הודעה לחבריי בפורום

Dune

New member
בטח. רק השמאל בנה והגן.

למה לא שרון לא הגן עלינו ביום כיפור זה היה גולדה מאיר שהדבר היחיד שהיא ידעה מהחיים שלה זה איך לעשן. אל תרד על נתניהו. הוא היה ראש ממשלה הרבה יותר טוב מגולדה ,ברק שהיה חצי דקה ראש ממשלה רמטכ"ל 0 שלא עשה כלום והמזל שלו היה שהמצב המדיני היה שקט בתקופתו. רבין ז"ל שהביא את אוסלו. ועוד... היו לו טעויות מה לעשות. אף אחד לא אמר שהשמאל הוא המשתמט אמרתי שאדם שאומר שהוא לא מוכן להתגייס בגלל שהוא שוחר שלום אז זה שמאלן (מה לעשות זה לא יכול להיות ימיני)

one1

New member
אתה רואה את המציאות באופן

סובייקטיבי לחלוטין... 1.לא אמרתי שרק השמאל מגן על המדינה. 2.ברק היה אחד מהרמטכ"לים הטובים מקום המדינה, וקיבל כל עיטור גבורה אפשרי. 3.נתניהו גר את רוב חייו בארצות הברית, שירת שירות קצר בסיירת מטכ"ל, והעדיף רוב חייו את טובתו הפרטית על פניי טובת המדינה. 4. ברק היה ראש ממשלה טוב מאוד שלושת רבעי מתקופת שלטונו, עד לעליית שרון להר הבית ופתיחת האינתיפדה, אינתיפדה שאינני רואה שמר אריאל שרון ראש הממשלה מן הליכוד מצליח לעצור. 5.רבין ז"ל- אין מה להרחיב על תרומתו למדינה. 6. מספר המשתמטים בימין גדול ב-ה-ר-ב-ה ממספר המשתמטים בשמאל. בכל הנאמר לעיל אין הצדקה להשתמטות של בן ארצי, כמובן.

Dune

New member
אל תאשים את שרון באינתיפדה!!!

ועוד איך אמרת שרק השמאל אמרת השמאל שבנה את המדינה והגן לא שומעים מכאן איזה שהוא פרצה לאדם אחר שבנה או הגן ברק היה אחד הרמטכלים הגרועים במדינת ישראל אלה עובדות! אלה גם ציטוטים של אלופים הוא הרס לנו את הצבא הוא רצה צבא קטן וחכם היום רוצים בדיוק ההפך הוריד ממשכורת החיילים והעלה לבחירים אם הייתה פורצת מלחמה כולם היו רואים מי הוא באמת. הוא היה אחד הראשי ממשלה הגרועים של מדינת ישראל. ואם אתה מאשים את שרון באינתיפדה שתוכננה חודשים לפני אז זה מראה איזה שטיפת מוח עשו לך. אריאל שרון לא יכול לעצור אותה בגלל שהוא מתנהג בצורה שהוא לא צריך להתנהג. הוא צריך להתנהג כמו שרון הישן(ואני לא אומר לפתוח במלחמה שהיא תפתח בסופו של דבר). רבין ז"ל תרם לנו את אוסלו דבר שאנחנו אוכלים עד היום רבין ז"ל הפך לקדוש בגלל שנרצח (דבר שלא היה צריך להיות) פתאום כולם שכחו את הפיגועים בתקופתו את הפחד. אולי אתה שכחת אני זוכר! מספר המשתמטים בימין גדול? מאיפה אתה מביא את המספרים המוזרים האלה? גם עם הדתיים אתה לא מצליח להגיע למספרים כאלה מתוך כל הבית ספר שלי כל אלה שלא רוצים לשרת (שמאלנים) מתוך כל הבית ספר אחר בעיר שלי מי לא רוצה לשרת? שמאלנים. ברור שיש שמאלנים שמשרתים אבל אני לא מכיר ימיני אחד(ואני מכיר הרבה) שלא שירת או לא רוצה לשרת תוציא את החרדים.

