ההשוואה לשואה

אין עוד מה להוסיף אחרי התגובה שלך.

פשוט צוק בכל מילה. אין שום מקום להשוואה הזאת, ומי שמשווה כנראה לא יודע מה היה בשואה, ואני ממליץ לו שיילך ויקרא מספר ספרים בנושא (אפשר גם לראות את הסרטים אם אתם רוצים) אני באמת חושב שבתור יהודים אתם צריכים לדעת מה היה בשואה, זה פשוט חור בהשכלה של כל יהודי שהוא אינו יודע מה הייתה השואה ומה התרחש בה. חבל שלא הקשבתם יותר בבית ספר, אך לא מאוחר מידי ללמוד. פתחו ספרים וקראו.

nooshP

New member
../images/Emo45.gif צודק בכל מילה

ולכל המתלהמים- לפני שאתם נלחמים אולי כדאי שתקחו ספר ותלמדו על מה אתם נלחמים. בורים וכסילים.

Nimst

New member
קדוש,

בפעם הבאה תוותר על החלק של ה"חבורה של אנשים טיפשים", כי אאלץ למחוק וחבל.

בקשר לשואה..

המתנחלים מזלזלים בשואה בכך שהם משווים את הינתקות לשואה... עם זאת בכלל אין קשר.. ועוד לקרוא לחייל יהודי נאצי.. שהגן עליך כל החיים שלך ועם זאת בזכותו יש לך ילדים לקרוא לו נאצי ... לאן הגענו? שיתפנו וגמרנו...

ניכוס השואה.

שלום. נכון. לקחת את האירוע הטראומטי הזה ולהביא אותו לכאן לתוכנו הוא לא לעניין. זה מקומם. אבל.... ואני שואלת במלוא הרצינות איפה היית כשפרופ' לייבוביץ הזכיר את המונח "יודו-נאצים". הא? למה הסובלנות שלך אוזלת כשימני משמיע אמירות כאלה ומתעלמת מאחרים שכן עושים זאת? לא נכון ולא יפה.

LOVE SIMS 2

New member
לכל אלה שמשווים את ההתנתקות לשואה..

תתביישו לכם! אתם משווים דבר כזה לאנשים שנהפכו לשלד במחנות? לאנשים שאיבדו את החיים שלהם? לאנשים שפשוט חיו בגיהנום? לאנשים שירקו דם? פשוט תתביישו לכם! איזו תת רמה!

למעלה