הודעה אישית

אולי את מכירה אבל מכחישה את זה ??

Purple Mushroom

New member
לא לשכוח שזה פורום בתפוז,וירטואולי,ברשת

באינטרנט. וצמחו פה הרבה קשרים טובים, זוגיים וחברותיים...

b0redavid

New member
כי זה לא אמיתי, כמה אנשים אתה מכיר עם 5000 חב

רים, אני לפחות שומר על חוק של 100 אנשים ולא יותר.
אבל כמה חברים אמיתיים שלי מתוך ה100? חחחחחח!
אני כן מסכים בקשר שלהיות מעודכן בקשר לאירועים וכו.

Puskas

New member
זו מבחינתי המטרה של הפייס

לוח מודעות נקרא לזה..
במקום לבדוק בכמה אתרים ולהתעדכן עם אנשים, אני פשוט בודק שם.

EdisonGirl

New member
כל המפגשים צריכים להתעדכן כאן בכלמקרה

אשמח לדעת למה החלטת לפרוש ממנו

al19

New member
כל הכבוד על האומץ

אני בחיים לא יוותר על הפייסבוק שלי
דבר ראשון, הוא בנק התמונות שלי, יש לי המון תמונות שמגובות שם אם יקרה משהו לתמונת על המחשב
דבר שני יש שם המון משחקים, שאפשר לשחק ובשביל מי שעובד ולומד עיצוב ופיתוח משחקי מחשב הוא צריך להיות מעודכן במה שקורה
ודבר שלישי, זה בשבילי כמו למחוק את הטלויזיה,
כאילו חוץ מהעובדה שיודעים עלי הכל שם כן נכון.
אני גם מוצא אנשים שלא הייתי איתם בקשר.
לדוגמא אני יוצא עם חברים ופוגש עוד מישהו שאני מתחבר איתו.
ולא נוח לו להביא לי את הטלפון עדיין כי אנכנו רק ידידים אני והוא. אז מחליפים פייסבוק ומשם זה מתפתח.
אז כן.
אבל אני מעריך את האומץ .
שלב הבא זה להוציא טלויזיה מהבית ואז את עשית את 2 הדברים שאני הכי חולם לעשות ובחיים לא יעשה.

raptor89

New member
בהצלחה בבחירה

מקווה שזה לא מה שימנע טיולים משותפים הקיץ...

אל דאגה טיולים יהיו :)

ואני כנראה אחזור כבר הסופ'ש לפייסבוק...פשוט כי ממש יקר לצלצל לחו'ל חחח...ולהישאר מעודכנת

b0redavid

New member
בהצלחה! פרשתי מפייס פעמיים ו...

חזרתי פעם אחר פעם כמו... מקווה שתצליחי!
אני בטוח שיש לך סיבות.

פעמיים? זה הכל?

בתקופת המבחנים של סמסטר א' פרשתי מהפייסבוק במשך כמה וכמה פעמים לפרק זמן קצוב.
חוץ מפעם אחת שמישהו שם לב ממש אחרי כמה דקות מה"פרישה" זה אפילו לא הספיק להיות מורגש

לפרוש מהפייסבוק???

הלוואי הייתי מצליחה, ככל שהזמן עובר אני פשוט יותר מחוברת... זה הגיע למצב שאני מתחברת גם בין לבין בגן.. לפני הגן,אחרי הגן, כשהילדים ישנים..

מחלה!

לא פרשתי לפרקי זמן ארוכים

אני גם לא חובת שיצא לי להיות ב"פרישה" יותר מיום וחצי רצופים.
לפעמים המטרה מראש היתה להיות מנותקת רק לאיזה שעתיים.

כדי להיות מנותקת לשעתיים???!

את רוצה להגיד לי שבמצב רגיל את לא מנותקת מהפייסבוק לשעתיים??? (חוץ משינה כמובן)

בשינה אני דווקא מחוברת

למעשה, מהרגע שאני חוזרת הביתה עד למחרת בבוקר כשאני קמה ועוברת בחטף על שטויות במחשב, ניתן למצוא אותי מחוברת בפייסבוק, כולל בזמן השינה.
מעבר לכך, אני בודקת אינספור פעמים את הפייסבוק במהלך היום.
הייתי חייבת מדי פעם את הניתוק המוחלט מהפייסבוק כדי למנוע מעצמי להכנס כי אני יודעת שגם אם אני אסגור את הפייסבוק במחשב, אני אציץ מהטלפון. רק כשהייתי מנותקת לגמרי לא היה לי למה להכנס, כי אם הפרופיל לא פעיל לא יהיו לי התראות או הודעות.

וזה לא לוקח לך הרבה זמן יקר?

לא יודעת ...בזמן הזה אפשר להתפתח שכלית..לקרוא ספר טוב.. משהו! אפילו טלוויזיה נראית לי יותר מעשירה שכלית מ100 הצצות בפיסבוק ביום..

אז זהו שהגעתי למצב מוזר...

אני נכנסת ומציצה מלא ויחד עם זאת, אני לא מעודכנת במלא דברים שעודכנו בכלל חחח
פשוט הגעתי למצב של התמכרות לעצם הפעולה, אבל אני מפספסת כמות לא מבוטלת של עדכונים ביחס לכניסות שלי לפייסבוק.
זה כבר הפך לאקט טכני הרבה פעמים, מעין פעולה שאני חייבת לסמן עליה וי כי למען האמת, חיים של אחרים לא מעניינים אותי ברמה כזו אובססיבית, יכולתי כבר להתמכר לאח הגדול אם זה היה העניין.
אני מודה שיש לי פה ושם אנשים (גברים וזה) שעלולים לעניין אותי יותר אז אטרח להכנס לפרופיל שלהם אבל אם אין לי משהו מיוחד, אני אפספס מידע ועדכונים גם של אלו שאני "אובססיבית" לגביהם.

וכמו שאמרת, אני חשבתי שפייסבוק זה מקור כל הרע אבל שמתי לב שבכל הפעמים שסגרתי את החשבון, מצאתי שטויות אחרות להתעסק בהן, לכן אני כבר לא ממהרת להתנתק.
האמת שזו סוג של בריחה שלי מכל מה שאני צריכה או רוצה לעשות.
הרי למשל בלימודים או בנסיעות באוטובוס, בכל פעם שאני לבד, מה יש לי לעשות? אני נכנסת לפייסבוק. אבל זה לא שאני לא יכולה לגמרי בלי כי עובדה שיש שיעורים שבהם אני מנתקת את הטלפון לגמרי כדי לשמור על הסוללה ולא קורה לי שום דבר בלי פייסבוק.

תכלס יש לי הרבה ביקורת על עצמי ומערכת היחסים שלי עם הפייסבוק, ואני חושבת שכמות הכניסות שלי והזמן בו אני מחוברת לפייסבוק זה לא כזה נורא ביחס לדברים אחרים, במיוחד שכמו שרשמתי- זה שאני מחוברת לא אומר שאני פעילה, למשל בלילה כשאני ישנה.

אם זה באמת

זמן "מת" שמנוצל לפייסבוק כמו נסיעה באוטובוס אז זה סבבה בעיניי... אבל רק צריך להזהר מהכמויות ושהמוח לא יתנוון

למעלה