הודעה לחבריי בפורום

palmino

New member
הודעה לחבריי בפורום

אני לא יודע אם ראיתם ,אבל היום אצל אושרת קוטלר בתוכנית בערוץ 2 הופיע ,הבן של אח של שרה נתניהו (הוא לפני גיוס כמונו) ,הוא אמר בלי בושה לכל הצופים שהוא לא רוצה להתגייס לצה"ל מסיבות אידיאולוגיות, ההיתם צריכים לראות את התשובה שלו לשאלה:מה אתה חושב יקרה אם עוד אנשים כמוך יעשו כך? ,ואז לא יהיה לנו צבא שיגן על העם. אז הוא אמר :שיש תקשורת ויש אינטרנט ויש אמריקה והם ישמרו עלינו, זה היה ממש בושה לראות את זה. זה שיגע אותי, אני קרעתי תתחת כדי להגיע ליחידה קרבית , והצפוני הזה עם הכפית של הזהב בין השיניים לא רוצה להתגייס כי צה"ל הורג אנשים , מה הוא חושב שיהיה בלי צה"ל???? שלא יהרגו אנשים? אני ממש לא מבין איך יש לו את האומץ ועוד בתקופה כזו סוערת בשטחים ובעולם הערבי ,ועוד בתאריכים שבני נוער כמונו מתגייסים הוא יכול ליגרום לעוד אנשים לעשות ככה ולנסות להשתמט ,ההיתם צריכים לראות את הביטחון העצמי שהיה לו בתשובות שלו,שהעלו בי גיחוך. מחכה לתגובות ממכם. אמיר

liransinai

New member
כל-הכבוד

לא ראיתי את התוכנית אבל אתה צודק חזק ואמץ!!! כל מי שיש בו היכולת חשוב שהתגייס לקרבי צה"ל חשוב מאין כמוהו בעזרת השם תוגבר עוז רוחם של המלש"בים וכולם יראו בחשיבות של התרומה לצה"ל ולמדינה תנו את הכבוד לצה"ל!

MonoM

New member
ראיתי את התוכנית...

ואתה צודק ב 200 אחוז. אני בכלל לא מבין למה היה צריך להעלות פוץ כמוהו לשידור... והאופן המזלזל שבו הוא דיבר, כאילו יש לו מושג בכלל מה הוא אומר... אויי ביבי עומד לקבל התקף כשיראה את זה...:)

Dune

New member
שמעתי מחברים מה הוא אמר ו...

זה עצוב מאוד שאנשים מדברים כמוהו ולצערי זה לא מקרה יחיד. שמעתי על עוד הרבה מיקרים מבית ספר וחברים שאנשים טוענים שהם לא רוצים להרוג ולכן הם לא מתגייסים. מה שהכי עצוב שדווקא האחין של נתניהו מדבר כך. דבריו יותר מתאימים לאנשי שמאל קיצוני(יכול להיות שזה מה שהוא).

נריה_ה

New member
עזוב אותך משמאל וימין...

אין לזה היום קשר בפוליטיקה. מתאים לאנשים חולמים ומנותקים מהמציאות לדבר ככה. מתאים לאנשים תועלתניים שאכפת להם רק מעצמם לדבר ככה. מתאים לאנשים לא פטריוטים לדבר ככה. מתאים לאנשים לא ציונים לדבר ככה. מתאים לאנשים עייפים לדבר ככה......

Dune

New member
אמרת מה שאמרתי...

השמאל מייצג את כל מה שאמרת אי ציוניות וכו´ הימין מזוהה עם הציוניות, פטריוטיזם,אכפתיות למדינה וכל מה שהזכרת ויותר אני לא אומר שכל ימיני הוא פטריוט אבל אין שמאלני פטריוט העיקרון של השמאל הוא החשיבה שצריך לעשות הכל למען השלום ככל שהאדם שמאלני יותר הוא מוכן לתת יותר ובימין זה הפוך ככל שהאדם ימיני יותר הוא אוהב את המדינה יותר לצערי מספר הפטריוטים במדינה קטן וככל שקיימים פחות פטריוטים המדינה במצב גרוע יותר.

ועוד איך יש שמאלני פטריוט

אדם שמוכן לעשות כמה שיותר בשביל השלום, מראה שהוא מוכן לעשות כמה שיותר למען בטחון המדינה, משום שהשלום הוא בטחון המדינה. לעומת זאת אדם שמטיף למלחמה... אולי אוהב את המדינה, אבל מהחיילים שלה? לא אכפת לו. שימותו. יש עוד.

