ההפקה ממש מרמה!!!

גריני

New member

נוש14

New member
חח באמת כבר לא נעים לראות אותה

על המרקע. למרות שפה ושם יש לה קטעים שהיא בסדר.
וגם לי יש לפעמים תחושה שההפקה מגלה תשובות ועוזרת אבל זה יכול להיות סתם קטע של עריכה. בכל אופן, כרגע אני בוחרת לא להאמין לזה כי זה סתם יהרוס לי את הצפיה

spaysi8

New member
מסכימה ממש

דנה ודבי נוראיות וכל פרק שהן נשארות בו גורם לי לתהות מדוע?!
למה להשאירררררררר אותןןןןןןןןןןןןןןןןןן

mmeny

New member
בגלל התערבות ההפקה בגמר 2 העונות הקודמות

ב2 העונות הקודמות ההפקה התערבה באופן בוטה בגמר של 2 העונות הקודמות.
בעונה מספר 1 עם משימת הפסנתר ובעונה הקודמת עם משימת החבלים שרק של הבלונדיוניות היה מתוח.
הכל לשווא,בסוף יש זוג אחד שההפקה רוצה שיזכה והוא הזוג שזוכה

אורישקי

New member
אם ההפקה הייתה רוצה שבר ואינה ייזכו

הם לא היו דופקים את העצור שהרס להן את החיים כל העונה, או עורכים אותם בצורה ממש ראה לעומת עקיבא וענאהל שנערכו כגיבורים.

בר ואינה היו האחרונות שהגיעו למקום אז הטענה שלך בכלל לא נכונה.

mmeny

New member
אורישקי,ההפקה הייתה בעד בר ואינה

הם הגיעו פעמיים אחרונות,ובדיוק בפעמיים האלו לא נערכה הדחה.
גם קיצור הדרך היה קיצור דרך שרק הם יכלו להשתמש בו.
למשימת החבלים הם הגיעו בפיגור גדול אחרי הזוגות האחרים (שעה וחצי אם אני זוכר נכון) וסיימו אותו הרבה לפני הזוגות האחרים,

תעיף מבט בלינק הזה:
בראינה

Jason2

New member
כן כבר דנו בזה וכבר הגענו למסקנה

שאין שום אינטרס להפקה להשאיר דוקא זוג שאין להם מה לעשות איתם אחר כך.

mmeny

New member
אתה מתכוון לזוגות לא שיווקיים?

זוגות שלא יוכלו להגיע להשקות או זוגות לא פוטוגנים,דוגמניים (כמו האחים שנה שעברה)

אורישקי

New member
והנה התגובה שלי על כל זה

קודם כל אני רוצה להזכיר לך שבר ואינה הגיעו אחרונות בלג שהיה מתמשך - ההדחה אהייתה רק אחרי שני לגים.
מה שקרה הוא שהן היו אמורות להגיע ראשונות!!! אבל בגלל שההפקה המשיכה לתת עצור הן נעצרו חצי שעה וכל הזוגות עקפו אותן. אם ההפקה הייתה כל כך דואגת לבר ואינה היא לא הייתה מממשיכה לשים עצור במשחק כי היה ברור שהן ימשיכו לקבל את זה וזה יידפוק אותן - זה גם השפיע על הלג השני - הן הגיעו כמה שניות אחרי אוסי וכרמית בלג השני שהיה רצוף וזה דפק אותן - אם הן היו מוזנקות קודם הן לא היו מגיעות למצב הזה בכלל בלג השני.
במירוץ למיליון האמריקאי היו כמה זוגות שניצחו למרות שהיו בלג של נון-אלימיניישן. הייתי נותן לך עונה לדוגמא אבל אני לא רוצה להרוס אם לא ראית...

כאמור - להפקה אין סיבה לקדם זוג הרבה פחות כריזמטי או פופולארי כמו בר ואינה. לעומת זאת שושי ושושה היו זוג הרבה יותר פופולארי ועובדה שגם היום יותר שומעים מהם בתוכניות אירוח למיניהם שהם עושים, כנל טום ואדל שהיו יפים וצעירים בדיוק בשביל התוכנית הזו. מה גם שהצילומים של הגמר צולמו בזמן השידור של העונה השנייה - במהלך הצילומים של הגמר הייתה בדיוק תקרית המונית של עקיבא וענאהל שגרמה למלא שנאה כנגד בר ואינה - למה שההפקה תקדם בכוונה זוג כל כך שנוא?

ולגבי הטענה עם הקעקוע - היא תלושה מהמציאות, גם אלון ואורן היו יכולים לעשות את זה כי הם לא מאמינים לדעתי. ובכלל למה שמשימת קיצור דרך תתחשב בכל המתמודדים? הרי זו משימת בונוס, באמריקה היה מקרה שזוג דוגמן ודוגמנית נאלצו לגלח את הראש שלו במשימת קיצור דרך - ובגלל שזה פגע בעבודה שלהם הם החליטו לא לעשות את זה, חזרו אחורה והגיעו למקום האחרון בלג בגלל זה, רק שלמזלם זה היה לג ללא הדחה אבל עדיין.
חוץ מזה שהכל שם כל כך מתוכן מראש שההפקה לא תשנה משימות ברגע האחרון.

