הוא אמר VS היא אמרה : לבוש

Dark Muse

New member
הוא אמר VS היא אמרה : לבוש

אני אוהב בנות שמתלבשות בטעם. זה לא עניין של חשיפה וזה לא עניין של מותג, זה פשוט עניין של טעם. יש בנות שתתלבשנה חשוף ותראנה רע, ויש בנות שיתלבשו צנוע, ויראו סקסיות ומושכות בטירוף. בחורה פנויה שרוצה להכיר בנים, מן הסתם תסתובב בבגדים יפים, מעט חושפניים, פרובקטיבים, על מנת להשיג את תשומת הלב. יש כמובן את גורם הנוחות, אבל אם להיות כנים, לא הכי נוח להסתובב בטרייניג? כל עוד הבחורה פנויה רווקה ומתפרפרת, אין שום בעיה עם לבוש חושפני שמנסה להשיג תשומת לב. אבל! אם אותה בחורה היתה חברה שלי, הייתי מציב לה גבולות בנועזות ובפרובקטיביות שבה היא היתה מתלבשת. לדעתי מישהי שיש לה חבר, צריכה להראות קצת כבוד כלפי חבר שלה והכי חשוב כלפי עצמה, כי לא יתכן שיש לך חבר ואת תלכי בלבוש שפשוט מחפש את השריקות, את העיניים שנכנסות לך לתוך הבגדים ולא משאירות הרבה מקום לדמיון. זה ברור שאתן חושקות בלהתלבש נועז וחושפני על מנת להשיג את תשומת הלב, שרבים מכן אוהבות. אבל כשאתן תפוסות, אתן צריכות לדעת שיש גבול וצריך לוותר על זה. אם חברה שלי תרצה להמשיך להתלבש חושפני וללכת ברחוב איתי, תוך כדי שכולם מסתכלים עליה, שורקים לה ולוטשים עיניים, אני לא אוהב את זה. אתן צריכות להבין שאתן לא חייבות לחשוף מחשוף, או לקצר את החצאית, או להוריד גזרה עד קו הערווה... אתן יכולות להתלבש יפה, נוח וסקסי, גם עם בגדים שכן ישאירו מקום לדמיון, ושכולנו נהיה מרוצים. אז תצניעי טיפה, או שתמצאי מישהו אחר.

נועם m

New member
כמה אמירות שהטרידו אותי:

1. "צריכה להראות קצת כבוד כלפי חבר שלה והכי חשוב כלפי עצמה". מישהי שמתלבשת חשוף ונועז לא מכבדת את עצמה בעיניך? אז בוא נלך לקיצוניות השניה: מישהי שמסתירה את הגוף שלה תחת הררי בגדים, מכבדת את עצמה ואת הגוף שלה יותר? איכשהו לא נראה לי. 2. "הייתי מציב לה גבולות בנועזות ובפרובקטיביות שבה היא היתה מתלבשת". נראה לי שהתפיסה שלך לגבי איך מתנהלים העניינים במערכת יחסים היא בעייתית. אתה לא ההורים שלה, וזה לא מתפקידך "להציב לה גבולות". בצורה כזו אתה פשוט תחנוק את מי שנמצאת איתך, ואם יש לה קצת עמוד שדרה סביר להניח שהיא תנפנף אותך כל עוד נפשה בה. אתה יכול לדבר איתה, לנסות להסביר לה את דעתך, אבל אתה לא "מציב לה גבולות". קח בחשבון, שיהיו בנות שיקחו קשה הערות שיבואו מהחבר שלהן בנוגע ללבוש. אז תחשוב טוב האם שווה להכנס לנושא הזה, והאם זה מפריע לך עד כדי כך שתסתכן במחיר פגיעה במישהי שיקרה לך. אני כן מסכימה לכך שמישהי שמתלבשת נועז, צריכה לקחת בחשבון שהדבר עלול להפריע לחבר שלה ולהתחשב גם ברגשותיו (בהנחה שבאמת אכפת לה ממנו), אבל אני לא בטוחה שהגישה שלך היא שתפתור את הבעיה. ואתה מצדך אל תשכח שיש בה עוד כמה דברים מעבר ללבוש החשוף שלה...

Dark Muse

New member
תושבות

1) הכבוד הוא בזה שיש לך חבר, לא מכובד בעיני שמישהי תלך כמו לא יודע מה, שכולם מזילים ריר, וחבר שלה מחזיק לה את היד. 2) לא בא לחנך, להפך, אני אומר שתלך איך שהיא רוצה. חלק מחברות זה לקבל את האחר, אבל יש דברים שיכולים להפריע ברמה כזאת, שלא מבקשים מהבן אדם להשתנות, אלא פשוט מחפשים מישהו יותר מתאים.

ומה תגיד על זה שיש

בנים,חברים של אותן בנות שמבקשים את זה?:/ פשט נהנים מזה שואללה חברה שלהם נראת טוב וכולם מזילים עליה ריר והיא רק שלו... ויש המון כאלה!!

Dark Muse

New member
זאת דעה וזכותם

אני הצגתי את השקפת עולמי, לא ממש אכפת לי מה גברים אחרים רוצים מחברה שלהם...