Dune

New member
אלה השטויות ההכי גדולות ששמעתי...

פטריוט הוא אדם שמוכן לסכן את חייו בשביל המדינה. שמאלני חושב שצריך להשיג שלום בכל דרך אם הוא חושב שחייו חשובים יותר מהמדינה הוא לא פטריוט להלחם למען השלום זה לא פטריוט! בטחון המדינה הוא לא שלום. לפחות לא כזה! אדם פטריוט מוכן שהמדינה תיהיה שלמה למען חייו. ותדע לפעמים לצערנו הרב מלחמה היא הפיתרון היחיד השלום לא קיים אין כזה דבר שלום עם הערבים

שמאלני זה לא רק שלום

שמאלני זה גם דאגה לחברה תמיכה במדיניות רווחה כלכלית ועזרה סוציאלית חבל שבארץ השמאל מתעלם מהאספקט הזה ומשאיר אותו לש"ס

Dune

New member
לא מדוייק

דאגה לחברה ותמיכה כלכלית זה גם הימין וגם השמאל רק ששניהם פועלים בדרכים שונות. בזממנו הקשה הפוליטיקה מתעלמת מהכלכלה והחברה ומתמקדת במיוחד בביטחון אבל לפני כ4 שנים זה כן עניין וכשיחזור הביטחון למדינה אז יחזרו לדבר על חברה וכלכלה הרבה יותר מעכשיו

נריה_ה

New member
בכלל לא מדויק!

השמאל המקורי, מדבר על דאגה לחברה האנושית בכללותה, כל יושבי תבל, הימין לעומת זאת דואג לבעלי ההון - תוך מתן אחריות חברתית פעוטה. בארץ זה הפוך.

נריה_ה

New member
ש"ס לא דואגת לעניים! ש"ס דואגת

להשאיר את העניים עניים, בורים, ללא חוט שידרה. כי לו יתעשרו במי יתמכו, בש"ס?!?!

Dune

New member
עכשיו גם העניים לא יתמכו בש"ס

גודל ש"ס המקורי זה כ3-4 מנדטים וזה למה שהיא תחזור

Dune

New member
לפי הסקרים ש"ס יורדת ל7 מנדטים.

יותר ויותר אנשים מגלים מי זאת ש"ס האמיתית

נריה_ה

New member
ולפי הסקרים פרס היה מנצח את ביבי...

רוב המרואיינים בסקרים מודעים לסטיגמה השלילית על ש"ס ולכן מעדיפים לשקר...

Shibby!

New member
אני חייבת להגיד לך...

אוקיי, עקרונית אני חושבת שאתה ממש טועה. אחי החורג, הוא פציפיסט. אבא שלו נהרג בצה"ל. אתה חושב שהוא לא אוהב את המדינה? שלא אכפת לו? אתה טועה. יש אנשים שרוצים שלא יהרגו יותר אנשים במדינה הזאת, במלחמות טפשיות. הסטיגמה הזאת של שמאלנים לא אוהבים את המדינה וכ"ו היא ממש מפגרת, והיא מתאימה יותר לאנשים בגן מאשר לאנשים לפני גיוס. עכשיו, אני לא אומרת שזה נכון לא להתגייס, אני מאמינה שכולם צריכים לשרת. אם מישהו מתנגד לגיוס, עדיף שהוא לא ישרת בשירות קרבי, כי אין לא מוטיבציה- זה יותר מזיק מאשר מועיל. אפשר לשרת בעורף, שם זה לא ממש משנה. טל

Dune

New member
פטריוט הוא אדם שנאמן למולדת.

פצפפיסט זה אדם שרוצה שלום בכל מחיר עכשיו אם לאדם חשוב השלום יותר מהמדינה הוא לא פטריוט אדם שאוהב את המדינה הוא אדם שמבין שלא צריך לפגוע במדינה. אין אדם שרוצה שאנשים יהרגו במלחמות טיפשיות הבעייה שאם תיהיה מלחמה היא לא תיהיה טיפשית. היא תיהיה מלחמת קיום לא אמרתי ששמאלנים לא אוהבים את המדינה פשוט המדינה בסדר עדיפות שונה אצלהם.

Shibby!

New member
אז מה שאתה מנסה להגיד זה

שאדמה חשובה יותר מאנשים?

למעלה