הודעה אישית

b0redavid

New member
את הגיבורה החדשה שלי!

כל החירטוטים האלו על הדרעקבוק הזה רק .. גורמים לי להרגיש כאילו אתם חבורה של נרקומנים שמדברים על גמילה מקוקאין או משהו גרוע יותר ..
אין,לא היה ולא יהייה לי בחיים חשבון ברשתות חברתיות מעבר לכינוי שיש לי כאן במערכת הפורומים של תפוז

EdisonGirl

New member
ואתה פייסבופוב!

יום אחד אתה תיפול לזה קשה, והפייס ידפוק אותך ב*&%, ואתה תאהב את זה

אני באמת לא מבינה אתכם- כולכם!
אף פעם לא פרשתי מהפייסבוק, אבל אני גם לא שורצת בו יומם וליל. הפייסבוק ממלא מטרה מאוד חשובה בחיים שלי והיא שמירה על קשרים רחוקים אך רצויים עם אנשים רחוקים/קרובים אך רצויים שאני לא טורחת לתקשר איתם במציאות רוב הזמן. טוב, וגם לצפייה בכל מיני פרסומות (כן, שריטה קשה. אני בנאדם שאוהב פרסומות..).
מעבר לזה, יכול לעבור יום שלם (ויותר) שלא אגע בפייסבוק, או שאני אכנס אבל לא אכתוב ולא אגיב בו כלום, אלא רק אתעדכן.
איך זה מגיע למצב כזה שאתם צריכים לסגור את החשבון לגמרי בשביל לא להיכנס אליו
סלחו לי, כה? אבל זו בהחלט תגובה להתמכרות!

אה, בעצם, אני יודעת במה זה קשור. אני לא נכנסת לצ'אט! הדף יכול להיות פתוח ברקע יום שלם ואף אחד לא יטריד אותי.. הבנתם מה מבזבז לכם את הזמן? הצ'אט. קדימה, go offline for your sanity

אני גם אנטי דתות ושונא אנשים שמאמינים באופן עיוור באלוהים כלשהו וגם אנשים כאלו אומרים לי שאני "אפול חזק" ואהפוך לבנאדם חרדי פנאטי ..
אם אין סיכוי שבעולם שיצליחו לשכנע אותי שיש כזאת שטות "אלוהים" אז נראה לך שמשהו טריוויאלי כמו פייסבוק יצליח להפיל אותי ?!?

תראה .. גם את פייסבוק ממש כמו את אלוהים .. מישהו המציא ותראה כמה כסף ושטויות מגלגלים על חשבונם ...

ומצטער .. אני לא מאמין למחקרים מצוצים שכאלו ..
אתה יודע שלפני 15 שנים הלכו ועשו מחקר שנערך כשלושה שנים והשקיעו בו המון זמן וכסף בשביל לגלות בסופו של מחקר כי הבשר של החזיר טעים יותר אם הוא היה מאושר מאוד שניה לפני השחיטה ..
אותם החוקרים בזבזו זמן וכסף יקר לבדוק את הנושא גם על פרות ...

kotej22

New member
אני יכול להבין אותך...

אבל אתה מתעלם מכמה עובדות, גם אלוהים וגם פייסבוק גורמים לאנשים מסוימים באוכלוסיה אושר (אני לא מאמין שדחקת אותי להשוואה הזאת)
ככה שקשה להגיד שהמחקר הזה תלוש לגמרי מהמציאות

אבל אין ספק שאני צריך גם למצוא איזה רעיון שטותי כזה שימלא את הארנק שלי ....

Purple Mushroom

New member
אתה מאמין שיש בגוף שלך משהו מטא-פיסי?

נשמה? רוח? נפש?
לפי התיאוריה, אם אתה בן אדם, יש לך נשמה אחת, שהיא חלק מהאחד, הנשמה האחת שמאחדת את כל האנושות.
(חלק מהתיאוריה (גם) של מהפכה של אהבה)

Purple Mushroom

New member
יש 2 נושאים שקוראים להם משתמשים:

סמים, ואינטרנט. 2 התמכרויות קשות.
אני כנראה לא נגעתי בסמים, (למרות שלוקח תרופות פסיכיאטריות כבר יותר מ11 שנים),
אבל ההתמכרות לרשת, כשהיא במינון נכון, היא חיובית, וטובה, ומעניינת מאוד ! :).

Purple Mushroom

New member
מצטרף גם לבקשות

למרות שלא מתכוון לפרוש מפייסבוק, למרות שבגללו השנה לא מצליח להגיע להוטמייל ולתפוז, ולפורום כל יום.

למעלה