ההצעה הסעודית....

שמאלני

New member
ההצעה הסעודית....

העולם כזה משוגע תאמינו לי,והנה הוכחה. המתנחלים שחיים תחת טרור יום יומי לא רוצים לשמוע על ההצעה הסעודית,יעני הם אומרים שטוב להם עם המצב שעכשיו. ראש הממשלה מדבר לא עושה לא חותם לא כלום רק מדבר עם בכירים פלסטינים,כבר המתנחלים יוצאים בהודעה,"ראש הממשלה מעודד טרור". עכשיו תגידו לי אתם,הם נראים לכם אנשים שרוצים שלום? לי זה נראה שטוב להם איך שהם חיים כיום. לא רואים מהם שום סימן שהם רוצים שלום,כל הזמן שומעים אותם מדברים על איך להכנס בפלסטינים. במזל רוב העם עדין מאמין בשלום ואם ההצעה הסעודית תתפוס תאוצה וזה יגיע למשאל עם,אתם תראו שרוב העם יבחר בעד שלום אמיתי. בלי הרוגים בלי פצועים,בלי חששות מפיגועים,אלא לחיות כמדינה נורמלית. עכשיו אני שואל את עצמי,מה אכפת לסעודים מהמצב? הרי הם לא חיים תחת טרור הם חיים נורמלי למדי,אין להם הרוגים אין להם חששות מכלום. אני לא מבין את הסעודים האלה,מציעים הצעה בשבילנו. מצד אחד לפלסטינים תקום מדינה,אבל הכי חשוב לנו יהיה שקט. מה יוצא לסעודים ממה שיוצא,בטוח יוצא להם משהו אבל אני לא יודע מה.

ש לכ ת

New member
אני אגיד לך מה ....

ברגע שתקום מדינה פלשתינאית חס וחלילה תהיה להם גישה יותר נוחה לארץ הם יקבלו סיוע מאחיהם הישמעאלים תוצרת הארץ והם יעשו יד אחת נגדננו... מכאן כבר אשאיר לדימיון שלך לפעול ... ותן לי לחדש לך : שהרוב בעם סולד מהמונח "שלום" ובטח מהיישום שלו

הרוב בעם סולד מהמונח "שלום"

כשאתה יוצא מההנחה הזאת, אני באמת לא רואה הרבה סיבה לחיות כאן, מזל שאני תושב אמריקאי. למזלי אתה טועה, רוב העם תומך בשלום, סתכל במוסף יום שישי, במינה צמחים, תמיד יש 70% בעד חזרה ל67

פרס שוב ניצח בסקרים...

מעניין מאוד: 70% בעד חזרה לגבולות 1967, אבל הליכוד בשלטון. שוב פרס ניצח בסקרים ולא ידענו? בוא נעשה עיסקה: אתה תקבל 100% בסקרים בעד דעותיך. אנחנו נקבל 100% בבחירות. ומה פירוש "תושב אמריקאי"? אתה מאיים עלינו שתעזוב את הארץ לאמריקה? ר

אני בטוח שהאיומים שלי,

לא מפחידים אדם בסדר הגודל שלך. בכל מקרה, בקשר לעניין, לצערנו, כמו באמרה המפורסת של צ´רצ´יל כמדומני, נאמר "שהדמוקרטיה אינה השיטה הכי טובה שיש, אלא פשוט השיטה הכי פשוט גרוע". אחד מהגרעונות של הדמוקרטיה בארץ (ובכלל, בעולם) הוא חוסר ההתאמה בין רצון הציבור לבין המתרחש בשילטון. בעוד שרוב גדול בציבור תומך בחזרה לגבולות 67, בגלל סיבות שונות הכח הזה מתפצל בין כל המפלגות ולכן הרצון הרווח בעם לא מתבטא בממשלה ובכנסת. בעזרת השם, בבחירות הבאות יתבססו שתי המפלגות הגדולות, העבודה והליכוד, בעמדות הבסיסיות שמשמאל - תמיכה בחזרה לגבולות 67, ומימין שהייה בשטחים. לצערני(ו) הימין (וגם השמאל) לא מבהירים את העמדה הבסיסית הזאת, במטרה להשיג תמיכה במרכז, אבל כמו שנאמר, בעזרת השם, בבחירות הבאות..

Charlie

New member
עמנואל הלפרין צודק בדבר אחד

רוב העם יתמוך בהסכם, גם אם תהיה בו נסיגה נרחבת ממרבית שטח הגדה המערבית. ואולם אין ולא יהיה רוב לנסיגה מלאה לקווי 49´. אני מקווה ששמעון פרס ירים את הכפפה שזרק יורש העצר עבדאללה ויובל את שרון לקבל החלטה ראשונה מאז שנבחר: האם הוא הולך לפשרה היסטורית או לא. כך שבבחירות הקרובות בפני העם תעמוד ההחלטה: האם ללכת על ההצעה הסעודית או לדחות אותה. הליכוד והעבודה יציגו עמדות הפוכות ואם אכן כך יהיה, אלו הולכות להיות הבחירות החשובות ביותר מאז קום המדינה היהודית.

