***הודעה חשובה***

fireforge

New member
חח תן לפחות קרדיט לרעיון !!!

אני הצעתי את זה לויק / רון לפני חודש + - לעשות את הקטע של מדינה 50T ולאפס את השרת חחחחחחחחח עדיין חושב שזה רעיון נחמד אבל לשרת חדש לא שרת קיים ! אתה מודע לעניין שבחיים לא תכנס להיכל מדינה של 50T יש מספיק אנשים שימנעו את זה

GindisTeam

New member
קח קרדיט :)

מה הכוונה לשרת חדש ולא קיים? אז מה נעשה עם הקיים? :) גם בשרת החדש יהיה הודעה על איפוס בתאריך מסויים וברגע שמדינה תגיע לכח מסויים (לא בטוח ש50T) וכן, אנחנו יודעים שצפוי מלחמות למעלה, כדי למנוע מישהו להכנס להיכל, נראה אותכם עכשיו :) יש מספיק אנשים שינסו למנוע את זה, אבל בודאות אני אומר לך שיש הרבה שגם כבר מתכננים להכנס לשם

fireforge

New member
חחח אחי אתה לא מבין את המצב בשרת

אין אחד שיעלה ללא אישור של האיחוד ובטח ובטח אין אחד מחוץ לאיחוד חוץ מ2010 שיכול לעלות ל50t שוב אני בעד איפוס שרת אבל בתנאי שלפני אתם פותרים את הנקודות שאמרתי לך אתמול

GangLandx

New member
תן לו לפתח פנטזיות שמישהו פה יעלה ללא אישור

עזוב נו אני וויתרתי וותר גם בלאט

nitzan456

New member
../images/Emo31.gif

אני מבין שאתם רוצים להחזיר את המשחק למה שהוא היה פעם אבל אין סיכוי שתצליחו . שחקנים כבר התרגלו למה שהיה במשך 4 שנים בערך העידכון הראשון שהרס את המשחק אתם יודעים מהו ? העידכון של האייפי . זה הרג את המשחק . אני מכיר כ20 שחקנים שפרשו מהמשחק בגלל העידכון הזה , שלדעתם ולדעת רבים הורג את המשחק . אני אישית לא חושב שאמשיך לשחק במשחק אם תאפסו לגמרי את השרת .

GindisTeam

New member
חבל...

חבל שלא תחזור, אנחנו רוצים שאנשים טובים כמוך ישארו אתה חייב להבין שחייבים להכריז על איפוס, אפילו אמ לא יהיה בקרוב זה משהו שמכניס מטרה וחשק למשחק....

Yogev1982

New member
../images/Emo41.gif שאלה אחת, שבכל השרשור הארוך

לא התקבלה עלייה תשובה. רוני ידידי
אתם רוצים לפתוח שרת חדש ? טפדאל כמו שנאמר. אבל למה לסגור את הישן??? מה הבעיה שירוצו שתי שרתים במקביל שכל אחד ישחק איפה שהוא רוצה....עיין ערך איקרים שכל X תקופה נפתח שם שרת חדש, אבל כל הישנים ממשיכים לרוץ. וככה באמת כולם מרוצים, גם מי שרוצה להתחיל מ 0 וגם מי שלא. אז למה לא בעצם ?
למה להכניס לעצמך מקלות בגלגלים ??

amith11

New member
מה קרה? נקשרתם ריגשית למדינות שלכם?

אולי זה רק אני, איך שאני רואה מהצד פה, ובאמת באובייקטיביות. זה משחק מלחמה ואין פה יותר מלחמות או איזון כלשהו יש השמדות מהצד של הישראלים על כל הכוחות הנמוכים זרים וכו'. מבין אותכם שזה באסה להשקיע בניהולים כל יום ואז לראות הכול מתאפס כאילו כלום אבל ברגע שתתחיל שוב מאפס , אני מבטיח לך שאתה תהנה מהמשחק כמו שלא נהנית ממנו לפחות שנתיים שזה המטרה של המשחק הזה בעצם... ויאללה תעשו מלחמה גדולה כבר

GangLandx

New member
זה אחד ה נ.ב. החזקים שאני מכיר !

גבר נ.ב. בא עם תוכן יא רמאד איבן רמאד

amith11

New member
בלאט, לרוני מנשה

אנחנו לא מכירים וחבל.. אני מבין אותך ומה שאתה מנסה לעשות פה, אבל לדעתי אתה ניגש לבעיה הצורה לא נכונה ועושה את כל הטעויות האפשריות הבנתי שאתה שחקן ותיק פה, אבל המשחק של היום, הוא ממש לא המשחק של פעם, שמיים וארץ. ויק ניסה לא פעם ולא פעמיים מה שאתה מנסה לעשות ונכשל קשות אני מדבר על IP ועל יחסי אדמות בכיבושים, ביטול אטומים, הנחתת חוקים מהיום למחר , ולפעמים גם בלי להודיע באמצע מלחמה גדולה הוציא לנו מדינות מחופשות הכול נכשלללל ובגדול לדעתי הצנועה תשהה כל החלטה לפחות 3 חודשים, קח הזמן להכיר את האנשים, ואת הדינמיקה בינהם ובסוף אני בטוח שתמצא את הדרך להגיע לדרך שלך וגם לשמור על האנשים. יש המון רעיונות שיכולים לעבוד, סתם לדוגמא, מדינה שמגיעה לכוח 1T , מתאפסת ומקבלת הכפלה בטכנו מסויים רנדומלי כך אתה מקבל שכולם נמצאים קבוע באותו טווח כוח ויהיו יותר מלחמות וסיכוי לכולם להתקדם יש עוד כל מיני רעיונות שאפשר לשחק איתם בסוף להרכיב את הפאזל גינדיס למשהו שיעבוד בנוגע לכפולות.. אין לך שום סיכויי, מציע לך לרדת מזה כי זה פשוט גדול עלייך(בלי להעליב
)

