הוא בגד בי

לא חשבתי לעצמי שבאת

למכור כאן מקרר.

התגובה שלך למקרה נשמעת לי קצת חסרת היגיון.
ויכול להיות שלא היית כך במציאות.
מה שכן, אני מציעה לך לקחת את העצות שניתנות, במקום להיעלב
ולהבין שאנחנו רואים כאן את הסיפור מנקודת המבט החיצונית.

Danab220

New member
אני ומבינה וזה למה פניתי לפורום הזה

אבל בתכלס - כל בחורה שחבר שלה התנשק/התחיל/שכב או ווטאבר עם מישהי אחרת מגיבה במה שאתם קוראים לו דרמטיות.

אני לא חושבת שזאת דרמטיות, אני חושבת שנפגעתי ובאתי לפורום כדי לפתוח את הלב ולבקש עצות.

אבל לא חושבת שצריך לשפוט בנאדם ולקרוא לו 'דרמטי' ולהיות המומים על תגובה פגועה מבגידה (או משנישק מישהי אחרת- מבחינתי זו בגידה, מסתבר שמבחינת חלק מהאחרים לא...) על סמך הודעה שנכתבה ברגע כזה..

בכל אופן באמת תודה מכל הלב שהתייחסתם ועזרתם!!

תשמעי

סקס לא היה שם,
ולדעתי, יש לכם אישיו יותר גדול מאשר הנשיקה הקטנה הזאת.
אני מבינה שאת פגועה כרגע, אבל את מפספסת את העיקר ונטפלת לטפל.

בכל מקרה, מקווה שהדברים יסתדרו על הצד הטוב.

Berethor

New member
אלו שנוזפים בך כנראה בוגדים בעצמם..

ככה שאל תיקחי את זה קשה, למי שנוזף בך יש אינטרס לנזוף בך ככל הנראה.

NEO83

New member

Danab220

New member
כתבתי פה כדי להתייעץ ולפרוק

אם הייתם מכירים אותי, בחיים לא הייתם קוראים לי דרמטית וזה מתסכל. אני רוצה ייעוץ מאנשים שלא מכירים אותו ... לא כתבתי פה כדי להינזף על התגובה שלי לעניין אף אחד לא במצבי כרגע כדי להבין אותה

תעיפי את הטמבל הזה לקיבינמט, איפה ההתלבטות?

מה כל כך מדהים ב"זוגיות" המעאפנה הזאת ובטמבל הזה שלך?

קריסטה

New member
את צריכה לשאול את עצמך

האם את מסוגלת לסמוך עליו ולהאמין בו שוב.
אם כן - תני לו על הראש כמו שצריך ותישארי איתו.
אם לא - תיפרדו עכשיו.

hamudik

New member
את פגועה בצדק

הוא רמס את כבודך וזה הדבר האחרון שאת רוצה שיקרה בקשר.
בעבר קרו כבר מקרים דומים שהוא גרם לך להרגיש "קטנה" ? הוא באמת התנצל אחרי המקרה? הבטיח לתקן משהו?
לדעתי את צריכה לחשוב האם זו התנהגות אופיינית או שזה מקרה חד פעמי בגלל שהוא היה שיכור (וכן, אלכוהול יכול לגרום לך לעשות דברים ב2 שניות שאחר כך גם חודשים לא ישכיחו).

בכל מקרה, אם את בוחרת להמשיך את הקשר תעשי את זה ממקום שלם ופשוט תשכחי מזה (לא לפני שהוא מודיע לבחורה שהיא לא קיימת בעולם הזה מבחינתכם)

Berethor

New member
שיכורות זה תירוץ מפוקפק

אומנם זה נכון שאנשים שיכורים הם נוטים יותר לאבד את הראש, אבל הוא לא היה צריך להשתכר בכלל, אז הוא עדיין אחראי לכל דבר שקרה שהוא שיכור, במיוחד שאני יוצא מהנחה שהוא השתכר לבד ולא הבחורה שם שיכרה אותו בזדון כחלק מהתוכנית שלה להתנשק איתו בדרך לא מוסרית לחלוטין. כן זאת הייתה בגידה מעל לכל ספק, אומנם יש בגידות יותר חמורות מזה(אם היה שוכב איתה למשל) אבל גם זה חמור מספיק. האם שווה לסלוח לו, בכלל לא בטוח, כמו שאומרים פעם בוגד תמיד בוגד, יש סיכוי טוב שהוא יחזור לסורו, בנוסף לכי תדעי אם גם בעבר הוא עשה עוד דברים כאלה רק בלי לספר לך. בכל מקרה הפגיעה כבר קרתה בכל מקרה. אני גם גם בספק אם הוא אוהב אותך אם ככה הוא מתנהג.

