הוא אמר VS היא אמרה : לבוש

nitali

New member
צודק..

אם היה לי חבר והייתי מתלבשת כלכך חשוף והוא היה אומר לי קצת להוריד במינון..הייתי מכבדת-בכל זאת הוא חבר שלי...וזה לא נעים לראות שלוטשים עיניים בחברה שלך..ובכלל שלא נדבר לשריקות ודיבורים מהסוג שכמעט כל בת מכירה..

gorenziv

New member
זה מאד מפליא לקרוא כאן את התגובות.

לפעמים אני אוהב להתלבש קצת זרוק. באמת, איזה מכנס בד, כפכפים וחולצה גזורה. לא להסתפר חודשיים ולהיות קצת זרוקי. באמת, לפעמים אני שואב מזה הנאה. לא פעם אחת ולא פעמיים, קמה בת הזוג (או בנות הזוג) שיצאתי איתה והחליטה שלא טוב לה איך שאני מתלבש. מעירה, עוקצת, קונה מלתחה חדשה לגמרי - העיקר שזה לא יבייש אותה ללכת עם מישהו ברחוב שקצת זרוק. לפני שתקפצו עליי, יש לי לא מעט חברים שזה גם הסיפור אצלם, זוגות נשואים שהאישה לוקחת את הבעל למסעות לקניות בגדים והחלפת מלתחה וזוגות חברים בהם בת הזוג מבקשת בדרך כזו או אחרת להמנע מלבוש כזה או אחר כי היא לא רוצה שהחבר שלה יראה ככה. אז אין הרבה הבדל בין לזה לבין מה שרשם הבחור למעלה. אני אישית לא מסכים לאף גישה - כן, אני חושב שלבוש חושפני מדי הוא לא מחמיא במיוחד למישהי רווקה או בקשר כאחד. ואני אל חושב שאף אחד מבני הזוג ריך להגדיר לשני איך להתלבש. הצלחה ואושר.

פלטרון

New member
הכיוון ההפוך - מה שהיה מציק לנשים..

להרבה נשים המהפיכה הפמיניסטית נכנסה יותר מדי לראש. והן חושבות שכל בקשה הופכת ל-"זה הגוף שלי, ואתה לא תגיד לי מה לעשות.." עצתי אליך ( וכתבתי תגובה ארוכה והיא נמחקה.. אז עכשיו בקיצור ) - אתה בתור גבר יכול להחזיר בכמה דרגות שונות. אני לא מציע שתעשה זאת.. אבל אם תנסה לדבר איתה תקווה שאולי היא תבין. למשל - כמו שאמר מישהו מעליי - תתלבש זרוק כי ככה נוח לך. זה הגוף שלך ואף אחד לא יאמר לך מה ללבוש. תתלבש SEXY להחריד.. או הומו להחריד.. שוב - זה הגוף שלך ואף אחד לא יאמר לך מה ללבוש. תתלבש בלי טעם לחלוטין ... (מה זה מביך את הבחורה .. לא יכול להיות ?.. הרי הלבוש שלך זה אתה .. אין לה זכות לדבריה ) - אז שוב .. זה הגוף שלך ואתה תלבש מה שאתה רוצה . תגדל קצת זיפים.. הכי טוב - תגדל זקן צרפתי לחודש .. ושוב - זה הגוף שלך ... תאר לעצמך שאתה מחליט לפרטט והרבה. זכותך לא ? אתה רגיל לדבר ככה, זה מעלה לך את הביטחון לדעת שבחורה מגלה עניין, והכי חשוב - אתה נהנה מזה וזה נוח לך. אז למה לא ? החברה האחרונה שלי לא אהבה את זה שאני לפעמים צופה בפורנו. SO ?.. היא הצחיקה אותי כל פעם מחדש כשהיא ביקשה בלשון עדינה של ציווי שאני אפסיק. אפילו לא רציתי לנסות להסביר לה שזה לא תחום שיש לה בכלל מה לבקש.. אולי הייתי צריך לשנן את המנטרה הידועה "זה הגוף שלי, ואף אחד לא יגיד לי במה לצפות ובמה לא! ". בקיצור - יש הרבה דוגמאות שיעבירו את המסר. אני לא מציע שתעשה אותן .. אבל אתה תוכל להעביר בבהירות שיש הבדל בין "הגוף שלך".. שהוא עיקרון נכון .. לבין בקשה לגיטימית בתוך מערכת היחסים. אם היא לא מבינה אותך, סימן שאתם לא מתאימים. אז בין כה וכה תיפרדו.. לפחות יהיה לך קצת קטעים בדרך ..
ודרך אגב - אני מאמין שלמרות שרוב מציגות חזית תקיפה, אם זה היה מגיע לכדי בקשה מהחבר, הן היו מכבדות אותה. ככה שלמרות שכולן אומרות שכעיקרון אתה טועה, בינן לבין החבר שלהן - אתה היית צודק!