Dune

New member
בגלל זה הוצאתי אותם הזכרתי את זה כי

יש כאלה שחושבים שכן ולהזכיר לכולם לא כל אחד שמאמין באל הוא חרדי

one1

New member
תגובה

1. בא לא ניכנס לוויכוח מי בנה את המדינה... 2. בא לא ניכנס לפרטים טכניים שוליים ולא מעניינים כמו אם ברק רצה להוריד משכורות או לעלות משכורות זה לא מעניין אף אחד. אהוד ברק זכה בכל עיטור גבורה אפשרי ועל תרומתו למדינה לא ניתן לערער... 3. ברק לא היה ראש ממשלה גרוע. פירוט בסעיף הבא. 4. אמרת שברק רצה צבא קטן וחכם, היום רוצים בדיוק ההפך. קודם כל מה שנכון היום לא היה נכון אז. דבר שני הרצון של הממשלה הנוכחית בצבא גדול נובעת מאותה מדיניות של אי עשיית דבר; ממשלת שרון, כמו בתקופת שמיר ונתניהו, לא עושה דבר, נותנת לשטח לבעור, וכמו כל ממשלה ימנית מנסה לפתור הכל באמצעות כוח. יש אלימות בשטחים ? נישלח עוד חיילים... יש פיגועים? נחסל את ראשי החמאס. כמעט הגיוני, אבל רק לכאורה. ככל ששולחים עוד חיילים, מגבירים את השינאה בקרב הפלסטינים, מגבירים את השינאה ומלבים את האלימות בכל האיזור. מחסלים ראשי חמאס; על כל אחד שמחסלים מופיעים עוד עשרה. מפוצצים בתים של פלסטינים- מגבירים את העוני והמחסור אצלהם. לשלוח עוד חיילים, להשתמש בעוד כוח- זה לא הפיתרון. 5. רבין ז"ל- סמל לתעוזה מדינית בניסיון למצוא פיתרון א מ י ת י לסכסוך. זה שרצחו אותו באמצע, ושפרס הפסיד בבחירות, ובכן זו לא אשמתו. 6. אין לי שום וויכוח איתך בנושא הזה. אני בטוח במאת האחוזים שמקום מגורייך המבוסס ובבית הספר שלך, אתה רואה יותר נטייה של תלמידים המזוהים עם הימין ללכת ליחידות הקרביות ולהתנדב לצבא. זאת, בעיקר בשל הרצון הטבעי של אנשים המזוהים עם הימין להיות חלק מהמערכת הצבאית. אבל, כאשר אני אומר שמספר המשתמטים בימין גדול בהרבה מזה של השמאל, אני מדבר על אותם עשרות אלפי מצביעי ימין; חרדים, ש"סניקים, אנשי ליכוד ממעמד חברתי נמוך (כל אנשי השוק ומשמיטי המס למיניהם), ששייכים למחנה הימין, שלא מתגייסים לצבא (ולא תורמים למדינה באופן כללי).

Dune

New member
ובכן לא כל ש"ס מצביעי ימין...

בזמן האחרון התפתח מצב ובו מצביעי ש"ס הפכו להיות עניים בלי קשר לדעות הפוליטיות שלהם ברק אכן קיבל מדליות גבורה אבל זה לא אומר שבתור רמטכ"ל הוא היה טוב וגם בתור ראש ממשלה הוא היה הראש ממשלה הגרוע ביותר של מדינת ישראל אחרי גולדה מאיר (ואת זה אמרו גם פרופ´ רבים) רבין ז"ל המיט עלינו אסון באוסלו ולא משנה מה הוא ניסה לעשות

Dune

New member
ועוד תגובה

לא רק אנשי הימין הם ממעמד חברתי נמוך אני מכיר מספיק אנשים משמיטי מס שמאלנים שלא מתגייסים לא תורמים למדינה אז משמיטי מס לא קשורים לימין או לשמאל. מעמד חברתי נמוך גם לא קשור היום למחנות הימין והשמאל

למעלה