ההפקה ממש מרמה!!!

Mידאס

New member
דתיים מבני ברק

חשבתי שדתיים בכלל לא אמורים לצפות בטלויזיה... הכל שם "לא צנוע".

ny22

New member
מנהל
יכול להיות שיש כאלה שזה כן מפריע להם...

Jason2

New member
יש הרבה ערוצים בשלט

לא חייבים לראות דברים שמפריעים להם.
אי אפשר שכל התוכניות, גם כאלה שמשודרות בשעות מאוחרות, יהיו מותאמות למגזר שומר מצוות.
יש ערוץ מיוחד לזה.

אתה ממש נודניק, אתה יודע?

אל תגיד לי מה לומר ומה לא לומר. אבל אני אעזור לך: שכחת לומר "חומייני" "אייטולות" "איראן" "אחמגיניאד" . כי דמגוגיה זה כיף, אז עכשיו תאמר. את זה בלופ אין סופי . מן התנייה פבלובית מפגרת כזו. קדימה, תאמר. כי גם אני אומר מה שמתחשק לי.

Jason2

New member
תודה על העזרה

מה שאמרת.
ומספיק כבר עם החוסר צניעות.

בבקשה

אני אומר מה שאני רוצה. אם אתה לא מסוגל להתמודד עם זה אתה מוזמן לא לפתוח את ההודעות שלי, ולא להגיב לי. אתה יודע מה? את תפתח ואל תגיב. נמאס לי מהתקליט השבור שלך.

Jason2

New member
וגם אני אגיד מה שאני רוצה

ואם ארצה להגיב לך, אני אגיב לך ולכל אדם אחר שארצה להגיב לו.

מעניין שהדעות שלך זה תמיד עקרונות ואידיאולוגיה ואילו שלי הם תקליט שבור ודמגוגיה.

Mידאס

New member

את זה אתה צריך לשאול את עצמך

למה הדעות שלך הן תקליט שבור ודמגוגיה. למה כל פעם שמישהו מביע עמדה אתה מיד קופץ וצועק חומייני ואירן [שזו האמא של הדמגוגיה] אפילו בלי לנסות לקרוא ולהבין אותה. אתה סוג של אובססיונר נודניק, ואני לא אגיב לך יותר.
כל טוב.

Jason2

New member
מי בכלל אמר אירן?

במחשבה שניה גם אני לא מעוניין להגיב לפלצנים בשקל.

גריני

New member
ניתן "לשמור על צניעות" בכל מקום

מעיין ובת אל מצליחות בזה.

ny22

New member
מנהל
נכון, באמת גם אני חשבתי על איך

חרות ויופטוט היו שורדות את ברזיל..
[יש שם דתיים וחרדים, אבל הם ל צריכים לעשות כל מיני משימות קשות בחום].

ddvic

New member
ממש נראה כמו "ריאליטי" בערבון מוגבל ביותר

היה מאוד מעניין לשאול את קובי וטליה.
בתקווה שלא החתימו אותם שהם חייבים לשקר ולהתכחש למעשיהם צריך לשאול אותם(ולמה אני אומר את זה?כי ראיתי שמישהו פה בפורום התכתב איתם)
בקיצור צריך לשאול אותם למי פירססתם בברזיל ולמה נעשה שימוש בהקלטה זרה של "סכי ושטי".

הדברים מאוד חשודים וגובלים ב"מסריחים" ואם יתאמתו הייתי ממליץ לשימי ויסמין לתבוע את ההפקה(ואפילו אם החתימו אותם על כל מיני סעיפים דרקוניים זה לא יעמוד בבית משפט ובית משפט יתעלם מאותם סעיפים ויחייב את ההפקה)
גם מעיין ובת-אל יכולות לתבוע את ההפקה(בפרט אם הן יודחו,חלילה, בקובה) כי עכשיו הן צריכות לטוס בטיסה השניה לקובה ומי יודע אם אותם שעה-שעתיים איחור של הטיסה השנייה לא גרמו להן להתקרב להדחה.(ויש גם עוד השפעה מתמשכת שיתכן שהטיסה השניה לקובה גם אם הן שרדו את קובה גרמה להן להיות בטיסה השניה למדינה שאחרי קובה).

בקיצור עד להתבהרות הדברים אני לא רואה ב"מירוץ למיליון ישראל" כריאליטי אולי כסרט דוקומנטרי מבוים של התמודדות אנשים במצבים מסוימים ותו לא.

passioneta

New member
גם בפרקים קודמים נכרת התערבות בוטה עבור ד"ד

בכל מקום שצריך לחשוב על תשובה (למשל דאלי) ניכר שפתאום מישהו מגלה להן אותה.
לא ברורה המטרה: אם הן נחשבות מושכות רייטינג אז ההפקה טועה. דבי דוחה ומעצבנת ברמות ואני מדלגת על הקטעים בהם היא מופיעה.
נראה לי שאפסיק לצפות בתכנית.

ddvic

New member
פשוט:כרגע הן על תקן ה- bad guys של הצופים

ולדעת ההפקה אם יש גוד גאיז ויש גם באד גאיז אז יש רייטינג.
בלי באד גאיז יש אידיליה ואז אין רייטינג לכן בשביל להשאיר מתח(ועניין) אצל הצופים מנסים להשאיר אותן כמה שיותר רצוי אפילו עד הגמר ורק בקרב האחרון יהיה הפי-אנד כזה על הקשקש. זה התכנון ובשבילם כל האמצעים והקובינות כשרים.הם לא בוחלים בכלום. הם לא שמעו על הכלל המטרה לא מקדשת את האמצעים...

גריני

New member
אבל זה נעשה בזמן הצילומים, לא עכשיו

זה לא שהם רואים את הרייטינג, שומעים את הקולות, יודעים מי אהוב ומי לא - וכך יכולים לכוון. כאן נעשתה התערבות גסה, סליחה - תרמית! בזמן שצילמו את התוכנית ואף אחד לא יכול לדעת מי יעבור ומי לא. בגלל זה העליתי את ההשערה ש: א. או שיש לד"ד קשרים עם ההפקה או ב. ההפקה פוחדת מ
....

ddvic

New member
יש להם דרכים לשערך את דעת הקהל גם מבעוד מועד

שימי לב כל אחרי כל תוכנית(לאו דווקא המירוץ למיליון אלא בכלל)יש איזה 700 שמות שרצים על המסך בתודות על העזרה בהפקת אותה תוכנית חלקם מן הסתם גם פסיכולוגים שמתמחים בתורת ההמונים

למעלה