ההפקה מכורה אני לא רואה את זה כבר! תכנסו חשוב

תגיד דרוריקו עד שלא תריב עם כל חברי הפורום../images/Emo35.gif

לא תנקה אותנו מנוכחותך כאן? אתה וכל הניקים שלך מוזמנים לעזוב- עייפנו ממך!!!! בחייאת רבק תעשה טובה

גם אני הגבתי לו בחריפות, וישר מחקו לי את

ההודעה, כנראה שיש למנהלי הפורום אינטרס שהוא ישאר וישאיר כאן רעל בכל מקום! מי יודע אולי זה בכלל אחד מהם בניק אחר.

sprinter

New member
משמיצי שיפרה בפורום זה השיגו שיא עולמי בשקרים

משמיצי שיפרה בפורום זה השיגו שיא עולמי בשקרים והשמצות - ולכל אלו נוסף גם דמיון פורה ואירועים מצוצים מהאצבע . ----האם לא מזכיר אירועים בהיסטוריה בהם הופעלה טכניקה זו כלפי העם שלנו !

../images/Emo41.gif ובכן...

תקרא לי איך שאתה רוצה. תגיד שאני משקרת, תגיד שאני משמיצה. סיכומו של דבר - הלוואי שרמת הדיון בפורום תשתפר. אני בת 28, אקדמאית, אם לשני ילדים מחונכים שגדלים לאהבת אדם וארץ ישראל, ורוצה ליהנות מהפורום. אני חייבת להגיד לך שכשאתה כותב "אירועים בהיסטוריה..." זה לא עושה רושם חיובי.

../images/Emo41.gif אני לא מתייחסת אבל...

החלטתי הפעם לענות ולא למטרת הצטדקות אלא פשוט הרגשתי שהגיעו מים עד נפש. אחרי שהיום לא הייתי בפורום רציתי לקרוא לעת ערב מה חדש. נכנסתי לפורום וההודעות הראשונות עם שרשור ארוך היו בדיוק כמו אלה מאתמול, שלשום וכן הלאה. בבית האח הגדול כל הזמן יש אירועים אבל בפורום מה שחשוב למספר כותבים זה לכתוב הודעות בוטות.

sprinter

New member
את עצמך מדברת על שואה (בתגובה הקודמת שלך)

ומעיזה להטיף לי מה עושה רושם חיובי. --- לא יאומן !!

metrosexual

New member
משתתף בצער הילדים שלך

אמא כזאת???? מצב החינוך בארץ בקאנטים אהה?:)

האמתתת

New member
את אשפה של בן אדם, מאחלת לך את הרוע של שיפרה

בבית שלך נראה אם לא תתני לעצמך בראש פטיש של שניצלים.. אבל כנראה שנתת כבר כי את קרובה שלה בגלל זה השטויות שאת מדברת.

limorah369

New member
היחס שלך לאנשים מזכיר קצת את שי וחבורת

החבובות שלו ...................אולי תירגע ........................

opiras

New member
האמת שאני מסתכלת עכשו וונסה מאוד חסרה ../images/Emo24.gif

אפילו אני עצמי, לא חשבתי שהיא תהיה כל כך חסרה. אבל יש אנרגיה קצת מתה בבית בלעדיה ובלי הצחוק שלה. היה עדיף פי אלף שצבר הפלגמט היה הולך, בלעדיו ואיתו זה אותו דבר.

tziporim1

New member
זה היה ברור שבלי ונסה זה לא יהיה אותו דבר

למרות שההתנהגות שלה היתה דוחה בשבוע האחרון, במיוחד כלפי איתי. לפחות כמו שהיא אמרה, אני בעד שהוא יזכה ויקח את המיליון, כי הוא בן אדם, ומהווה דוגמא טובה. אבל כמו שהוזכר כאן קודם, התוכנית מכורה, וההפקה רוצה להצעיד את שיפרה וצבר קדימה.

nochild

New member
נעשה עצומה שתוחזר ונסה../images/Emo6.gif

האמת שהבחורה מצחיקה,חמודה,וולגרית אמיתית וח-ר-מ-נ-י-ת. (ולרגע פחדתי שארז טל יגיד לה שזה מה שכל הציבור חושב עליה,אך הוא בחר בתיאור אמיתית)

limorah369

New member
גם אני קוראת כאן לעצומה ההפקה לא תעשה מאיתנו

צחוק זה היה ברור ששפרה צריכה ללכת אין פורום אחד שמוכיח אחרת.....................

למעלה