הוא אמר VS היא אמרה : לבוש

Paranoid Eyes

New member
........

"כל עוד הבחורה פנויה רווקה ומתפרפרת, אין שום בעיה עם לבוש חושפני שמנסה להשיג תשומת לב." אתה שוב חוזר על מה שטענתי, זה בסדר כשהבחורה מנסה לעורר את תשומת ליבך אבל זה לא בסדר כשהיא כבר שלך?

Dark Muse

New member
בדיוק

למה שהיא תרצה תשומת לב של גברים אחרים בחשיפת איבריה, אם כבר יש לה חבר?

Paranoid Eyes

New member
כי אולי

יש בנות שאוהבות את הלבוש הזה, בלי שום קשר למשיכת תשומת לב? אולי, יש בנות שככה נוח להן..

Dark Muse

New member
אולי

אבל גם יש בנות שנוח להן להיות ביצ'יות, זה לא אומר שכל אחד צריך לקבל את זה, נכון?

Paranoid Eyes

New member
גיא

אני מאמינה שאתה תבחר ותמשך לבחורה שלך כשהיא כבר בהתחלה לא תהיה לבושה חשוף מאוד נכון? אלא תהיה לבושה חשוף עדין יפה כזה, נכון? אז על מה כל הבלאגן בעצם?:) שתוק וזהו

Paranoid Eyes

New member
אז אל תדבר?../images/Emo12.gifלשתוק?

לא לא, זו לא המטרה שלי.. דבר חלש ואני אעדכן אותך לגבי השינויים

מי אמר

שללכת עם מחשוף זה בשביל למשוך את תשומת הלב שלך או שלך אחרים? למה אתה לא יכול להבין שיש נשים <וכן גם אני כזאת> שנוח להן ככה, שהן מרגישות יותר טוב עם עצמן ככה, שהן חושבות שזה יפה. לא כל דבר שעושים זה כדי למשוך תשומת לב. לפעמים סתם אוהבים את זה.

Zoharrr

New member
היא אמרה :

טוב, אז ככה!! הדיון נוגע לליבי בגלל שלשם שינוי אני יוצאת עם מישהו שקצת חולק איתי על נושא הלבוש שלי... בתכלס אני לא מאמינה שאני לבושה חשוף, חצאית ארכות עעם שסעים פה ושם וחצאיות קצרות אבל לא מיני,גזרה נמוכה כי אני קטנה מידי בשביל לזכור שהיה משהו אחר פעם אבל בהחלט מחשופים עמוקים. אני חייבת לציין שבהתחשב בזה שמידת החזיה שלי היא D75 לא משנה מה אני לובשת,הגוף שלי מושך תשומת לב. בד"כ אני לא שמה זין על מה שבחורים אומרים ואני לובשת מה שבא לי. אני מתלבשת ככה כי זה מחמיא לי וגם כן,בשביל המחמאות. כמו כל אחת מכאן ושאפחת לא תתחסד,מבטים זדוניים מעוררים חלחלה,מחמאה ממישהו בהחלט נותנת פוש לאגו. לגביי הנוחות... נוח לי עעם המחשופים שלי ועם המכנס הנמוך,תאמין לי שנוח לי. עקבים לא נוח לי ואני לא הולכת איתם,כנ"ל מיני וכנ"ל שיער פזור. אני כמעט תמיד בנעלי ספורט... זה לא קשור,כל אחת ומה שנוח לה. זה לא שאני "מחפשת את השריקות ואת המבטים בלה בלה" אני מקבלת אותם גם בלי לבוש כזה או אחר,אבל זה בהחלט מחמיא. וזה לא משנה חבר או לא,זה ממש לא בגידה. במקרה הנוכחי, יש לי חבר מקסים מקסים שאחרי החודש ביקש משהו... ידעתי אחרי השבועיים ביחד שטיפה מרפיע לו המחשופים שלי והבהרתי לו שלא מזיז לי,שאם יש לו בעיה שיתמודד. אבל אחרי החודש הוא ביקש ממני ממש יפה שכשאנחנו הולכים להיות עם חברים שלו ועם המשפחה שלו שאני אלבש חולצות פחות פתוחות. אני אוהבת אותו מכל הלב וזה משהו שנשמע לי שחבל להיפרד בגללו אז הסכמתיל להתפשר על זה. אני גם מבינה את המקום שממנו הוא בא. בחבר'ה שלי אני לבושה כמו כולם וסטנדרט, בחבר'ה שלו אני בחורה שלבושה כמו בחורה ולא כמו סחבה ויש לי ציצים ממש ענקיים וזה מפריע לו התשומת לב שאני מקבלת מהחברים שלו. אבל אם הוא היה מבקש ממני להפסיק להתלבש ככה תמיד הייתי הורגת אותו... מערכת יחסים היא גם מערכת של פשרות, אבל יש גבול.