Yogev1982

New member
ממש לא קשור

בינינו, חוץ מהראשית שלי אני לא נוגע בכל המדינות שלי ויש לי הרבה
סתם קטע עקרוני האיחוד שולט במשחק, לא כי אני יפה (ואני כן !
) אלא כי אני ועוד הרבה מאוד אנשים, עבדו קשה בשביל זה. אז מה הבעיה לפתוח שרת נוסף מי שרוצה יעבור מי שרוצה שייאר.... לא "לכפות" על אנשים לעשות דברים אני אומר לך אמיתי, שרת חדש הכל מהתחלה.... IM OUT

nitzan456

New member
בדיוק מה שאני שואל את עצמי !!

למה לא לעשות כמו במע , שהשרת הישן עדיין פועל (עד כמה שאפשר) , וגם החדש פועל (גם , עד כמה שאפשר) . הבעיה בגינדיס היא לא שליטה של קבוצת שחקנים מצומצת במשחק , אלא עצם העובדה שכבר 3 שנים לא נוספו למשחקים השונים אפשרויות חדשות (תקיפות , טכנו' וכו' ) , אלא נכנסו בעיקר הגבלות שנועדו לצמצם את התופעה של תקיפה מכמה מדינות בו זמנית , וזה מה שהרג את המשחק אם יש לכם אפשרות , תראו בשני המשחקים בסטטיסטיקות - כמה תקיפות היו לפני העידכונים האלה , וכמה אחרי אני מאמין שתראו שהיו פחות תקיפות , מה שאומר שהמשחק נהיה משעמם תחת . ואם תראו שיש יותר תקיפות , אתם תראו שהתקיפות באו בגלים (המלחמות מול SVF , ג'נג'ה , ראשון וה'מבצע' על קיס) . לסיכום החפירונת שלי , אני מאמין שאפשר לקיים את 2 השרתים ביחד , ואני חושב שאם תשאירו את השרת הזה פתוח וגם את השני , חלק מהשחקנים ישחקו בשניהם ויעשו מה שעשו בשרת הזה

henbocris

New member
למנהל

כל משחק שמכבד את עצמו ,יכול למצוא כפולים ,גם בלי אישור איימיל (כדוגמת :איקרים ,שכמה שחקנים מכאן משחקים במשחק זה)

henbocris

New member
ו..

למה במנהיגי עולם,לא איפסתם את שרת 1 ,שבו כל הערבים שולטים ? ובמפקד צבאות ,כאשר הישראלים שולטים,אתם מאפסים?

GindisTeam

New member
גם שם

גם שם נכניס חוק איפוס מסויים עדיין בודקים מה ואיך הכי יתאים

GindisTeam

New member
אתה לא מדייק

אפשר למנוע כפולות גם ללא אישור מייל, ברור אבל ברגע שיש ציוד ותוכנות אחרות מתאימות, לא סתם כל משחק שמכבד את עצמו ורוצה למנוע כפולות עושה בהתחלה גם אישור מייל (וגם דברים אחרים) בעתיד אפשר ורצוי להכניס ציוד ומניעה אחרים וטובים יותר מאישור מייל ומחיקת עוגיות למשל

GindisTeam

New member
יש תשובה, אבל קודם שאלה....

במשחקים אחרים השרתים הישנים ממשיכים ללא גבול? אין להם גבול או חוק סירה מסויים ? זמן? כח? משהו? יכול להיווצר מצב שבאיקרים למשל, יפעילו 40-50 שרתים? לגבי השאלה שלך, אני לא מבין משהו, לא הודענו על איפוס מיידי או סגירת שרת סהכ אמרנו שיש חוק איפוס חדש, אם לא יגיעו לחוק הזה לא יהיה איפוס בכלל הרי תסביר לי מה המטרה שלכם עכשיו? כולכם באיחוד, כולכם חזקים, משעמם במשחק, ואתם רק מקללים בפורום ;) אז מה מפריע לכם כל כך שיש חוק איפוס שישאיר אותכם מוכנים ? זה הרי משחק מלחמה לא משחק שלום תקן אותי אם אני טועה

Yogev1982

New member
תשובה,

לגביי איקרים למיטב ידעתי אין שם הגבלה, פשוט יש הגבלת מקום משתמשים בכל שרת, וכל פעם שזה מתמלא, פותחים שרת חדש כיום רץ באיקרים 6 שרתים (ישראלים
) במקביל באיקרים יש הפרדה בשרתים, כל מדינה והשרת שלה בשרתי חו"ל נתקלתי גם ב 15-20 שרתים שרצים במקביל. אני לא נכנס איתך לאם איפוס טוב או לא טוב, כי חלק יומרו כך אחרים יומרו אחרת.... יכול להיות שזה טוב למשחק אבל זה לא הוגן לאנשים שהגיעו למה שהגיעו אחרי הרבה עבודה קשה וחלקם גם עם השקעה כספית, שלדעתי רובם לא יכנסו לשרת החדש. לכן אני אומר שלטעמי, פתיחת שרת חדש שירוץ במקביל, יפתור את הבעיה הזו, שכל אחד יעשה מה שטוב לו. כמובן לא לסגור את ההרשמה לשרת הישן (כמו שנעשה בעבר) שירוץ שרץ א' שרת ב' שכל אחד יירשם איפה שבא לו

למעלה