קימי

New member
שמעתי שאין תא של הליכוד ושל הימין

באונ חיפה, ידוע לך משהו על זה?, דרך אגב שכחתי לשאול איך היה הכנס ביום ראשון?, אתה סדודנט למשפטים נכון?

דווקא יש, והם עובדים טוב

אני יכול לחבר אותך אליהם אם את רוצה. הכנס- עוד קיסם למדורת הסלידה שלי ממה שקורה היום במפלגתי האהובה. חצי מהשאלות היו על ג´ובים.

אביסון

New member
מה זה אהובה.....

1. "מפלגתי האהובה"....? 2. "חצי מהשאלות היו גל ג´ובים"- בוקר טוב!!!! ועל מה היה החצי השני - על ג´ובות, מן הסתם....

קימי

New member
למה אתה מתפלא, ככה זה פוליטיקה

אם על זה אתה מתמרמר, לדעתי אין לך מה לחפש במקום כזה, האידיאולוגיה לא מענינת אף אחד רק המשרות, הכסף, היוקרה, אפשר להשפיע בדרך אחרת, או שלא.

ועוד איך יש לי...

אני לא מוכן להשלים עם המצב הזה. אני מניח שיבוא היום שבו אתייאש, אוותר ואלך לנהל לעצמי חיים שקטים ומאושרים, אבל אין לי מושג מתי היום הזה יגיע (בזמן האחרון הוא מתקרב יותר ויותר במהירות).

ש לכ ת

New member
המלצה קטנה../images/Emo13.gif

אם בשבילך לכנע לאוייבנו זה "שלום" אז אני מצערת לומר לך שאתה חייב לנסח מחדש כמה מונחים בלקסיקון שלך
ובוא לא נסתמך על הסקרים השמאלניים....

קראת את 1984 של אורוול?

יש שם כמה דברים שמזכירים מאוד את שטיפת המח שמנסה לעשות לנו השמאל, כשהוא קורא למותם של 520 יהודים מאז הסכמי הכניעה של אוסלו "שלום".

ש לכ ת

New member
חבל על מאמץ

הרי כל השמאלנים רואים את המציאות כמו שאנחנו רואים אותה אבל הם מעדיפים להתכחש לה , הם מעדיפים לשחק אותה התמימים והנאיבים , הם אוהבים לתמוך באוייבנו , ולהאחז בכל הבולשיט של "משיחי השלום" , כי ככה הם מאמינים שהם יצליחו לתקן את המצב המעוות שהם הביאו אותו עלינו...כנראה שיש להם מצפון ורגשות אשמה !

ש לכ ת

New member
תודה על המחמאה../images/Emo8.gif

אם אתה רוצה לקרוא לזה הערצהמי אני שאמנע זאת ממך . לא רק שאתה "מעריץ" אותם אתה גם רואה במאבקם לגיטימי כי הרי אנחנו "כובשים" את "אדמותיהם" "ורוצחים" את משפחותיהם, וזו בעצם עילה טובה לדעתך להאבק למען החופש הדבילי שהם מפנטזים עליו. אם אני טועה תקן אותי !

Roobie

New member
את טועה

אני רואה בהתקוממות נגד כיבוש מאבק לגיטימי, אבל אני לא רואה בפיגועי תופת המכוונים נגד אזרחים מאבק לגיטימי, ותאמיני שכך כל השמאל (ואם יש כמה מטורפים שלא, באמת שאפשר לספור אותם על יד אחת). מאבק נגד חיילים, עם כל הכאב שבכך, הוא לגיטימי. אני אומר זאת למרות שבעוד שנה וחצי אני אהיה חייל, ואם לא נצא מהשטחים גם אני אשרת שם. זה לא ימנע ממני מלהילחם - אם מישהו ינסה לפגוע בי או בכל חייל אחר, דמו בראשו - אבל זאת רק מכיוון שאני משרת את המדינה שלי, ולא מדובר בפשעי מלחמה כאשר יורים בחייל אויב. עכשיו את מוכנה להפסיק עם השטויות שלך?

ש לכ ת

New member
פשוט עצוב לשמוע אותך

ואת דרך החשיבה שלך ... ראשית כל אני חייבת לשים כמה דברים על דיוקם : 1.מה זה לעזאזל "כיבוש" ? כי אצלי (ואצל כל הציבור הימני) לא קיים מונח כזה בכלל , אז אם יש לך משהו לחדש לי אני "אשמח" לשמוע. 2. אם אתה מצדיק את המאבק בחיילים , אז תעשה טובה למדינה שלך ואל תיטרח להתגייס כי אתה רק תזיק לה. 3.אז מי שמקשקש פה זה אתה ולא אני

Roobie

New member
אני אזיק?

יש מספיק שמאלנים בצבא והם לא מזיקים, אח שלי משרת ביחידת פלס"ר מובחרת ביותר וכמעט כל היחידה שלו מורכבת משמאלנים. כיבוש = הטלת משטר צבאי של מדינה מסויימת על עם זר, הצבת מחסומים בין עריו וכפריו, אני חושב שהבהרתי את הנקודה.

למעלה