***הודעה חשובה***

Yogev1982

New member
../images/Emo2.gif

תמיד חשבתי שאני כבר כזה בעיינך

GangLandx

New member
אתה חרא של בן אדם

אתה שופט אנשים שנשואים לרומניה ויש גבול !!!!

efi691

New member
בהצלחה ...אחינו היקר ..כמו שאמר יוגב

ובצדק.... הושקע זמן יקר מזמנינו ואתם כהרף עין מבטלים אותו כאילו רובוטים משחקים פה.. אם כבר.. לפחות תחשבו על דרך טובה שמפצה את אלו שהיו פה כל הזמן והשקיעו מזמנם אף על פי שזה נותן מעט התקדמות תחילתית במשחק החדש ..

GindisTeam

New member
תודה, אבל קשה להבין

מה הכוונה שלך למבטלים את זה בהרף עין? אנחנו מודיעים על זה מספיק זמן מראש לדעתי האיפוס לא יקנה ב1.7, אני מאמין שיקח לו זמן אחרי התאריך הזה. ומה הכוונה דרך שמפצה את זה, הרי המטרה של האיפוס היא להשוואת כוחות ככה שגם מי שלא חזק ורוצה לחזור לשחק במשחק או להתחיל אותו יוכל לעשות זאת בלי שיחסלו אותו אחרי יומיים או שבועיים, הרי הסיכוי של מתחיל לעשות משהו במשחק אפסי, ואתה יודע את זה. כל סוגי המשחקים האלה ברשת עושים איפוסים קבועים על חצי שנה או שנה, וגם במשחק הזה יהיה איפוס כזה. אי אפשר לשחק משחק מלחמה מסוג זה בלי לבצע איפוס פעם בכמה זמן, שוב, כמו שכל משחק אחר עושה זאת. אגב יש לי אותך במסן, ואני דווקא זוכר אותך עוד מהתקופה ששחקתי :) אני זוכר שהגעת חדש חדש לברית :)

GangLandx

New member
חבריקו ההבדל בין כל המשחקים האלה לשלך

הוא שם מסודרים ושאתה נרשם אתה יודע בדיוק מתי אתה מתאפס , רק במשחק שלך האיפוס יכול לבוא כל שניה בלי שום סיבה כזו או אחרת ! מבין חבריקו פשושוני את ההבדלים בין המשחקים ? יפה ..

GindisTeam

New member
צודק

ולכן מהעולם הבא אתם גם תדעו מתי האיפוס יגיע.... הכל יהיה ידוע מראש, ולאט לאט גם נשדרג את המשחק, ככה שיהיה לכם קשה לעזוב :)

GangLandx

New member
מה שאתה לא מבין

שלא נתחיל כככה שלא נעזוב , אנחנו סיימנו פה , אתה מקסימום תישאר עם חן קטן שיפתח 900 מדינות לא יותר מזה

GangLandx

New member
לא בטוח ../images/Emo9.gif

אתה יודע , אם פתאום אתגרש ואמצא את עצמי ללא משטרה ביתית מרומניה למה לא ? חחח

amith11

New member
ייאללה , בשעה טובה+יש הצעה..

מאחר והכול הולך להתאפס, אני מציע שתשאירו בחופשות מה שאתם רוצים שיעבור לעולם הבא, ותעשו מלחמת עולם מטורפת של שבועיים, כולם נגד כולם.. מוכן להתגייס לברית למטרה הזאת
שבוע מטורף של מלחמה ושוב נחזור לפרישה

MarcoCohen

New member
שאלה+כמה דברים

כל שקחנים ששמו כסף במשחק בעצם הכל נמחק להם?אני מתככון טכנו אדמה והכל....(ואל תתחמק לי עם תשובות מוזרות)אם זה נכון אז בעצם למה שווה לי להשקיע כסף עם אולי עודח ודש תקבלו שוב ג'ננה ותאספו את העולם החדש למה לא לפתוח עולם חדש תראה איך הולך שם ואם ילך טוב תעשה איחוד עולמות מה עם עולם1?אולי תעשה איחוד בים העולם הזה לעולם 2 ואז יהיה לך אקשן.. ודבר אחרון שמתי לב שכל פעם שמזכירים לך את החוקים שהיו בהתחלה אתה תמיד מדבר על משחקי רשת אחרים אני באתי לגינדס בגלל החוקים שלו וגינדס גדל בגלל החוקים האלו ברגע ששינתם הכל כל המשחק התמוטט

GindisTeam

New member
תשובות מתחמקות? :)

