הודעה לחבריי בפורום

Dune

New member
אני לא צריך לרדת לרמה שלך...

כאלה מילים??? קקי?? דביל?? עכשיו אני יודע עם מי אני מדבר, עם תינוק את המדינה הקימו כולם! כיום אין מפא"י לח"י ואצ"ל למרות שמהם הוקמו מפלגות ואם אתה רוצה להכנס לזה מפא"י הם אלה שחיסלו יהודים על אוניית הנשק אנטלנה... שכחת את טרומפלדור, ג´בוטינקי ועוד מנהיגים באותם זמנים? שכחת שבן גוריון לא הסכים להכניס את עצמות ג´בוטינסקי לארץ?? בגלל שהוא היה מתנועה אחרת?? בן גוריון לא היה צדיק תמים כמו שאתה חושב. זה נקרא מנהיג? לפי דעתי רבין ז"ל, דיין ז"ל לא היו מנהיגים טובים. דדו היה סתם מסכן על מה שגולדה עשתה לו בים כיפור שכחת את אריאל שרון שהציל אותנו ביום כיפור? אז לידיעתך את המדינה הקימו כולם ולאחר מכן גם נלחמו כולם אבל לאחר הלחימה מה היה? בפוליטיקה מה היה? אנשים שנלחמים לא כולם פטריוטים. ועוד משהו התקפות של פעם והתקופות של היום הם תקופות שונות פעם נלחמו כדי לכבוש מדינה כדי לחיות זה לא מראה פטריוטיזם זה מראה שהם רצו לכבוש מדינה כדי לחיות בה. וכפי שאני חוזר בפעם ה100 פטריוט אדם שנאמן למדינה ולמולדת שלו. איך אדם שתומך בפגיעת אדמת המדינה שלו הוא פטריוט???? ואולי כהנא היה פטריוט...

galiltalil

New member
פטריוט. - ../images/Emo36.gif

אדם שמוכן למסור קרקע מהמדינה שלו יכול עדיין להחשב לפטריוט, אתה מודע לכך שמלחמת ששת הימים, מבצע קדש ומלחמת יום כיפור, שכולן התקיימו א ח ר י קום המדינה (ואחת מהן לא היתה קיומית) הוצאו לפועל או נכפו על ממשלות שמאל..?, אתה יודע שמי שכבש את יש"ע והגולן עשה זאת במטרה ברורה להשתמש בהם קקלף מיקוח - יש פרוטוקולים של הממשלה מאז שיוכיחו - לא משנה מה המצב היום ואם אתה רואה לנכון להחזיר שטח או לא - "פטריוטים גדולים ממך" ייעדו לו מטרות אחרות - . ולפי מה שאני רואה פרס, רבין, בן גוריון; לא היו פטריוטים ? ברק? שריד? פרס- הקים את הכור בדימונה - כדי לאיים על שכנינו ובידיעה שהוא הולך לייצר פצצות גרעין. רבין - אווו - אתה מכיר את התמונה המפורסמת שלו של דיין והאלוף נרקיס ממלחמת ששת הימים בירושליים? בן גוריון?- לא כל אחד מקים מדינה , אלטלנה טעות , אבל מצד שני, - אפשר להגיד שמלון המלך דוד בירושליים גם היה טעות?....אולי... . ברק - סופרמן - היה מוכן להחזיר הכול , אבל יש לו כ"כ הרבה תמונות עם גופות של ערבים מה"הפי דייז" במטכ"ל, שנסלח לו - לא?
שריד יושב כבר שנים בוועדת חוץ ובטחון של הכנסת - מקבל דין וחשבון על כול התנקשות בטרוריסטים - ולא ניסה לעצור את זה אפילו פעם אחת , שמאלן אמיתי .... אכן... . גליל.

galiltalil

New member
תיקון.

נכפו על ממשלות שמאל- שהפכו או היו לממשלות אחדות (כמו שצריך )

נריה_ה

New member
אז מה...

