הודעה אישית

הודעה אישית

היי חברים...החלטתי לפרוש מפייסבוק(לא מהקבוצה שלנו, אלא באופן כללי לא להכנס בכלל...למחוק אני פשוט לא יודעת איך). לא יודעת כמה זמן זה יחזיק מעמד..חחח אבל כרגע, אשמח אם תעדכנו אותי במפגשים וטיולים ושאר אירועים מגניבים במסר אישי פה או בסמס...תהנו לכם :)

Optimistic Girl

New member
כנ''ל תעדכנו גם אותי

כי לא פרשתי מפייס
פשוט אף פעם לא נכנסת עליו!

חושבת שאתם צריכים כמו פעם לעדכן אותנו גם בפורום על המפגשים שאתם מתכננים ! כי אני שונאת לא להיות מעודכנת !!

אפשר בקלות למצוא איך מוחקים את פייסבוק, אבל צריך לחכות 14 ימים ולא להיכנס עליו כדי שהוא יימחק לחלוטין,
וזאת משימה שאף אחד לא עומד בה <חוץ ממני
>

אבל אני מראש נכנסת לפייס פעם בחודש בממוצע...

בהצלחה בפרישה, תעשי משהו אחר במקום,
כדי שההרגל שלך הישן של כניסה לפייס יתבטל, את צריכה הרגל אחר במקומו !! רק ככה תוכלי לצאת מההתמכרות של פייס..

כל הכבוד!
ובשביל לצאת את הולכת להגדרות חשבון ויש אפשרות לצאת זמנית מהפייסבוק, וכך אנשים לא ישלחו לך סתם הודעות כי יחשבו שאת נמצאת..

אני לא חושבת שזה יחזיק הרבה זמן.. גם אני ניסיתי את זה.. ואפילו הצלחתי חודש שלם! והייתי מצליחה להמשיך עם זה אם לא כל דבר, כל אירוע, כל מפגש (ולא רק של הפורום) היה נקבע בפייסבוק :-\ מעצבן.
שונאת את הפייסבוק הזה.

וכמובן שאני אישית אעדכן אותך

Puskas

New member
מה רע בפייס?

לא כל כך מבין למה אנשים שמתנתקים מתקבלים כגיבורים והופכים לכמו נואמים בכנס AA חח..
פייסבוק פתר המון בעיות, פעם בשביל להתעדכן על מסיבות היה צריך להיכנס לאתרים של מסיבות ולחפור עמוק או לשאול אנשים,
בשביל לדבר עם אנשים על משהו קטן וזריז היה צריך להתקשר או לשלוח SMS,
בשביל לשלוח קבצים צריך היה מייל..
היום הכל מרוכז שם, זה די נוח לדעתי, אנחנו צריכים לחבק את הקידמה והטכנולוגיה ולא לדחות אותה, מי שדוחה הופך לסבא וסבתא שלו :)

הבעיה מתחילה כש...

אדם שקוע יותר מדי בעולם הוירטואלי. זה לא בריא לראות כל שנייה דברים של אחרים...
אני בתקופה שאני צריכה המון תשומת לב והשקעה בעצמי. כן אגואיסטי אולי,אבל זקוקה להשקיע בסמינריונים, בעתיד, בדברים שרוצה לעשות...הפייסבוק אתה נכנס דקה ונשאר שעה אז אני מנסה להתנתק מזה לכמה זמן...

Puskas

New member
העולם המודרני הוא עולם וירטואלי

נרצה או לא נרצה, נגמרו הימים של לבוא לחבר הביתה, לצלצל באינטרקום ולשאול את אמא שלו אם הוא יכול לרדת..
נגמרו גם הימים של להתקשר למקום העבודה של ההורים לטלפון הכללי ולבקש את אבא/אמא..
באותה מידה נגמרו הימים של לצאת למסיבה רק כי חבר של חבר של חבר הוא יחצ"ן אז יודעים בערך מה הולך שם..
היום הכל דרך האינטרנט וכיום אמרת אינטרנט אמרת פייסבוק/יוטיוב..
אנשים כבר לא קונים דיסקים ובקושי מורידים, הם פשוט נכנסים ליוטיוב.
כדי לדעת מה אדם אוהב לשמוע כבר לא צריך לשאול, צריך רק לראות מה הוא משתף בפייס.