Dark Muse

New member
זה ברור...

עלק אהובן היה מבקש מהן לצמצם בציצי בחוץ והן היו אומרות לו לא... יותר עצוב אלו שלא יודעים לקרוא ואיכשהו קישרו את דבריי לאירן, מאה שערים וחרדיות נחמדות.

eithancambridge

New member
מה שאתה מציג כאן,

נראה כמו תחרות ולא מערכת יחסים. אז יש לי שאלה אחרת אליך: למה חברה שלך צריכה להתלבש איך שאתה רוצה, אחרי שאתה צוחק על בקשתה לא לצפות בפורנו?

פלטרון

New member
זאת אכן תחרות. אבל.. וזה אבל חשוב..

תשימי לב מי צעקה "למקומות.. היכון ..". וזה בדיוק מה שניסיתי להעביר - כשבחורה אומרת "זה הגוף שלי, ואף אחד לא יגיד לי וכו'.." היא זו שמסתכלת על הנושא בקטע תחרותי, אנוכי, חסר התחשבות ובעיקר ילדותי. במקום לעצור שניה ולחשוב, האם יש לגיטימיות בבקשה. לדעתי יש לגיטימיות מאוד גבוהה לבקשה, בעיקר משום שגברים יודעים איך גברים חושבים, ויודעים מה בעצם קורה כשאישה מתלבשת ככה. נשים קצת מדחיקות את הנושא שזאת הסיבה שהן מתלבשות ככה.. אבל זאת האמת. שוב .. אמת מודחקת. דרך אגב - "חברה" שלי לא צריכה להתלבש איך שאני רוצה. היא צריכה לא להתלבש בצורה שמשדרת מיניות גבוהה מדי, כי אין לה סיבה להתלבש ככה (אלא אם יש לה סיבה.. ואז בתור "החבר" אני צריך להסיק מסקנות דחוף). בקשר לשאלה שלך על הפורנו- אני שוב חוזר.. אני עוצר.. חושב.. האם יש לגיטימיות בבקשה שלה. והתשובה היא - תלוי למה היא מבקשת ואם היא מבינה מדוע אני צופה בפורנו. התשובה - אני צופה משום שזאת הדרך בה אני מגיע לפורקן כאשר היא לא נמצאת. ואם יש לה הצעה לפיתרון אחר.. סבבה. אני מוכן לקבלו כל עוד כאדם עם תיאבון אני מגיע לפורקן הזה. מצד שני, הבקשה שלה לא נבעה ממקום לגיטימי. היא נבעה מתוך ההרגשה האישית שלה שהיא מכוערת. העובדה שאני לא אצפה בפורנו לא תשנה את ההרגשה שלה. כלומר - לא להאכיל את ה"כלבים" לא יגרום להם להפסיק לנשוך. הם לכל היותר ינשכו במקום אחר.

אני מסכימה עם חלק ממה שאמרת

אבל לדעתי אתה לא זה שתציב לה גבולות. אתה לא יכול לחנך אותה אם אתה חבר שלה בשביל זה יש לה הורים. ואני לא יודעת עד כמה הבנות מודעות או לא להשפעה שיש להן בצורת הלבוש שלהן.

למעלה