אז מה אם הממשלות שכבשו את חלקי הארץ הכבושים דאז יהודה שומרון עזה והגולן, עשו זאת למטרת מו"מ. זה לא אומר כלום!!! ולא אומר שגם אנו צריכים לנהוג ככה... כל אדם וגם ´הפטריוט הגדול ביותר´ יכול לטעות.

Dune

New member
אתה נורמאלי? שריד? פטריוט???

אדם שמוכן לפגוע במדינה שלא לא פטריוט. הוא מוכן לוותר על המדינה למען ה"תחת" שלו. בגולן היה שייך מאז ומתמיד כשטח מדינת ישראל מה לעשות שהצרפתים החליטו בשנות ה20 לתת אותם לסורים. אני יינסה להביא דוגמא אדם שמוכן לחלק את עיר הבירה שלו למען החיים שלו זה לא פטריוט הוא לא יכול להיות פטריוט כי הוא לא נאמן למולדת. אתה חושב שפטריוט זה משהו שזה לא זה. לא כל אחד שנלחם למען המדינה הוא פטריוט. מלחמת ששת הימים היא מלחמת אין ברירה מהמוצדקות בתולדות ישראל! איחוד ירושלים, החזרת הגולן פגיעה קשה במצרים (שהייתה תוקפת אותנו אילולה תקפנו אותם)(זה בעצם גם יכול להיות מלחמת אין ברירה). ובקשר "למנהיגים" את מלחמת יום כיפור??? יכולנו למנוע!! אם רק גולדה מאיר הייתה מבינה משהו מהחיים שלה. (מלחמת האין ברירה האמיתי של מדינת ישראל). מבצע קדש - מה לעשות? הותקפנו היית מגיב אחרת? פרס - אז הוא בנה כור, זה לא הופך אותו לפטריוט זה אומר שהוא עשה משהו במיוחד כדי להגן על המדינה (דבר חשוב) אבל זה לא עושה אותו פטריוט לפי הדברים שלך כל אדם שעושה למען המדינה משהו הוא פטריוט. בן גוריון ז"ל - בתקופתו כל אדם רצה להלחם כדי לכבוש את מדינת ישראל על מנת מקום מחייה. אדם שרוצה לכבוש מדינה כדי לחיות בה זה לא עושה אותו פטריוט כל העולים מאשכנז בעלייה ה3 וה4 הם עולי אין ברירה רובם הגדול לא היה פטריוטי. ברק - נו באמת? היה מוכן לתת את כל המדינה בשביל ה"שלום" שלא קיים. כרמטכ"ל - הרמטכ"ל הגרוע של מדינת ישראל (אני מצטט מתוך דברי אלופים רבים) שריד - עוד לא ראיתי אדם שדואג כל כך לאוייבנו. הוא דואג לאוייבנו יותר מאשר לנו הוא פטריוט למדינת פלשתין יותר מאשר פטריוט למדינת ישראל. רבין ז"ל - אכן היה לוחם דגול לפני קום המדינה אבל בהיותו ראש ממשלה הוא לא היה טוב(לפי דעתי) הוא המיט עלינו אסון כבד - אוסלו. ומי יודע אם הוא היה לוחם עכשיו אולי הדברים היו שונים. אז לא הייתה לנו מדינה היינו חייבים להלחם במיוחד אחרי השואה.

one1

New member
דמגוגיה דמגוגיה...

אתה לא יכול להגיד על שריד שהוא לא פטריוט כיוון שהוא מוכן להקריב חלק מהמדינה למען השלום. להיפך, נכונתו לוותר על חלק משטחי המדינה, וזאת על מנת להציל חיי אנוש- היא הפטריוטיזם האמיתי.

Dune

New member
אתה יודע מה זה פטריוט????!!!!!...