סליחה על החפירה אבל זה בעיני הכי לא קשור שההפקה תרצה שבר ואינה ינצחו.

mmeny

New member
וזו תגובתי

אורישקי,אני לא יודע למה ההפקה תעדיף זוג אחד על השני,אין לי מושג מה הולך מאחורי הקלעים ואם למישהו יש קשרים עם אנשי ההפקה.
אני יודע שאתה היית כל הדרך בעד בר ואינה.
העובדה שהם היו הזוג הכי פחות ספורטיבי, מכל הזוגות שהיו,סיימו כמעט כל המירוץ במקומות האחרונים.
הזוג שניצל הכי הרבה פעמים מהדחה בעקבות "קטע ללא הדחה".
זוג שהיה בפיגור גדול בגמר,הגיע למשימה האחרונה העונה בשעה וחצי איחור (איזה משימה ארוכה משעה וחצי?)
זה מה שאני יודע+ תשים לב ללינק ששלחתי לך.

העונה הרבה אומרים שההפקה מעדיפה את טהוניה,למה שהיא תעדיף את טהוניה? לא יודע.
עונה שעברה יש כאלה שאומרים שקותי הועדף,למה? לא יודע.
למה ההפקה זייפה כאן את הפרסה? לא יודע
בוא נסגור את העניין.

אגב בקשר לקעקוע,אני חושב שזה לא הוגן לעשות משימה שזוגות דתיים או מסורתיים לא יכולים לעשות,
כמו לדוגמא לתת משימה לאכול חזיר,זה פשוט לא הגון ולא הוגן

Jason2

New member
גם טום ואדל ניצלו פעמיים מהדחה

בר ואינה זכו בזכות שיתוף פעולה יוצא דופן על החבלים וזה הכל.

אורישקי

New member
לא היה הפרש של שעה וחצי

והמטרה בסוף היא לא להגיע ראשון למשימה מסוימת אלא להגיע ראשון לקו הסיום ובזה בר ואינה הצליחו בגמר.
הכי פחות ספורטיבי למה? אוסי וכרמית וטום ואדל היו זוגות הרבה יותר גרועים.
טום ואדל ניצלו פעמיים בקטעים האלה, בר ואינה רק פעם אחת וגם זה בעקבות העצור ששמו.

זה גם לא הוגן לתת משימה של לאכול בשר כשיש זוגות צמחוניים. זה על אותו משקל.

ddvic

New member
אני אתן לך כמה אפשרויות מעבר לאופצית הקשרים

שלהן עם ההפקה.

1. מבחינת הרייטניג עדיף לתת לזוג הכי מצודד והכי יפה את הזכייה בגמר ואז בבחירה בין הזוגות היתה עליונות בנושא לאינה ובר.

2. אחרי שבעונה הראשונה משימת הגמר היתה מותאמת חזק לזוג הבנים היה צורך בעונה השניה להראות בפועל שבנות יכולות לזכות במירוץ על מנת למנוע ייאוש של זוגות של בנות להרשם לעונה השלישית

3. עקיבא וענאל הן כמו כוסברה או שאתה מחבב או שאתה לא סובל והן לא רצו לתת לזוג שחלק מהצופים חש אליהם אנטי(בפרט אולטרא-חילונים שלא סבלו את העמידה שלהם על עקרונות דתיים במשימות מסויימות).

4. אינה ובר גם ללא "ויטמין P"(פרוטקציה) בהפקה הן הזוג שבאופן טבעי הכי קרוב למילייה של ההפקה.

5. אפקט אגאת'ה כריסטי - לתת לזוג הכי פחות צפוי לזכות במיליון גם בריא מאוד לרייטינג

יש עוד אפשרויות לתרץ אבל זה מה שחשבתי ככה על רגל אחת

Jason2

New member
בקשר ל-5

הרייטינג לא היה משתנה בנקודה הזאת גם אם כל זוג אחר היה זוכה.
מדובר בנקודת השיא של המירוץ שלאחר זה אין כלום.

ddvic

New member
יש השפעה אפילו כמה סוגי השפעות

1. השפעה של מכאן ולהבא על הצופה עצמו להגברת מוניטין התוכנית ושדרוג רייטינג לעונות הבאות ויכולת ההפקה למכור כמות דקות פרסומת מראש בעונה החדשה ובמחירים טובים
2. הצופה עצמו יצפה שוב באתר או ביוטיוב. באתר יש פרסומות גם על VOD ויוטיוב משלמת על רייטינג.
3. הצופה יזמין את חבריו שפספסו לצפות ב-VOD עיין השפעה מס' 2.
4. גם זוגות עם דימוי עצמי נמוך ילכו לאודישנים של העונה החדשה כי הכל פתוח,כזכור,ואז להפקה יש את המבחר הרצוי ממנה היא יכולה ללהק כרצונה לעונה החדשה.
5. השפעה עקיפה על תוכניות אחרות של רשת: איזה "יופי" של סדרה "מותחת" הכנתם לנו אפילו אני הצופה- לא לדבר שאני הצופה אחכה לשנה הבא(עיין מס' 1)- אני גם אצפה בסדרות אחרות שרצות אצלכם בינתיים.

Jason2

New member
כל הסעיפים האלה

מוכיחים שבר ואינה לא ממש הזוג המועדף לזכיה.

ובקשר לסעיף 5, בתוכנית ריאליטי הקהל הגדול מעדיף שלא יפתיעו אותו ושיזכה המתמודד האהוב עליו (אם זה לא קורה אז מגיעות תגובות ה"הכל מכור").

ddvic

New member
לאנדרדוג תמיד יש שדרוג של העדפה בקרב הצופים

Jason2

New member
אנדרדוג שהקהל לומד לאהוב

בר ואינה לא היו העדפה של הקהל בשום קטע במירוץ כולל בגמר.

למעלה