הלוואי
וחברה שלי הייתה נראית כמו מיליון דולר. עם מחשוף, מיני, ווטאבר... הלוואי. כשאתה נכנס עם בחורה שנראית טוב וכל המבטים אליה, ואתה איתה - אתה מרגיש רע רק עם הבטחון העצמי שלך נמוך ואתה חושב שהיא תבגוד בך. אתה צריך להרגיש טוב, כי בזה שאתה מחזיק לה יד, אתה אומר "הייתם מתים, היא שלי". במיוחד, שאני אישית, לא אכפת לי איפה מה ומתי, 7\24 הייתי רוצה שהחברה תיראה כמה שיותר טוב. ואם היא מהממת, ותתלבש צנוע? עדיין ישימו אליה לב, אתה יודע איך זה, גבר חושב בממוצע על סקס כל 12 דק' (נתון סטטיסטי). יש פה כ''כ הרבה גורמים... חלק מחשיבה דומה לזאת זו הסיבה שיש נשים שלבושות כמו נינג'ות בעירק. רגע, וכשאתה יוצא עם חברה שלך, אתה לא שם את החולצה הכי יפה שלך? מסתרק? מנסה להיראות כמה שיותר טוב? למה לה זה לא מפריע שאולי אתה מושך תשומת לב? כי היא יודעת שאתה שלה ולא אכפת לה, זה אפילו מחמיא לה בצורה מסויימת, שהיא עם מישהו שנראה טוב. למה אתה לא מרגיש ככה? "אבל זה לא אותו דבר, אני לא חושף כלום, היא בחורה.." לא תירוץ. כמו שאמרתי, בתכל'ס, לא משנה מה היא תלבש, אם היא יפה - ישימו אליה לב ויחשבו עליה. צא מזה אתה לא יכול לשלוט בזה. לסיכום, בגדים חושפניים לא אומר מתפרפרת, תנסה להגיד לבחורה איך להתלבש תחפש חברה אחרת, תשומת לב שחברה שלך מקבלת לא דבר רע.