ההפקה מכורה אני לא רואה את זה כבר! תכנסו חשוב

דרך אגב שמתם לב שכל התקשורת התגייסה בשביל צבר

בימי ההדחה הוא הופיע בYNET ובכל מקום עם צילומי הדוגמנות שלו. וגם גיא פינס מצא צורך ביום שני להדגיש בסיקור האח הגדול את צבר ותמונות הדוגמנות שלו.

אני בטוח שזה קשור להפקה המושחתת כמובן .

וואוו להשאיר את האנשים הכי משעממים בבית (שיפרע וצבר ) ישש איזה כיף .

זה ../images/Emo182.gifעצוב מה שאכתוב עכשו על האמת של אתמול

אני במשך היום שמרתי על קשר עם רונית עוז מקשת, והיא מסרה לי שהקרב צמוד, אבל ונסה עם הכי מעט קולות, לא רחוקה מצבר. היא כתבה זאת גם בפורום בצהריים והמנהלים (אעלק מנהלים) מחקו את זה. אז למרות מה שאתם חושבים ואני מבין זאת ומזדהה, ונסה באמת היתה עם הכי מעט קולות.

pouza

New member
יוסי אתה רציני בקשר למה שכתבת????????

כי כולנו דיברנו היום בעבודה שבטוח שמכרו את ונסה.

tziporim1

New member
אני עדין בדעה שהכל היה מכור וההפקה קימבנה

כי קשה לי להאמין שאנשים באמת סימסו לשיפרה וצבר. אין להם את סוג הקהל הזה שמסמס, אצלהם זה מבוגרים שאיכשהו מוצאים בהם ענין.

blur2

New member
הפורום הזה לא מייצג את התומכים של שיפרה וצבר.

יש לה הרבה יותר תומכים ממה שאתה חושב. אבל הקהל של שיפרה וצבר הוא ברובו לא קהל של אנשים מתלהמים. ניסוח עדין משהו

XדוריX

New member
שמענו-גזען, כולם ראו אתמול כששאלו מי אתם רוצי

רוצים שילך הקהל צרח שיפרעעעעעע וזאת דעת הקהל ההפקה מ - כ - ו - ר - ה

blur2

New member
גזען? מה אמרתי שאני פתאום גזען? אפשר להבין?

אתה לא ראוי בכלל לתגובה, אני לא יודע למה אני מבזבז את הזמן שלי. אתה איש חשוך ומסכן.

כרמלית10

New member
מה פתאום

אני מבוגרת שסולדת מהם. אין קשר לגיל, נהפוך הוא, למבוגרים יש נסיון חיים והם מבינים היטב מי זו שפרע המפלצתית ומיהו צבר הצנון. אני אישית סימסתי לוונסה 15 סימוסים, רק כדי ששפרע או צבר יעופו. אני מניחה שאלפי אנשים עשו כמוני אני משוכנעת שוונסה קיבלה פי כמה קולות יותר מצמד המשעממים והמתנשאים(שפרע וצבר).

צודקת לא הגיוני שיעיפו את האקשן וישאירו את...

צודקת לא הגיוני שיעיפו את האקשן וישאירו את הסורגת אני בטוח במיליון אחוז שהקהל נתן את מירב הקולות לונסה. למה? כי היא הייתה עושה הרבה אקשן בין אם יש כאלו שאהבו זאת או נגעלו ונכון היא עשתה דברים לא מחמיאים אבל היא דאגה לאקשן והיה שמח איתה ואחרי הכל הקהל רוצה אקשן ולא שיעמום מה ששיפרע מספקת נון-סטופ . מה בדיוק שיפרע עשתה כדיי שמישהו ישלח לה SMS מלבד לסרוג ולדבר כל היום כמו גננת ? ממש כלום נאדה ונסה לפחות הייתה מעניינת תמיד היה צחוקים איתה וסיפורים מעניינים ואני בטוח שהקהל בבית דאג לשלוח לה קולות אבל ההפקה כרגיל עושה מה שהיא רוצה והיא השאירה את המתנשאת בבית והעיפה את המשוגעת . אם זה לא הסבר מספיק טוב למה שההפקה עושה אז אתם עיוורים אני לא רואה שום הסבר אחר למה שקורה פה . אין פשוט סיבה הגיונית להשאיר מישהי כמו שיפרה בבית מלבד אם אתם קרובי משפחה שלה או משהו.