Dark Muse

New member
ההתפשרות היא בזה שאת תמצאי

בגדים שאת תאהבי ויהיה לך נוח איתם, והוא ירגיש נוח איתם. ממבט גברי, אני לא מאמין שיש גבר שאוהב את זה שכל ערס ברחוב פשוט יזיל ריר ויסתכל כאילו אין מחר על חברה שלו... אני אישית לא הייתי אוהב את זה.

eithancambridge

New member
התפשרות היא דבר הדדי.

כיצד ויתור טוטלי של צד אחד מביא להתפשרות? ממבט גברי, כאדם שבטוח בעצמי ובמערכת היחסים שאני מנהל (או ניהלתי), אני לא רואה בעיה עם סגנון לבוש חושפני של האישה. יותר מזה, אני אספר לך שהחברה לשעבר היא דוגמנית, ולא פעם הצטלמה בצורה פרובוקטיבית, חושנית וממש לא צנועה. אז היא לא מכבדת אותי? היא לא צריכה לשנות את החיים שלה בגללך. אני אשאל שאלה אחרת: האישה שלך מחליטה שלא מתאים לה הלבוש הספורטיבי/זרוק שלך, ושמעכשיו אתה לובש רק חליפות מחויטות, כי כל לבוש אחר לא מכובד לדעתה. תסכים?

Dark Muse

New member
לא אמרתי ויתור טוטאלי

וזה לא שבחורה שהתלבשה עם ציצים בחוץ, פתאום תלך כמו חרדית. אני אישית לא הייתי רוצה מישהי שלדעתי הולכת כמו שרמוטה ברחוב, ואם חברה שלי תהפוך לכזאת, אני ממש לא אשמח.

Zoharrr

New member
זה כן וויתור טוטאלי...

אתה מבקש ממישהי לא ללבוש מיני,מחשופים,גזרה נמוכה, אז עם מה היא תלך? חולצות בלי מחשופים ומכנסיים בגזרה גבוהה או חצאיות ארוכות? מה המרחק בין פה לדוסית? אצלי כן הגעתי לפשרה שאני לא מחליפה את המלתחה שלי אלא ליד חברים והורים שלו אני מתלבשת קצת אחרת(שמבחינתו זה אומר פשוט מאוד לא מחשוף וי) וכשהולכים לחברים שלי או לבד אני יכולה ללבוש הכל.

eithancambridge

New member
לא ענית לי על השאלה

אם חברה שלך תחליט שהלבוש שלך לא מכובד (כמובן שלא תלבש מיני, אבל סגנון הלבוש), והיא רוצה לראות אותך עם חליפות, ככה זה מה שמכובד לטעמה. תסכים?

luda22

New member
יש , ויש,....

אני , כמו שאתה אומר , אני מאוד צנועה ולא אוהבת מחשופים ואת כל הקישטים למיניהם , אבל כשיוצאים למקום אלגנט , אני שמה משהו סקסי , מה רע בזה?? להפך , זה רק מראה את הנשיות שלי! ותדע לך , שחבר שלי מת שאני אלך יותר נשית , יותר מאופרת , טיפה יותר חושפנית! נעלי עקב וכו'... אני אישית לא אוהבת את זה , מנסה ללמוד , לא הולך!! אבל כשאני כן הולכת עם משהו סקסי , אז להפך , זה ששורקים לי ברחוב , מנפח לו את האגו והוא אומר לעצמו "נו , ברור איזו חתיכה" וכו'...

pain is MY love

New member
כל הכבוד זוהר!

רוצה לחזק את דברייך ולהגיד שכל בחורה מחפשת מחמאות כל אחת תמצא אותה בדרכה שלה אבל שאף אחת לא לעיז אפילו להתחיל להתחסד פה!

Zoharrr

New member
נשבעת לך,הפרידו אותנו בלידה../images/Emo68.gif

אני רק לא יודעת איך זה שאת בלונדינית ובהירה ואני שחורה...

למעלה