ברור שלא צריך להתמכר אבל גם לא צריך מהלכים קיצוניים כמו סגירת חשבון,
אפשר פשוט להיכנס בצורה מתונה :)

תקרא לי "זקנה"

אבל אני אישית לא אוהבת את כל העולם הוירטואלי הזה (למרות וזה למרות גדול... שאני אישית הולכת אחרי הזרם ומאד נעזרת בו בכל מיני רבדים).
והרבה אנשים לא צורכים את זה בצורה מתונה כי פשוט הם נגררים אחרי כל השאר , והיחסים הבינאישיים שפעם היו יותר עמוקים ויותר קרובים (וזה מסיפורים יפים של ההורים של וסבא וסבתא שלי) הופכים להיות מאד שטחיים ומרוחקים.. ואני נותנת את כל הקרדיט לזה לפייסבוק ולכל שאר הרשתות החברתיות.
שוב, אני עצמי משתמשת בזה אז אין לי "זכות" לצאת נגד זה אבל זו דעתי- חחח זה כמו שאני אוכלת בשר אבל מתלהבת מכל האנשים שעושים את הצעד והופכים להיות צמחוניים.. יש כאן הרבה אנוכיות מצידי

Puskas

New member
צמחוניים אוכלים לחיות את האוכל

זה לא פחות גרוע מלאכול את החיה עצמה אז אל תרגישי רע

לגבי יחסים בינאישיים, אני יכול להגיד לך שאני עדיין מכיר אנשים חדשים ועדיין מוצא המון על מה לדבר ועדיין עם האנשים הקרובים לי מדבר יותר פנים מול פנים מאשר בפייסבוק או בכל רשת חברתית אחרת. זו בחירה של בן אדם.
מצד שני, אני עדיין שייך לדור שהיה מצלצל באינטרקום ומתקשר לבזק :)

כן, הכל עניין של מידה

אבל מדור לדור זה נעשה יותר ויותר גרוע.. ועצוב לי לראות מה הכיוון.

אני עדיין מתקשרת לבזק ומצלצלת באינטרקום

b0redavid

New member
נוותר לך הפעם!

ואני לא מהצמחונים הפנאטים, זה ממש לא מעניין אולי לשכנע אנשים או משהו כזה live and let live... hmm

Puskas

New member
יש דבר כזה צמחוני פנאט?

עכשיו זו נהייתה כת כמו החרדים? :)

b0redavid

New member
הטבעונים הם הכי גרועים (לא כולם, אבל רובם...)

זאת ממש חברה סגורה.
היו לי הרבה חברים צמחונים, וברגע שהם הפכו לטבעונים ואני לא, הם פחות או יותר אמרו: "תהיה טבעוני או ביי ביי!".
אף אחד לא קובע לי תנאים, אז ביי ביי! ואלו אנשים שהייתי מבלה איתם כמה פעמים בשבוע ובהפגנות ואפילו נעצרתי פעם בהפגנה עם חלקם. חבל שזה ככה, הם מוציאים שם רע לעניין. ובלי קשר, אני בכלל לא יכול לסבול בני-אדם פנאטים, אלו בני אדם שאי-אפשר לדבר איתם נקודה. ושנית, לא כל הטבעונים ככה, ממש לא, אבל הרוב שאני שהכרתי. זה ממש מרחיק אנשים מהעניין, פשוט יורים למאבק ברגל. בהההההה

eietmo

New member
אם לא כל הטבעונים ככה, אולי אל תגיד דברי

דברים כאלה? מסכימה איתך שעובר פאנטיות לא עוזרת אבל לא נראה לך שלהגיד "הטבעונים הכי גרועים" זה ממש מעליב?

למעלה