הוא פצפיסט!!! לא יותר. אדם המוכן להקריב את המדינה זה ההפך מהפטריוט!! פטריוט הוא אדם הנאמן למולדת ולארצו. הוא נאמן לחיים שלו מצדו שהמדינה תיהיה תל אביב זה לא פטריוט הרבה יותר אנשים נהרגו למען האדמה הזאת אז אתה תחזיר אותה למען שלום עם עם שלא רוצה לעשות שלום? אז זה בעצם למען כלום וגם להחזיר למען חיים זה נוגד את אמונת הפטריוט

one1

New member
ענית לעצמך ../images/Emo13.gif

אמרת שפטריוט=אדם הנאמן לארצו ולמולדתו. יוסי שריד עונה להגדרה הזאת יותר מכל אדם אחר.

Dune

New member
מה? איך הוא עונה????

הוא לא נאמן ברגע שהוא רוצה לפגוע במדינה הוא לא נאמן לה. תבין המדינה זה לא האנשים החיים בה וגם להם הוא לא עוזר

one1

New member
יוסי שריד רוצה לפגוע במדינה ?

ממש לא. כל הסיעות הפוליטיות רוצות בטובת המדינה (אולי חוץ מש"ס), וכל אחת מנסה להשיג זאת בדרך אחרת. דרכו של שריד לגיטימית לחלוטין, וההיסטוריה מוכיחה שגם הצודקת ביותר.

Dune

New member
ש"ס רוצה לפגוע במדינה???

מרץ לפי ההצעות שלה כן פוגעת במדינה! ושוב פגיעה במדינה כמו בעד פירוק ירושלים! נתינת שטחים מהמדינה זה פוגע בה אני לא יודע למה אתה מתכוון פוגע אבל זה נקרא פוגע תראה את מה שהוא מציע הוא יותר מגן על הערבים. דרך לגיטימית? נכון דרך מוכחת? לא עם עם שלא רוצה שלום אני גם רוצה שלום אבל לעשות שלום רק עם מי שרוצה לעשות שלום איך אתה יכול לעשות שלום עם עם שמחנך את הילדים שלו לחסל אותנו?? הבעייה היא שהוא רוצה שלום בכל מחיר וזה לא הולך

one1

New member
ובכן...

לא ממש... כולן חוץ מש"ס והמפלגות הערביות...

one1

New member
כנ"ל

מפלגות קטנות עם פוליטקאים קטנים שמייצגים ציבור קטן.

נריה_ה

New member
המצב מדאיג...

אני לא רוצה להמשיך איתך לעוד ועוד מפלגות סקטוריאליות (רוב המפלגות הכנסת).... רק שתראה כמה המצב עגום, רוב חברי הכנסת לא רוצים בטובת המדינה.

ולדי

New member
גם כן מטומטם!!!

הוא פציפיסט, ואנחנו נקרע את התחת בטירונות, בעוד הוא ילך ללמוד אמנות. ושתדעו לכם - יתנו לו ת´פטור שלו, בגלל המשפחה שלו המיוחסת. אבל יש גם משהו שמח בידיעה הזו - הבושות שהאידיוט הזה עושה לדוד שלו המטכ"ליסט.

one1

New member
אין ספק

שאם יש דבר אחד טוב בכל הפרשה הזאת זה הנזק התדמיתי שניגרם למר דמגוג ראש הממשלה לשעבר. האיש שהיה שלוש שנים בישראל, יומיים בסיירת מטכ"ל ומציג את עצמו כגיבור ישראל
. לגופו של עיניין, דיעותיו של בן ארצי הן לא "חולמניות" ולא "מנותקות" כפי שחלקכם ניסיתם להציג זאת, אבל אי שירות בצה"ל, שהוא מטלה משותפת לכל אזרחי המדינה, אינה הדרך הנכונה להביע את הדיעות הללו. כמו כן לא מקובל עליי הניסיון לקשר בין המשתמט בן ארצי לבין השמאל הישראלי, שבמו ידיו בנה את המדינה והגן עליה.

למעלה