אז זהו שהגעתי למצב מוזר...
אני נכנסת ומציצה מלא ויחד עם זאת, אני לא מעודכנת במלא דברים שעודכנו בכלל חחח
פשוט הגעתי למצב של התמכרות לעצם הפעולה, אבל אני מפספסת כמות לא מבוטלת של עדכונים ביחס לכניסות שלי לפייסבוק.
זה כבר הפך לאקט טכני הרבה פעמים, מעין פעולה שאני חייבת לסמן עליה וי כי למען האמת, חיים של אחרים לא מעניינים אותי ברמה כזו אובססיבית, יכולתי כבר להתמכר לאח הגדול אם זה היה העניין.
אני מודה שיש לי פה ושם אנשים (גברים וזה) שעלולים לעניין אותי יותר אז אטרח להכנס לפרופיל שלהם אבל אם אין לי משהו מיוחד, אני אפספס מידע ועדכונים גם של אלו שאני "אובססיבית" לגביהם.
וכמו שאמרת, אני חשבתי שפייסבוק זה מקור כל הרע אבל שמתי לב שבכל הפעמים שסגרתי את החשבון, מצאתי שטויות אחרות להתעסק בהן, לכן אני כבר לא ממהרת להתנתק.
האמת שזו סוג של בריחה שלי מכל מה שאני צריכה או רוצה לעשות.
הרי למשל בלימודים או בנסיעות באוטובוס, בכל פעם שאני לבד, מה יש לי לעשות? אני נכנסת לפייסבוק. אבל זה לא שאני לא יכולה לגמרי בלי כי עובדה שיש שיעורים שבהם אני מנתקת את הטלפון לגמרי כדי לשמור על הסוללה ולא קורה לי שום דבר בלי פייסבוק.
תכלס יש לי הרבה ביקורת על עצמי ומערכת היחסים שלי עם הפייסבוק, ואני חושבת שכמות הכניסות שלי והזמן בו אני מחוברת לפייסבוק זה לא כזה נורא ביחס לדברים אחרים, במיוחד שכמו שרשמתי- זה שאני מחוברת לא אומר שאני פעילה, למשל בלילה כשאני ישנה.