קודם כל אני ממש לא מתחמק, כל התשובות שלי ישירות מאד אני חושב, ואתה מוזמן לתקן אותי אם אני טועה לשאלתך, כן. כל ימחק, כולל טכנו אדמה והכל (רק תומך עובר וחדשות עולמיות) כל המטרה היא שכולם יתחילו שווים בעולם הבא, בלי שום יתרון לפה או לשם. ואנחנו לא מקבלים ג'ננה, אנחנו מודיעים שיש אפשרות לאיפוס (זה עדיין לא אומר אגב שיהיה איפוס כל כך מהר) כמו שנודיע גם בעולם הבא בתאריך מסויים שיש אפשרות לאיפוס. וכמו שכל משחקי המלחמה האחרים ברשת מודיעים שיש איפוס שרת או עולם אחרי X זמן. לגבי ההשקעה הכספית, נכון, זה אולי נראה לא שווה עכשיו, אבל שאתה משקיע כסף במשחק מסויים אתה רוצה להנות. כמו שהשקעת עד עכשיו, במטרה להתחזק ולהיות מקום ראשון, אתה גם יכול להשקיע בעולם הבא. וכמו שאתה השקעת בעולם הזה והתחזקת, עכשיו אחרים לא יכולים להשקיע בגלל שהם אומרים בדיוק אותו דבר, "למה להם להקיע אם אחרי שבוע או שבועיים גם ככה מחסלים אותי התותחים שיושבים למעלה כבר חצי שנה..." לכן, איפוס שרת\עולם פעם בX זמן זה דבר טוב באופן כללי. אני לא מצפה ממך או מכולם לחזור ולפתוח עוד מדינות ולהשקיע עוד כסף (למרות שאשמח אם כן) אבל אתה חייב להבין שהמשחק הזה לא שלך, וגם אחרים רוצים לשחק בו. אגב, לגבי איחוד עולמות וכאלה, זה בעייתי אין עולמות אחרים נכון לעכשיו, שמעתי את השמועה כאילו העולם הישן פעיל וכאלה, ואנחנו בודקים את זה לעומק נכון לעכשיו לא מצאנו משהו כזה, ולכן קשה לאחד בין 2 דברים שאחד מהם בנתיים לא קיים. לגבי החוקים, אני יכול להגיד לך, שאם נצליח במיגור הכפולות (או יותר נכון, לא היו כפולות כל כך הרבה) אז לא היינו צריכים להכניס הגבלות כל כך, ואולי נוריד חלק או כולם בעתיד במידה ויהיה למשתמשים פה "קצת" פחות מדינות

Yogev1982

New member
מה זה לא מוצאים את העולם הישן חחחח

תשאל את ויק הוא מכיר אגב משיחות "פנימיות" אני יודע שגם בזמנו בהנהלת המשחק (רון+ויק) אף אחד לא ממש ידע איך "לגשת" לשרת הזה....מעבר לערן אז בהצלחה בעניין הזה

GindisTeam

New member
:)

אי אפשר למצוא משהו שלא קיים :) אגב, אנחנו לא באמת מחפשים את הגישה לשם, יש לנו את מערכת המשחק כמו שאתה יודע, ובכל מקרה, באיפוס אנחנו עושים גם למסדים ישנים מאד, שאולי אחד מהם עדיין פעיל (סיכוי קטן, אבל עדיין)

Yogev1982

New member
תגיד לי אתה רציני ?

להביא לך לוגים מלפני חצי שנה +- עם ויקטור שהוא ניסה להציע להם תמורת X הטבות לעבור לעולם הזה ??? הוא אפילו פרסם את העניין פה בתפוז בעבר אם אני לא טועה

ירחאפל

New member
לא מבין את כל הבכיינים פה

השרת הזה רץ כבר שנתיים, וקשה לאנשים חדשים להכנס אליו (וגם כאלה שמכירים את המשחק כמוני) אז צריך חדש. ואם אתם לא רוצים איפוס... כרגע המקסימום שנכנס להיכל הוא 40T. פשוט תחסלו כל מי שינסה להכנס עם 50. אם אתם כל כך חזקים, אז זאת לא בעיה בשבילכם. וככה השרת לא יאופס.

GangLandx

New member
יש לי 400 משינות בלי ניהול כולם יעברו?

מגניביישן .. תמחק אותם אחרי שיעברו חבל על המקום שיתפסו לך בבסיס הנתונים בשרת ..

GindisTeam

New member
כן

אם לכל ה400 מדינות שלך יש תומך או מגיע להם חודש מתנה בעולם הבא, כולם יעברו... אבל אתה צריך לזכור, שלכל אחד אתה צריך מייל פעיל נפרד, ודרכו אתה תאשר את המדינה...אחרת היא לא תופעל

efi691

New member
בוא אני אגיד לך אחי יש לי כרגע 1500 מיילים

פעילים חוקיים כך שאני מבין שאתם מנסים לעצור את הכפולים. אבל גדולים מימך {בלי לפגוע בכבודך} ניסו לעצור ולא הלך כי האמת שאי אפשר כי מגוון האפשרויות עקיפה הם בלתי מוגבלות זה מחשב אחי ..ואנחנו בני אדם אלו שהמצאנו אותו .

GindisTeam

New member
מסכים

מסכים איתך, אי אפשר לעצור הכל, אבל אפשר להקשות ולעצור חלק, וזה גם טוב שוב, ברגע שתבינו שכפולות רק הורסות לכם, במקום לעזור, כולנו נרוויח

למעלה