תשובות מתחמקות?
קודם כל אני ממש לא מתחמק, כל התשובות שלי ישירות מאד אני חושב, ואתה מוזמן לתקן אותי אם אני טועה לשאלתך, כן. כל ימחק, כולל טכנו אדמה והכל (רק תומך עובר וחדשות עולמיות) כל המטרה היא שכולם יתחילו שווים בעולם הבא, בלי שום יתרון לפה או לשם. ואנחנו לא מקבלים ג'ננה, אנחנו מודיעים שיש אפשרות לאיפוס (זה עדיין לא אומר אגב שיהיה איפוס כל כך מהר) כמו שנודיע גם בעולם הבא בתאריך מסויים שיש אפשרות לאיפוס. וכמו שכל משחקי המלחמה האחרים ברשת מודיעים שיש איפוס שרת או עולם אחרי X זמן. לגבי ההשקעה הכספית, נכון, זה אולי נראה לא שווה עכשיו, אבל שאתה משקיע כסף במשחק מסויים אתה רוצה להנות. כמו שהשקעת עד עכשיו, במטרה להתחזק ולהיות מקום ראשון, אתה גם יכול להשקיע בעולם הבא. וכמו שאתה השקעת בעולם הזה והתחזקת, עכשיו אחרים לא יכולים להשקיע בגלל שהם אומרים בדיוק אותו דבר, "למה להם להקיע אם אחרי שבוע או שבועיים גם ככה מחסלים אותי התותחים שיושבים למעלה כבר חצי שנה..." לכן, איפוס שרת\עולם פעם בX זמן זה דבר טוב באופן כללי. אני לא מצפה ממך או מכולם לחזור ולפתוח עוד מדינות ולהשקיע עוד כסף (למרות שאשמח אם כן) אבל אתה חייב להבין שהמשחק הזה לא שלך, וגם אחרים רוצים לשחק בו. אגב, לגבי איחוד עולמות וכאלה, זה בעייתי אין עולמות אחרים נכון לעכשיו, שמעתי את השמועה כאילו העולם הישן פעיל וכאלה, ואנחנו בודקים את זה לעומק נכון לעכשיו לא מצאנו משהו כזה, ולכן קשה לאחד בין 2 דברים שאחד מהם בנתיים לא קיים. לגבי החוקים, אני יכול להגיד לך, שאם נצליח במיגור הכפולות (או יותר נכון, לא היו כפולות כל כך הרבה) אז לא היינו צריכים להכניס הגבלות כל כך, ואולי נוריד חלק או כולם בעתיד במידה ויהיה למשתמשים פה "קצת" פחות מדינות