KhaIeesi

New member
ומה עם

פעם בוגד, אף פעם לא בוגד? אנשים לומדים מטעויות.. אנחנו אנושיים בסה"כ

Berethor

New member
מעטים הם אלו שלא חוזרים על זה

בגידות זה כמו סמים. אני לא הייתי מהמר על כך שהוא לא יחזור על זה ויפגע בא שוב, הפעם אולי אפילו יותר גרוע.

Berethor

New member
במיוחד שמי שנפגע "מהטעיות" שלו זה הצד השני

מה שאומר שיותר קל לחזור לו על הפגיעה הנ"ל מאשר אם הפגיעה הייתה בעצמו, ולרוב מי שנכנס לדברים האלו הוא במלא אנוכי.

Optimistic Girl

New member
זה רק האגו שלך מאמי

האגו שיכול להרוס לך את החיים.

מי יודע? אולי אחרי שתיפרדי ממנו
לעולם לא תמצאי מישהו כמוהו!

כמה דברים
א.נשיקה כשאדם שיכור זה ממש לא בגידה.

ב.מה נתת לכלבה הזאתי להסתובב סביבו?! למה היא היתה מקום ההוא/במסיבה?
אל תלכו למקומות שהיא נמצא! ותנתקו איתה לגמריי את הקשר!

Danab220

New member
מעדכנת

קודם כל, תודה לכולם על התגובות, אני מעריכה את זה מאוד!

לצערי היו התפתחויות בימים האחרונים. ביקשתי ממנו להתעמת איתה ולהגיד לה שתפסיק להפיץ שמועות והוא סירב. מסתבר שזה קרה עוד פעם (פרט לפעם הזאת) לפני 9 חודשים- ביום הולדת שלו.

נפרדתי ממנו. אנחנו ניפגש בשישי עוד שבועיים (כרגע הוא בצבא...) ונסיים את זה כמו שצריך.

אני מבינה שהרבה מכם חושבים שזה האגו שלי ושאלה רק נשיקות, אבל די זה כבר מוגזם. וכמה שכואב לי עם זה, כנראה זה לא היה מושלם כמו שחשבתי- וכנראה אלוהים יודע מה עבר עליו שהוא עשה את הטעויות האלה...

אני כ״כ עצובה... ומופתעת... ואין לי מושג איך להתגבר, אבל אני מניחה שזה מה שמרגישים במצב כזה .

אולי עוד כמה חודשים ארגיש שאפשר לסלוח, אולי אעבור הלאה. אבל כרגע אני לא יכולה...

KhaIeesi

New member
פעם אחת מילא

פעמיים זה כבר מוצדק. עם אותה בחורה גם?
גם הייתי מחליקה על זה אם זה היה בתחילת הקשר אבל זה היה אחרי שכבר הייתם המון זמן ביחד.
מקווה בשבילך שתמשיכי הלאה ותמצאי מישהו ראוי יותר.

Berethor

New member
אם זה היה עם אחרות זה היה יותר טוב

אבל זה כן מעיד על כך שהוא חוזר על אותה "טעות" בכל פעם איתה, ותירוצים תמיד היו. אני גם יכול לנחש שכאשר תיפרדו הוא ינסה לרוץ עליה אבל לא בטוח שהיא תקבל אותו, אם היא מאלו שאוהבות להתעסק רק עם תפוסים, מצד שני כן יכולה לקבל אותו כי אולי זה מה שהיא רצתה כל הזמן הזה, אבל הוא מצידו עדיין שותף לבגידה, ולכן שניהם אשמים. אז אלא אם כן את מוכנה להשלים עם העובדה שהוא מתנשק עם אותה בחורה ואולי גם בחורות נוספות אין לך מה להיות איתו, בנוסף תמיד יש סיכוי שהוא גם יעלה את הרף בעתיד, ואז זה לא יהיה "רק" נשיקות אלא דברים נוספים, אם זה עדיין לא קרה.

למעלה