הוא אמר VS היא אמרה : לבוש

אור2221

New member
הכי פשוט...

תצא עם בחורה שמתלבשת צנוע גם שפגשת אותה. לא חסר חילוניות שפשוט לא נוח להן להתלבש חשוף מאוד והן מתלבשות די צנוע. דרך אגב, רוב הבחורות, במיוחד אלו שכבר חצו את ה-20 וקצת, מתלבשות בטעם טוב. בחורה שגם לובשת חצאית מיני, גם מחשוף עמוק וגם גב חשוף היא חסרת טעם. בחורה לא משנה את הרגלי הלבוש שלה כשיש לה חבר, אם אהבת את איך שהיא התלבשה קודם, לך על זה. אם אתה חושב שהיא מתלבשת חשוף מדי וזה מפריע לך עד כדי כך, לך על מישהי אחרת, אבל אל תנסה לשנות אותה.

Dark Muse

New member
אני מן הסתם ילך על אחת כזאת

כמו שכתבתי, להתלבש בטעם
כמובן שאני לא אחשוב טובות על מישהי שאין לה טעם והולכת כמו...פרחה? (לדעתי)

Paranoid Eyes

New member
חס וחלילה

אבל אם זו חצאית (fuck me ) מיני, כזו שחושפת חצי ישבן... ואף יותר.. זה פרחי ואף יותר גרוע מזה:)

eithancambridge

New member
זה כבר עניין אחר.

אבל חצאית מינית רגילה, מכנסיים בגיזרה נמוכה... מה הבעיה איתם?

במקרה הגעתי לכאן

אני מסכים איתך לחלוטין, אם בת זוגי תחליט להתלבש פרובקטיבי אני אעצור בעדה... רק במידה והיא מתכוונת להכנס למאה שערים. (משום מה אני אחשוב לחייה). בנימה יותר רצינית. לאף אחד אין לאף אחד אחר זכות לצוות על מישהו איך להתלבש (מלבד מקומות עבודה וגם זה לא חביב). מישהי שמתלבשת חשוף לא פחות מוערכת בעיני כמו שאני לא פחות יעריך עורך דין שיגיע בטריינינג ובטי שירט. אני לא מאמין שהבגדים עושים את האדם. "תעשי רק מה שאת חושבת רק מה שאת אוהבת ויהיה לך טוב" הדבר נכון לשני הצדדים.

ברוך הבא למה ה- 21

"אני אוהב בנות שמתלבשות בטעם" אבל מה קורה כשהטעם שלך לא זהה לטעם שלה? מדוע אם היא אוהבת בגדים חשופים היא צריכה להתלבש לפי הטעם שלך? "בחורה פנויה שרוצה להכיר בנים, מן הסתם תסתובב בבגדים יפים, מעט חושפניים, פרובקטיבים, על מנת להשיג את תשומת הלב"- יש לי רעיון יותר טוב- למה שלא נשלח אותה להסתובב ברחוב בלבוש מינימלי ושלט "פנויה ומחפשת" כדי שכולם יוכלו לשרוק לה ? הרי כל מישהי שמחפשת חבר וודאי תפגין זאת בביגוד פרובוקטיבי שיזעק "תתחילו איתי בבקשה"
"כל עוד הבחורה פנויה רווקה ומתפרפרת, אין שום בעיה עם לבוש חושפני שמנסה להשיג תשומת לב"- כמובן, כי עברו הימים בהן נשים יכלו להשתמש בקסם אישי, חוש הומור ותבונה על מנת למשוך מחזרים. וכיום הדבר היחיד שיסייע להן זה מחשוף נדיב. והידד... כמה נחמד לחיות במאה ה21, אם אותה בחורה היתה חברה שלי, הייתי מציב לה גבולות אולי לא שמעת על זה, אבל כבר מותר לנו להצביע וללבוש מכנסים, ואפילו לצאת לעבוד. אז אתה יכול לבקש, אתה יכול להציע, אבל להציב גבולות? לא נראה לי... "לדעתי מישהי שיש לה חבר, צריכה להראות קצת כבוד כלפי חבר שלה והכי חשוב כלפי עצמה, כי לא יתכן שיש לך חבר ואת תלכי בלבוש שפשוט מחפש את השריקות, את העיניים שנכנסות לך לתוך הבגדים" כלומר כל עוד היא רווקה זה בסדר שהיא תפגין חוסר כבוד עצמי (לדעתך)ותסתובב בלבוש פרובוקטיבי. כי המטרה מקדשת את האמצעים, אז כדי להשיג חבר מותר ללכת בלבוש חשוף. "זה ברור שאתן חושקות בלהתלבש נועז וחושפני על מנת להשיג את תשומת הלב" הו כן... עלית עלי. ולפעמים, כשלא שורקים לי מספיק אני גם מפילה חפצים בכוונה ומתכופפת באיטיות להרים אותם. ואם גם זה לא מביא לשריקות המיוחלות אני פשוט שופכת על עצמי קצת מים בטעות. "אבל כשאתן תפוסות, אתן צריכות לדעת שיש גבול" צודק... המשימה הושלמה, יש לי חבר. עכשיו אני לא צריכה יותר לחשוב בעצמי או להתנהג איך שאני רוצה." "אם חברה שלי תרצה להמשיך להתלבש חושפני וללכת ברחוב איתי, תוך כדי שכולם מסתכלים עליה, שורקים לה ולוטשים עיניים, אני לא אוהב את זה"- יש לי פיתרון בשבילך- שנה את הגישה שלך! (או שפשוט תנעל אותה בבית ותאלץ אותה לכבס, לבשל ולטפל בילדים). "אתן צריכות להבין שאתן לא חייבות לחשוף מחשוף, או לקצר את החצאית, או להוריד גזרה עד קו הערווה... " אלא אם אנחנו מחפשות חבר "אתן יכולות להתלבש יפה, נוח וסקסי, גם עם בגדים שכן ישאירו מקום לדמיון, ושכולנו נהיה מרוצים" כלומר אתה? "אז תצניעי טיפה, או שתמצאי מישהו אחר" יופי! אולטימטום. תעשי מה שאני אומר או לכי חפשי... וואו, זה אכן היה מאיר עיניים רק שכחת לחתום "האייתולה ח'ומייני" או משהו בסגנון

