ההצעה הסעודית....

אני לא מגן על שום קיבוץ

הדעה שלי היא שאם קיבוץ מפסיד, החברים צרכים לשלם על ההפסד, לא משלם המיסים זהו. סיימנו עם עניין הקיבוצים? אפשר לחזור למתנחלים? המתנחלים חיים בשטחים שלפי החוק הישראל\בינלאומי לא שייכים לנו, בלב אוכלוסיה עויינת, וללא יכולת להגן על עצמם ללא התערבות כוחות הצבא הישראלים. כמו שישראל לא צריכה לממן\להגן על ישראלי שירצה להקים בית בדמשק\דרום לבנון\פיסגת האלפיים השוויצרים המדינה לא צריכה לממן את שהותם של אזרחים מחוץ לגבולותיה.

.המוסד

New member
אבל עמנואל

לפי החוק הישראלי הזכויות של ישראל על השטחים גדולות יותר משל הערבים(נראה לי של בג"ץ בימיו הציוניים) ולפי החוק הבין לאומי לתוקפן אין זכות, ידידי, אין זכות לדרוש שטחים שאיבד במלחמה וזה כמובן לוקח אותנו להתפלמסות שלמה, במלחמת ששת הימים, היינו התוקף? מבחינה טכנית זה אנחנו, אבל לא נראה לי שהיינו התוקף האמיתי, כי אני בטוח(אף שאינני יודע בוודאות) שכשנקפת סכנה "ברורה ומיידית" למדינה מסוימת מלחמתה תיחשב מלחמת ה-ג-נ-ה, לכן התוקף (על משקל אחד המתקרב אליך עם סכין בידו) הם בני ערב, לכן השטחים שייכים לנו מבחינה בין לאומית, הללויה!! אבל לא החוק הבין לאומי הוא הקובע אצלי, אלא החוק המוסרי, האם הייתה זאת מלחמת מגן? בוודאי, האם מותר לכבוש שטחים? בוודאי, האם מותר להחזיק אותם, לספח אותם ולהתיישב בהם כעונש לאוייב וכתמורה על אומץ ליבנו ועל המוסריות שלנו? בוודאי בוודאי בוודאי, כמובן כל עוד איננו הופכית את חיי האוכלוסייה הנספחת אלינו לקשים יותר

לא שייך לנו? אז למי הוא שייך?

אם הוא שייך לירדנים- למה אף אחד לא הכיר בסיפוח שלו בין 1948 ל1967 0חוץ מבריטניה). אם הוא שייך לפלשתינאים- הרי שגם חלקים נרחבים ממדינת ישראל הריבונית שיכים להם, כי החלטת החלוקה נתנה להם הרבה שטחים שנכבשו במלחמת השחרור. אז למי השטח שייך? האם להפציץ מאות אלפי אפגנים חפים מפשע זה בסדר לפי המשפט הבינלאומי? למה לא ראיתי אותך זועק כשארה"ב עשתה זאת? האם הערבים נוהגים לפי כל כללי המשב"ל בזה שהם מכניסים הומואים לכלא במצרים? אבל עזוב. אם אתה משווה את חברון, ערש הולדתה של האומה היהודית להרים בשוויץ, אתה באמת מקרה אבוד. לידיעתך: עם ישראל היה במקומות האלה הרבה לפני שהיה בת"א. אם לא ידעת, אז הנה, אני מחדש לך.

קימי

New member
ספר נפלא, חוות החיות טוב יותר

את מי במדינת ישראל הייתם משווים לחזיר?, ולבנג´מין החמור?

שמאלני

New member
שלכת....

אני אגיד לך מה זה שלום. את יודעת מה זה שלום או שאת כמו המתנחלים לא רוצה לדבר על שלום. שלום זה שיש אחווה בין שתי מדינות שהיו פעם יריבות,הרי את לא עושה שלום עם חברים נכון? תגידי פשוט שאת לא רוצה שלום ונסגור עניין.

Ergil

New member
ואתה רואה תקווה

ל"אחווה" בין מדינת ישראל למדינות ערב?

ש לכ ת

New member
שמאלני...

אם איי פעם נפלט מפי שאני רוצה שלום אני מתנצלת , כנראה לא שמתי לב .אז הנה אומר לך את זה יותר ברור : לא רק שאני לא רוצה שלום אני גם לא מאמינה שהוא אפשרי או קיים ... אז סגרנו עניין ?

שמאלני

New member
שלכת

אווווו עכשיו את מדברת,אז תגידי שאת רוצה שהטרור ימשך ונסגור עניין.

ש לכ ת

New member
אדוני השמאלני

את זה אתה אמרת .... לדעתי יש דרך אחת לפתור את כל המצב הזה (שאתם הבאתם עלינו) אומנם לא אני הגיתי את הרעיון אלא רחבעם(גנדי) זאבי : טרנספרואז ישרור שקט בארץ , שקט שכמותו לא היה בארץ . טוב עליך אני לא מתפלאה שתעדיף את ה"שלום" על פני הטרור כי רק אתה וכל אנשי השמאל היקרים מסוגלים להאמין שבמצב של "שלום" יהיה שקט אבל מה לעשות שאין זה כך . אם חס וחלילה נגיע איתם =הישמעאלים להסכם שלום זה כאילו הוצאנו את המדינה להורג.

אביסון

New member
פצצות לגבות, רסיסים לריסים

פצצות על רמאללה, רסיסים שם אינשאללה

התאמץ יותר בבקשה

טוב, הפעם אני רואה שאת ההודעה כתבת בוורד תחילה, מכיוון שאין שגיאות כתיב לשם שינוי. אולם, הניסוח עדיין לוקה בסימפטומים של שיתוק מוחין. גם רמת השפה. טעון שיפור.

Roobie

New member
כשאין טיעון לשם התגובה

עוברים להתקפות אישיות

dorrn

New member
קודם צריך שיהיה טיעון להתנגד אליו..

ואם אתה מוצא אחד בתוך שטף המלל הלא ברור הזה,תודיע לי,ואני אשמח להגיב עליו.

Roobie

New member
על הטירוף של המתנחלים שמתנגדים

להצעה הסעודית, ומדוע הם טועים.

dorrn

New member
טוב,אם אתה אומר...

להלן התגובה: אני לא חושב שאנשים שמתנגדים להצעה לסלק אותם מבתיהם הם כל כך "מטורפים". אני לא חושב שאנשים שמתנגדים להסכם שמבוסס על נתינת שטחים נוספת לאש"ף וסוריה,תמורת אשליה של שלום מהיר עם מדינות ערב הם מטורפים. לעומת זאת,לאנשים שממשיכים להתעקש על כניעה לטרור וחתימת הסכמי "שלום" נוספים,שמבוססים על הקודמים שנכשלו בצורה כה מחפירה,אני בהחלט ממליץ לבדוק מחדש את תפיסת המציאות שלהם.

למעלה