק ואין נעליים. בנוסף לא קיבלנו שום נתון מההפקה על כמויות הSMSסים שנשלחים אין שום הוכחה שונסה הודחה ע''י הקהל! ההפקה מפברקת תוצאות ומזלזלת בקהל. בשורה תחתונה שום SMS שבעולם לא יעזור חבל על הכסף של כולנו. הכל ידוע מראש ומתוכנן על ידי האח הגדול האמיתי, קופרמן.

צודקת...

מילים כדורבנות, אני מאד מקווה שכל חברי הפורום הן מהצד של הבובלילים והן מהצד של שפרה וצבר ישכילו לעשות ולא ישלחו אפילו מיסרון (SMS) אחד. לא יעלה על הדעת שאנו נהיה הפראיירים שיממנו את הפרס של המליון וגם את הוצאות ההפקה. מרגע זה אני בכל אופן לא שולח שקל אחד!

למעלה