***הודעה חשובה***

GindisTeam

New member
לא מכיר

לא מכיר את איקרים, אבל אבדוק את העניין הזה לגבי משחקים אחרים, כן יש איפוס מתישהו (טרויאן למשל) לגבי שרתי איקרים, נפתח חדש ברגע שזה מתמלא? ואז מה קורה? נסגרת ההרשמה לאותו שרת? לגבי לא הוגן לאנשים, למה לא? מה אמרנו כבר? שיהיה איפוס במידה ומעשהו יגיע לכח מסויים? הרי אתם שולטים שם, אין מצב שמשהו באמת יגיע לכח הזה בלי שתדעו לא? כמה זמן אפשר לשבת על מה שיש לכם למעלה? תורנויות להיכל וכאלה? מה הכיף שלכם ושל אותם המשתמשים שהשקיעו זמן וכסף עכשיו לא מבין את הנקודה הזאת בכלל אגב ההשוואה לאקרים בנושא האיפוס היא אולי לא נכונה איקרים הוא לא משחק מלחמה, לפחות לא כמו גינדיס אולי שם שמירת שרת כן טובה וכן משיגה את המטרות של בעלי המשחק והשחקנים בגינדיס היא לא, לא של בעלי המשחק ולדעתי לא של השחקנים (מעבר לנושא של זמן ההשקעה שהושקע , שאגב הוא נכון בכל משחק אינטרנטי)

Yogev1982

New member
באיקרים אפשר להרשם לכל השרתים

כי השרת מתמלא, אבל יש כל הזמן שחקנים ש"נמחקים" לא פעילים וכו' שוב הכל טוב הכל יפה, יותר טוב למשחק וכו' וכו' אבל עדיין לא רואה למה לא להשאיר את השרת הזה למי שכן בוחר להשאר בו. "איש איש הישר בעיניו יעשה"

GangLandx

New member
אני דווקא חושב שסגירה של השרת

תעשה טוב לקהילה הישראלית (שתעלם סופית סוף סוף) ואולי ממהלך כזה יכניסו בעלי המניות במשחק קצת שקלקלים ופרוטות מהבני דודים (שידוע לנו שהם עשירים מאיתנו)

GangLandx

New member
ימי העושר נעלמו לפני שנה

ביום שהכרתי זבל שכמוך (או יותר משנה אני פשוט מדחיק את זה)

GindisTeam

New member
עדיין לא עניתם לי אבל ;)

מה יוצא לכם משרת פעיל הרי אין מישהו שיכול לאיים עליכם אין מישהו שאפילו ינסה ברגע שיפתח חדש במקביל לישן (הוא הרי יעדיף להתחיל ולהשקיע מהתחלה ) אין לכם אתגר אין לכם תחרות אין לכם מלחמות אז מה כל כך מפריע ? באמת לא מבין סתם להחזיק מדינה או 100?

GangLandx

New member
אז אני יענה לך בקצרה

לי אין כלום .. לא מעניין אותי בכלל . אבל יש פה אנשים שכן אכפת להם משנתיים של השקעה והם יודעים שאם תסגרו את השרת הם לא ימשיכו לחדש והם מפחדים ממהלך שכזה
למה ? כי יש להם חיים מלאים בשיעמום אין סופח הגובל בטימטום אין סופי .. תסגרו אני בעד !!!