אני חייבת להגיד שאחרי שקראתי את

כל הדיוון הגישה שלך ממש לא מוצאת חן בעיניי ואני אנמק. "אני אוהב בנות שמתלבשות בטעם. זה לא עניין של חשיפה וזה לא עניין של מותג, זה פשוט עניין של טעם.זה בהחלט עינן של טעם אולי(אני נותת דוגמא אני לא מכירה אותך אבל אני מנסה להביר את הנקודה אז זה לא מכוון עליך באופן אישי) לדעתך גופיה שבה רואים שיש ציצי זה לא מכובד למשל,לדעת מישהו אחר זה בסדר גמור ולדעתך גופית סבא זה אחלה ולדעת מישהו אחר זה גועל נפש ולא מכובד,זה לחלוטין עיניין של טעם,טין לזה הגדרה חד משמעית. בחורה פנויה תסובב עם בגדים יפים ופורפקטבים לטענכן וזה בסדר אז למה שבחורה עם חבר שתעשה את זה זה לא בסדר?לחבר שלי אין בעלות עלי,אני לא אשתנה בשבילו,אם למשל אני אלבש מיני רגיל לא מקרו מיני(מה שאני באופן אישי לא אוהבת על עצמי אבל זה לא העיינין כי אני בטוחה שיש מלא בנות שכן) וחבר שלי יער לי על זה,דבר ראשון זה תלוי איך הוא יפנה עלי,אם הוא יגד לי זה לא מצא חן בעייני תחלפי בגדים הוא יכול לשכוח ממני כי אין לו זכות להתנהג על ככה,אבל אם הוא יגש לי נעמה,המיני קצת מפריע לי...,את יכולה אולי להחליף?אני אחשוב על זה ואולי אפילו יסכם ואם אני לא אסכם זה בכלל לא מחוסר כבוד,אני יכול לאוהב ולכבד אותו אבל לחלוק עלו בנושאים מסיום שבנהים יכול להיות גם נושא הלבוש. למה אתה חשוב שאני או כל מישהי אחרת מתלבשת בשביל מישהו מסיום,אני מתבלשת בצורה שאני אוהבת ואני מריגשה שמכבדת אותי ולא את אף אחד אחר וככה צריך להיות,לא?

../images/Emo14.gifאם תראה נערה.. התאהב בה ?../images/Emo23.gif

ראשית כל שיר יפה מאוד "תרתי משמע" שנית: סורי על הבורות,אך אודה לך מאוד אם תגידי לי מאיפה "בדיוק" הוא לקוח? את כל השיר הבנתי,אבל לראות נערה יפה ולהתאהב בה,איך אפשר? יש איזה כפתור סודי בגופי שלא ידעתי עליו,אני לוחץ עליו ואני מתאהב? בחורות יפות מאוד ראיתי בחיי,עם רובן הייתי רוצה "לתנות אהבים" אבל להתאהב אף פעם לא הצלחתי! מודה לך מראש .....

נועם m

New member
זו מטאפורה

כל הדימויים פה מכוונים לאמירה אחת, והיא- טוב שיש לך מטרה, אבל אל תשכח להנות מהדברים הקטנים שבדרך... ובאשר להתאהבויות- אני ממש לא הכתובת הנכונה...

bolaaa

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אין לי מה להוסיף! כל מה שהציק לי את אמרת. איך אני שונאת את הבחורים האלה שחושבים שאפשר לתפוס בעלות על מישהי רק כי היא חברה שלו ולהיפך! למה אתה לא יכול לסמוך על חברה שלה ובכלל לא להתייחס ללבוש שלה אלא פשוט להיות איתה. מה אתה היית אורמ אם היא הייתה מעירה לך על הלבוש ועל כל זה?! זה לא היה מרגיז אותך?! אם בא לה לחשוף ציצים או להראות רגליים למה לא?? מי אמר שהיא לא מערכיה אותך או מערכיה פחות אם היא לובשת את זה. מי אתה חושב שאתה? אפילו ההורים שלי לא מתערבים לי בנושא הזה. זה גופי ואני אעשה בו מה שאני רוצה. אז תוריד מההילוך ותרגיע קצת. זה שאני חושפת רגליים וציצים לא אומר שאני שרמוטה או זולה, ואולי בא לי שישרקו לי. זה מעלה לי ת'ביטחון. גררר... תפסיקו לשפוט אנשים עפ"י לבושם התנהגותם וכל זה..... גרררר.גרררר.גרררר זה מה שיש לי להגיד!

pain is MY love

New member
בולשיט!!!!

מה כבוד שמה כבוד?!?! למה חברה שלך חייבת לך משהו?!?! היא איתך וטוב לה איתך והיא אל בוגדת בך.. זה מש שחשוב. שתתלבש איך שנוח לה ואיך שכיף לה ושכולם יסתכלו וינקאו בך! אני לא מאמינה שיש לך עוד את המחשבות על "לשים גבולות" לחברה שלך. איזה שטויות!!!

eithancambridge

New member
אתה נשמע לי ממש חסר בטחון.