kren2

New member
הפקה מושחתת

כמו כל תוכניות הריאלטי המכורות מראש,שבסוף כבר רואים מי יגיע לגמר כי ההפקה עושה הכל כדי שזה יקרה ומבחינתה כל האמצעים כשרים-כי יש לה את העריכה המגמתית וכאשר רוצים להבליט מתמודד מסוים אז מראים אותו נותנים לו זמן מסך טוב או רע-למשל השבוע נתנו מלא זמן מסך לונסה אבל מה לעשות שזה היה סמן מסך רע והיא פשוט הלכה ובצדק-אבל ללא ספק שהיא חסרה בווילה.כבר אמרתי שהיא הייתה פייבורטית שלי לגמר. (היא הייתה אמיתית מדי וזה שרף אותה בגחלים) גם בהישרדות היה מלא שיחתויות שונות החל מלתת למתמודדים אוכל וסיגריות ועד השארת המתמודד דן מנו שהועמד להדחה כי ידעו שהוא חזק ברייטינג.וגם באח הגדול אני בטוחה שיש מ-ל-א שיחתויות ואני לא צריכה הוכחות בכלל-הייתה כתב בידיעות.עוד לפני הכתבה הרגשתי שההפקה הזאתי מסריחה כי היא לא אמרת כמה קולות קיבל כל מתמודד כך שהכל ביידים של ההפקה ולא יודעים כלום.אבל עדיין עם ישראל נהנה מזה,אנשים מכורים והתוכנית זוכה ל 29%רייטינג. סורי על החפרה הארכיאולוגית.

דן מנו הישרדות דנה ממפרץ האהבה הכל מושחת בסוף

אלו אנשים שההפקה דואגת שהם יהיו ברגעים האחרונים... אנשים שתמיד נתנו להם מסך בפרומואים.

זה מה ששפי אמרה? לקחת במשאיות את האנשים שבבית

??????????? מה היא חולה במוח? אני כבר לא שונאת אותה אני מרחמת עליה היא צריכה אישפוז דחוף! דרך אגב גם אני נגמלת מהתוכנית מאתמול אני כבר לא צופה היום צפיתי בקושי 10 דקות כשצעקו ברמקול "עינבי עינבי" וזהו כיביתי מיד כי נגעלתי כואב לי על ונסה

ROTEM1113

New member
למה אתם כל כך שונאים את שפרה??....

מישהו יכול להסביר לי...? אני צופה בשידור חי בימי א' וג'... ולפעמים באינטרנט.. ואתם שונאים אותה כי היא כיביכול צבועה?? אבל זה המשחק, אין בנאדם ששם שאינו צבוע.. רק ככה אפשר לנצח! .. אז מה שפרה עשתה שאתם ככ שונאים אותה??.........

לא רק צבועה, היא מתנשאת

חושבת שהיא הכי טובה מכולם שהדרך שלה היא הנכונה שלה מותר לקלל ולאחרים אסור מאשימה את שחר שהוא אדם אלים פיזית ואין לה מושג מי הוא בכלל עוקצת אנשים עושה חרם קוראת לחדשים "נמוכים/נחותים" ולא חכמים עושא דווקא מסתובבת עם חזיה בכוונה ליד אשר מבשלת בשבת את האוכל של הצדיקה (את כולו) ויש עוד מלא... אבל בגדול ההתנשאות שלה בלתי נסבלת

למעלה