GindisTeam

New member
הבנתי את הקטע הזה כבר חח

הבנתי שאותך לא מעניין כלום, בתכלס נראה לי שאנחנו באותו ראש בחיים באופן כללי :) אבל אנחנו לא מתכוונים לסגור את השרת כל כך מהר, סה"כ אמרנו שיהיה איפוס עם מישהו מגיע ל50T. אתם יודעים שזה כמעט בלתי אפשרי בלי אישור שלכם או בלי שמישהו יחליט לפרוש ולהתאבד, וגם אז אפשר לחסל אותו יחסית מהר מאד, אתם מחזיקים את רוב המדינות של המאיה (אם אני לא טועה) אז מה הפחד\ במקום להגיד לי, אתה יודע מה, תביא את החוק זה לא מעניין אותנו, לא תיהיה מדינה עם 50T בהיכל בחיים\ אנשים פה בוכים כאילו יש איפוס מחר בבקר אני מבין שיש אנשים שמשקיעים, זמן וגם כסף ועדיין יש אנשים שמשקיעים זמן וקצת כסף (לרוב במדינות הקטנות, לא אתם) אבל כדי שיהיה פייר לכולם, חייבים לעשות חוק כזה,וחייבים גם לפתוח שרת חדש , שאחרים קטנים יותר יהיה להם צאנס שווה אין לי בעיה שאנשים וותיקים מפה לא יעברו, אני מבין את זה, גם אני בזמנו לא עברתי\פתחתי מדינה חדשה אחרי שחיסלו אותי, והייתי בעשריה, אני בהחלט מבין שיש ירידת מתח ושעמום, ולאנשים יש חיים והמשחק הזה כבר עבר אצלהם וירד להם החשק (ומה שמחזיק אותם זה רק המדינות שיש בשרת הישן) אז שוב, תשמרו אותם, אין לי בעיה תתאבדו על מי שרוצה לעלות ל50T ולקחת היכל, ולאפס את המשחק תלחמו קצת, תכניסו אקשן לשעמום שלכם, ואולי, רק אולי זה יחזיר לחלק את החשק למשחק ואפילו הם ירשמו לשרת החדש באופן כללי, המשחק הולך לכיוונים טובים יותר, זה מה שאני רוצה להאמין אני פה כדי להבין ולשמוע את הבעיות ולנסות לתקן (תנו לי צאנס להוכיח לכם) אני פה כדי לנסות לשפר את המשחק, עיצוב, דברים חדשים, ריגושים, מלחמות, והכל הרי זאת המטרה של כולם אני מאמין. אבל אני עדיין תקוע בעניין של השעמום שיש עכשיו, והחוסר רצון שלכם (של חלק לפחות) לקבל קצת קצת שינוי כאילו אני מאפס מחר את המשחק ומבטל בלי מחשבה או אכפתיות את ההשקעה שלהם....

GangLandx

New member
שלוש פעולות :

1. להשאיר את השרת הזה חי 2. לפתוח עולם חדש ללא חוקים מוזרים , יותר בכיוון שנת 2006 3. להוריד עלויות של תומכים וחבילות (מה שאתה מקבל לא שווה את הסף) 4. לתת נקודת פתיחה למדינות חדשות טובה יותר (לא כח 1 מיליארד תתחילו עם כח 5 ! ) 6. לא להגבית את השידרוגים של מפעלים צבאיים או אזרחים , זה מגביל מאוד את המשחק ! 7. לסיום : תפתחו את המשחק לגמרתי רק זה מה שיעזור לכם לדעתי 8. להעיף את יוגב קיבינימט !!! הבחור חולה נפש !!!

GindisTeam

New member
אגב

הבנתי שהיו נסיונות לעשות את זה, מפקד צבאות השורד, משהו כזה אחרי חודש נסגר השרת, היו 2-3 אנשים שפתחו 2000 מדינות, וחיסלו את כולם ואז נגמר הכיף לאחרים אז זה משהו שאתם רוצים?

Yogev1982

New member
אני יענה לך

אחרי שדיברתי עם חלק מהשחקנים החזקים (או איך שתקרא לזה פה) הבנתי בגדול שה"באסה" זה שלכל אחד יש איזה 1-2-3 מדינות, ה"ראשיות" שלו שעליהם הוא השקיע הכל ו"נקשר" אליהם וחבל יהיה לו שהכל יילך לפח אם זה 1024 המפורסמת של ירוחם או 1475 של שחר או 84284 שלי (שעברה 3 חיסולים כבר חחח) ואחרים...

yarden06

New member
אחרי האיפוס אני פורש סופית

לכו חפשו ת'חברים שלכם
ניצן, גש למשרד שלי יוגב, אתה מפוטר

eyeball1008

New member
***הודעה חשובה***

מציע לך לא ללכת ראש בראש עם רובי אם לא שמעת הוא יכול לגרום למשחק שלך להפוך לברווז מדבר וזה אתה שומע ממישו שלא בדיוק החבר הכי טוב שלו :) בהצלחה :) לעזרה יש לך תמייל שלי בחתימה ;)

למעלה