מה זה "לכבד אותך"? לא לבגוד בך? נראה לך, שאם היא לא מכסה עצמה בבגדים ארוכים על כל הגוף (וכמובן, חצאית מתחת לברכיים), אז היא עוד שרמוטה שתבגוד בך בהזדמנות הראשונה? אתה מקנא בגברים שיזילו ריר ממראה רגליה החשופות של חברה שלך? למה? בסוף היום היא חוזרת אליך, לאהוב שלה, כשכל האחרים יכולים רק לחלום על להיות במקומך. קיצר נשמה, תזמין אותי לחתונה החרדית שלך?:)

מיטללל

New member
האמת שאני מסכימה עם איתן

אז אין לי מה להוסיף.. (חוץ מבקטע של החתונה החרדית, הייתי פעם בכזו, וזה כ"כ כ"כ כ"א לא כיף.) אם אתה סומך על חברה, אתה לא צריך להיות אכול קנאה בגלל מה שהיא לובשת. תתפלא, אבל רובנו ככולנו לא בוחרות בגדים אך ורק כדי להוציא לבנים את העיניים, אלא לפי מה שאנחנו אוהבות ומה שגורם לנו להסתכל בחיוך אל המראה. משהו מפריע לך? אפשר לדבר. לא לאסור. לדבר. בסופו של דבר תפרגן, תשמח ותדע שהיא חוזרת אליך הביתה. ואגב אנשים, ההודעה הראשונית נכתבה בכוונה באופן מוגזם. לא צריך לצלוב אותו. תודה

ChilD SouL

New member
אהמ...

אתה לא יכול להציב גבולות, היא חברה שלך לא השפחה שלך או משהו. אתה כן יכול להעיר לה ולומר לה "תשמעי, אני לא אוהבת שאת מלבשת ככה, זה מפריע לי וכו'", אבל לאסור
נה.
תאמין לי גברים שצופרים ושורקים לבחורות יעשו את זה בין אם היא תיהיה בטרנינג דהוי או בין אם היא תיהיה לבושה עם חצאית מיני ומחשוף - שני המקרים ימשכו תגובות. לא כולן מתלבשות כך בשביל למשוך תשומת לב. לא כולן מתלבשות כך בשביל לקבל שריקות וצפירות. מתלבשים ככה כי אנחנו אוהבת את זה וכי ככה אנחנו מרגישות יפות וסקסיות - עם עצמנו
זה שאתה לא אוהב שלוטשים עיניים בחברה שלך - זאת כבר בעיה שלך, לא של החברה.

כבוד?

בזה שהמתלבשת צנוע אז היא יותר מכובדת? למה ניראה לך בכלל? למה מישהי שיש לה חבר צריכה לשנות את ההרגלים שלה? אם ככה היא אוהבת להתלבש שתעשה מה ש*היא* רוצה. וזה לא משנה אם כל העולם מסתכל עליה בצורה "עקומה" או לא מספיק מכובתדת, זה ההרגלים שלה, ככה נוח לה, זה מה שהיא אוהבת! אני לא חושבת שזה שיש לה חבר צריך למנוע ממנה לעשות את מה שהיא אוהבת, או לשנות את ה"אני העצמי" שלה. עשיתי גיחה קטנה לפורום

Paranoid Eyes

New member
חמודי,

תן לי להבין משהו, ברגע שהבחורה חברה שלה אז זה לא בסדר שהיא תתלבש חשוף ? אבל עד לאותו רגע שבו הכרת אותה, ונמשכת אליה בשכות הלבוש הזה נניח אז זה בסדר? אני לא בעד לבוש שהוא לא נוח,או לבוש שהוא נועד למשוך תשומת לב של אנשים. (אולי בגלל זה אני עוד רווקה חח) אני בעד ללבוש מה שנוח לי, וכן תתפלא טריינינג נוח לי מאוד.. גם מכנס דייגים נוח לי מאוד.. וככה אני מתלבשת רוב הזמן. אין פה קשר לכבוד אליך, מה הקשר, תן לה ללבוש מה שבא לה.. אם נמשכת אליה בהתחלה בין היתר בגלל הלבוש הזה, אז מה פתאום שעכשיו תגיד לה " את לא תתלבשי ככה שלא יצפרו לך..", למה עכשיו הלבוש הזה לא בסדר? אז כן באופן כללי אני גם לא אוהבת את החשוף והפרובוקטיבי, כי זו לא אני וזה לא האופי שלי.. אבל אני לא אוהבת את זה מסיבות אחרות, לא כמו הסיבות שלך שנשמעות לי די חצופות האמת :)

Dark Muse

New member
כפי שכתבתי

להתלבש בטעם. יש בנות שיתלבשו חשוף וזה יהיה מזעזע עליהן... חברה שלי? אם אני לא אוהב איך שהיא מתלבשת, אני לא כתבתי שאני אגיד לה שזה אסור, אבל אני גם מניח שאני לא אצא עם אחת שמתלבשת ככה. אם היא תתחיל להתלבש ככה, שתהנה, אני לא אשאר איתה.

למעלה