ההצעה הסעודית....

שמאלני

New member
dorrn..

אני לא חושב שאנשים צריכים לגור בשטחים כבושים, אם הם כבר הלכו לשם,הם היו צריכים בסופו של דבר לשאת בתוצאות. וזה כולל לעזוב בתים. אני לא חשוב שמדובר בשאלה אם הם מתנגדים להסכם זה או אחר,המתנחלים הם אנשים לא שפוים בדעות שלהם,וזה מוכח {רצח רבין}. לפני רצח רבין אף אחד לא שם עליהם,סתם אמרו שהם משוגעים. לאחר הרצח למדו כוחות הבטחון שהסתה יכולה בסופו של דבר להוביל לרצח. לא אכפת לי שיתנגדו עד מחר להסכמים,אבל מדובר בדעות שלהם ובאיך שהם חושבים. הם אנשים מעוררים בנפשם שלפי דעתי כל אחד מהם צריך לשים בבית משוגעים. לעומת זאת אנשים שמאמינים בשלום ורוצים להגיע כבר להסכם שכזה,בכדי שיפסקו הפיגועים והנפגעים. אני חושב שהם אנשים מאוד חזקים שלמרות שיש טרור ממשיכים להאמין שאפשר להגיע להסכם שלום.

dorrn

New member
הוכחה מרשימה ביותר..

רצח רבין. 250,000 איש הם לא שפויים,בגלל רצח רבין. בסדר.

כנראה שוורד זה לא הפתרון

"מעוררים"...אומרים "מעורערים". אני חושב שה-Spell Checker של הוורד אינו הפתרון עבורך.

שמאלני

New member
roobie....

ממי אתה מצפה שיענה לי? מבן אדם שרצה להוכיח שאני לא טיס קרב, פחחח תעשה לי טובה
.

Ergil

New member
אני מניח שזה מתייחס אלי?

עוד כמה ימים תעודת הסטודנט שלי תגיע.

שמאלני

New member
פשש מזל טוב...

אז מה ילד חולם לעתיד אהה. גם לי מגיע מזל טוב,אני עוד מעט מסיים את קורס טייס.

שמאלני

New member
ליאור,תביא הוכחת קודם... ../images/Emo13.gif

אני רוצה קודם שתביא לי הוכחות שאני לא טיס קרב,אין אני חייב לראות בכדי להאמין לך. אני כותב בערך חוץ מהפורומים של תפוז בעוד כמה אתרים שיש בהם פורומים,דוגרי,בחיים שלי לא קראתי הודעות של ילד מפגר שבטוח שהוא סטודנט. כבר כותבים לי ילדים בני 12 דברים יותר חכמים משאתה כותב. תתאמץ קצת ילד אולי בסוף יצא ממך משהו,או שלא.

שמאלני

New member
חחחחח אתה סטודנט??

"אבל לפעמים אני לא מצליח להתאפק",וואי מזכיר לי בדיוק את בן דוד שלי בן ה-3 שרוצה סוכריה על מקל. אז אומרים לו שלא עכשיו אז הוא אומר לנו,"אבל אני לא יכול להתאפק". עזוב אותי ממך,ממזמן קלטתי שאתה בדיחה.

רק לשם הפרוטוקול -

האם יש מישהו בפורום הזה שמטיל ספק בהיותי סטודנט? לא סביר. האם יש מישהו בפורום הזה שמטיל ספק בהיות מר שמאלני קטין? ספק. דרך אגב, אני מהודעותיו של מר שמאלני מתעלם כבר ממזמן. הוא עושה לעצמו את הבושות בלי הרבה עזרה מצדי, אבל לפעמים אני לא מצליח להתאפק.

שמאלני

New member
חחחחח אתה סטודנט??

"אבל לפעמים אני לא מצליח להתאפק",וואי מזכיר לי בדיוק את בן דוד שלי בן ה-3 שרוצה סוכריה על מקל. אז אומרים לו שלא עכשיו אז הוא אומר לנו,"אבל אני לא יכול להתאפק". עזוב אותי ממך,ממזמן קלטתי שאתה בדיחה.

למעלה