ההשוואה לשואה

bnitribe

New member
אם ניצולי השואה בעצם עושים את זה-

מי אנחנו שנפצה פה?

nooshP

New member
אנחנו נכדים וילדים לניצולי שואה

אחרים שנפגעים מזה. ואם ניצול אחד נפגע- זה לא בסדר. או שלמען חלקת האדמה מותר לפגוע בניצולי שואה?

bnitribe

New member
כל עוד שאיך מזוהה עם כאבם אינך

יכול לפצות את פיך.איך יודע מה הם מרגישים.

nooshP

New member
ההודעה ממש לא מבנת! האם האות נ'

לא עובדת במקלדת שלך?

t i p o

New member
האם את יודעת מה מרגישים

חיילים, שנקראים נאצים או יודנראטים? האם את יודעת כיצד מרגיש אחד מחיילי, נכד לניצולי שואה, כאשר משווים אותו לנאצים?

sknr 1

New member
נכון אבל ...............

האחרונים שפינו יהודים מביתהם היו הנאצים !!! ושרון יהיה זה שיבצעה את הפעולה שוב !!! אני ממליץ שבימקום שיפנו את היהודים במקום, אז שיפנו את המוסלמים במקום, כמובן שוב, שהפעולה תהיה בהסכמה !! פעולה זו תיהיה הרבה יותר יעילה בשמירת השקט באזור. כי לפי מה שראיתי בשנים האחרונות , האיסלם זו דת שמסוכנת לחיי אדם , באשר הם !!!

nooshP

New member
אם היית טורחת להקשיב בשיעורי

היסטוריה היית מבינה שאי אפשר בידיוק לקרוא "פינוי" לשריפת גטאות עם האנשים בתוכם, לירי על כל מי שזז ברחוב, לצייד אנשים והכנסת לקרון רכבת למחזנה ריכוז שם יכניסו אותם לתאי גזים וישרפו את גופותיהם, לרעב של שנים שבהם לא יכלו להשיג אוכל ושתיה. אז אולי כדאי שתפתחי את הדבר המוזר הזה, מלבן עם הרבה דפים בפנים, שנקרא גם ספר, ותלמדי מה זה השואה. מומלץ ביותר לקרוא ספרים של ניצול השואה ק. צטניק ז"ל.

ק ד ו ש

New member
כדאי שתלמדי קצת הסטוריה.

האחרונים שפינו יהודים מבתיהם היו יהודים בראשות ראש הממשלה המנוח מנחם בגין. זה קרה ביישובים בסיני. ובקשר לאיסלאם.. אני לא חושב שהיהדות מסוכנת פחות. הרי ראינו את סיטרין וחברי הלינץ' היהודי

Bloodless

New member
כואב להם, נכון.

ולי כואב שהם משווים את המצב שלהם לשואה. לי כואב שהם מזלזלים באופן כזה בהיסטוריה שלנו. הם הופכים את זה לזול בעיני, ועל זה אני לא יכולה לסלוח. הם יכולים למחות בדרכים לגיטימיות יותר ומעליבות פחות. אם אין להם שום כבוד לעצמם ולהיסטוריה שלהם, אני לא יכולה לכבד את דרכיהם.

FriendS4

New member
זה נכון חלקית....

אני ממש לא בעד כל העניין עם הטלאי וזה שהם כתבו את מספרי הת"ז על היד וכ'ו.... אבל אני חייבת להגיד לך, אני הייתי אצל דודים שלי באחד הישובים שליד כפר מימון וסגרו אותנו בפנים...רציתי לנסוע הבייתה ולא יכולתי הרגשתי כמו בעוצר זה נורא..... ובכלל התמונות ממה שהולך בכפר מימון, נעלו אותם שם כאילו הם איזה חיות טרף וכן, זה כן הזכיר לי את השואה, זה נוראי אבל מה לעשות ככה זה נראה...

אלישע18

New member
בטח שאפשר להשוות!

הייתם היום בעצרת שאתם יודעים?? זה פשוט מחריד.... כוחות הביטחון נעלו את השערים של כפר מימון+ המקום מוקף בגדר תייל. אין נכנס ואין יוצא... בדיוק מה שנאמר על גטו וארשה. זה פשוט גטו שם. אנשים עם משפחות, עם ילדים נעולים בפנים וכל כוחות הביטחון מקיפים את האיזור. אפילו ליד הפרצות שיש בגדר, נמצאים לפחות 7 שוטרים. סלחו לי - אבל הם ממש הזכירו לי נאצים. מול השער הנעול עושים השוטרים שרשרת אנושית. המפגנים שבפנים אוחזים בשערים, מנסים למצוא דרך לצאת ... אבל אין! הכל נעול וחסום! בכל מקום יש משטרה. פשוט זועה מה שהולך שם.

nooshP

New member
והאם השוטרים שרפו את כפר מימון

עליכם ואת מי שניסה לברוח שמו ברכבות לאושוויץ ושרפו אותו במשרפות? כי אחרת אני לא ממש רואה את הדמיון. וכדאי שתלמד קצת היסטוריה. אם אתה קורא לעצמך יהודי אז זה חשוב שתדע מה קרה בהיסטוריה הלא רחוקה של העם היהודי. ולא בידיוק חילקו שם מנות קרב ליהודים בגטו....

טוסב מאוד אלישע..

אם הם יצאו משם.. החייילים יצטרכו ללכת לעזה.. ויסכנו את חייהם.. שיתפנו זוהו...

ק ד ו ש

New member
חבורה של אנשים טיפשים

אם יש באמת מישהו שחושב שהמהלך הדמוקרטי שעבר ברוב בממשלה ורוב בכנסת (שאותה להזכירכם אתם בחרתם בבחירות דמוקרטיות וחשאיות), שווה בערכו לשואה הוא בן אדם באמת טיפש. בושה לראות אמהות לילדים כותבות מספר על היד. אני לא רוצה להוסיף הרבה.. כי הויכוח הזה מיותר. אני אצרף מספר תמונות מהשואה, בחרתי דווקא תמונות "קלות" לצפייה. כדאי שאותם פנאטים שמסתתרים כאן יסתכלו.. אם אתם באמת חושבים שמה שעושים לכם דומה, תמשיכו לכתוב מספרים על היד. אני בטוח שאיפשהו יפול לכם האסימון (או שלא?? הרי המאבק הכתום הזה עבר כל גבול). *את ההודעה כתב חייל בגולני ששמר על בתים של מתנחלים מעבר לקו הירוק. ולא, הוא לא סירב לזה פקודה למרות שלא הסכים עם זה.

למעלה