דווקא אחד אמר לי על זה

חוץ מזה שהוא חרא ,הוא גם אמר לי שהוא לא אוהב שחברות שלו מתלבשות חשוף! הביא לי גם דוגמא: הם התכוננו לצאת וחברה שלו באה עם חולצה חשופה, והוא בלי להסביר לה כלום ביטל את היציאה!! אמר פשוט שלא בא לו!! הייתי הורגת ברגע כזה. אני אוהבת להתלבש קצת חשוף (בטעם טוב) וממש לא אוותר על זה בשביל מישהו.

Harleydude

New member
הלוואי

וחברה שלי הייתה נראית כמו מיליון דולר. עם מחשוף, מיני, ווטאבר... הלוואי. כשאתה נכנס עם בחורה שנראית טוב וכל המבטים אליה, ואתה איתה - אתה מרגיש רע רק עם הבטחון העצמי שלך נמוך ואתה חושב שהיא תבגוד בך. אתה צריך להרגיש טוב, כי בזה שאתה מחזיק לה יד, אתה אומר "הייתם מתים, היא שלי". במיוחד, שאני אישית, לא אכפת לי איפה מה ומתי, 7\24 הייתי רוצה שהחברה תיראה כמה שיותר טוב. ואם היא מהממת, ותתלבש צנוע? עדיין ישימו אליה לב, אתה יודע איך זה, גבר חושב בממוצע על סקס כל 12 דק' (נתון סטטיסטי). יש פה כ''כ הרבה גורמים... חלק מחשיבה דומה לזאת זו הסיבה שיש נשים שלבושות כמו נינג'ות בעירק. רגע, וכשאתה יוצא עם חברה שלך, אתה לא שם את החולצה הכי יפה שלך? מסתרק? מנסה להיראות כמה שיותר טוב? למה לה זה לא מפריע שאולי אתה מושך תשומת לב? כי היא יודעת שאתה שלה ולא אכפת לה, זה אפילו מחמיא לה בצורה מסויימת, שהיא עם מישהו שנראה טוב. למה אתה לא מרגיש ככה? "אבל זה לא אותו דבר, אני לא חושף כלום, היא בחורה.." לא תירוץ. כמו שאמרתי, בתכל'ס, לא משנה מה היא תלבש, אם היא יפה - ישימו אליה לב ויחשבו עליה. צא מזה אתה לא יכול לשלוט בזה. לסיכום, בגדים חושפניים לא אומר מתפרפרת, תנסה להגיד לבחורה איך להתלבש תחפש חברה אחרת, תשומת לב שחברה שלך מקבלת לא דבר רע.

Zoharrr

New member
../images/Emo45.gif

חבר שלי הוא דיי מושלם, וזה שאני איתו רק מחמיא לי כי הוא כזה מדהים ושלי!

באנה אחי אתה מזה צודק בקטע הזה! אני

שאני בת אומרת לך שזה לא יפה שבת הולכת חשוף עד כדי כך שרואים לה כל פעם כשהיא יושבת את התחתון או שהיא לובשת חולצה כזאת שבלי כתפיות ושרוולים וזה נראה שהיא רוצה שמישהו יבוא ויוריד לה את החולצה זה ממש דוחה ואני לא סובלת את הסגנון הזה אתה צודק שהבנות צריכות קצת יותר לסגור את עצמן וסוף סוף יש איזה בן שלא חושב רק איך הוא יוכל כמה שיותר לראות את הגוף של הבנות הוא רוצה בת כוסית רק שתהיה פחות חשופה נ.ב תדע שהחברה שלך צריכה לשמוח בחבר שלה כי אין כמוך ואני בכיף היתי יוצאת עם אחד כמוך

Zoharrr

New member
פתאטית...

את מזכירה לי מקרה שקרה לי לפני שבועיים, ישבתי עם חבר שלי על המדרגות שמחוץ לבית שלו ועברו שם שתי פרחות ואחת מהן אמרה לי בחוצפתה:"אולי תרימי את החולצה שלך קצת?!" ואמרתי לה:"אולי תפסיקי להיות מתוסכלת כי את שטוחה?" כי ני לובשת חולצה בלי שרוולים אני רוצה שמישהו יבוא ויוריד לי אותה?! לא תודה, אני יודעת שחבר שלי עושה את העבודה הזאת. ואני לובדת חולצה בלי שרוולים אולי כי אהמממממממ חם לי?!

למעלה