הודעה מאתר צבא החברים של גלעד- לגבי השבוע

סביבה1

New member
הודעה מאתר צבא החברים של גלעד- לגבי השבוע

6.11 יום שישי 10:00 - התייצבות מול מעון ראש הממשלה בירושלים. הסעה תצא מתל אביב - הרשמה אצל ברק 054.58840101 מצטרפים השבוע חבריו של רון ארד - הצטרפו גם אתם ממשיכים במחאה השקטה, כל יום השבוע- כתיבת מכתב/מייל/פקס למקבלי ההחלטות. מציפים אותם בדרישה לשחרר את גלעד, פן יהיה מאוחר מידי. ראש הממשלה , מר בנימין נתניהו לשכת רה"מ קריית הממשלה, קפלן 3 ירושלים, 91950 דוא"ל: [email protected] פקס: 02-6705475 לידי בנימין נתניהו זקוקים למתנדבים לאיוש הנקודה במעבר ארז חלוקת מכתבים נושאי מסרים בערבית ובאנגלית לתושבי עזה ונציגים מחו"ל שעות הפעילות העיקריות הן כול יום בין 8:00 ל13:00 (וגם אח"כ), ביום ראשון עוברים במקום כ200-300 נציגים מעולם (דיפלומטיים, ארגונים בנ"ל, מתנדבים מחו"ל) לפרטים: אורי אופיר - 0524840619, אלה חפץ 0523864338, יואל מרשק 0522465474 כל הפרטים באתר gilad.org

y a u l a

New member
חברים - הכי כדאי להיות סלבס !

כל הסלבס התגייסו לצבא החברים של גלעד. יש כאלה שלא התגייסו לצה"ל אבל לצבא של גלעד הם טסו להתגייס. למה?! כי הצבא של גלעד זה "קוּל" הצבא של גלעד זה... מוכֵר... הצבא של גלעד מעלה אותך מדרגה אחת קדימה. הצבא של גלעד עושה לך תקליט זהב. אז נכנסתי ללינק ב YOU TUBE רק כדי לראות איך כל הסלבס שקראו לי להתגייס לצבא של גלעד עושים הפגנה בירושלים ומה וכמה הפסדתי שעדיין לא התגייסתי. ומה גדולה היתה הפתעתי כשראיתי שלא היה אף סלב בהפגנה בירושלים... רגע, רגע... איפה כל הסלבס?! זו הדוגמא שלהם? לקרוא לכל החיילים לצו 8 ואפילו לא לבדוק מי טרח להגיע?! אז תגידו לי אתם, אם זה הצבא הקקאמייקה של גלעד שליט - פלא שהוא עדיין בעזה?! זה כאילו שגלעד יודע איזה צבא יש מאחוריו, והוא זה שמתחנן לחמאס להישאר עוד קצת בעזה... גם אני התגייסתי... ואתה?! ואתה??! ואתה????! תתגייס! מה עוד לא התגייסת???! עושים פה חיים! תתגייס תתגייס! בוא תחגוג איתנו על גבו של שבוי בעזה! נוווו תתגייס תתגייס.... זה יעשה לך טוב לעור הפנים! גם אני התגייסתי! ואתה?????!!!!!

מעסה11

New member
ומה את עשית בשביל..גלעד?:)

את באמת מצפה שסלב ירדו לעם ויפגינו יחד עם פשוטי העם המטרידים והמעצבנים,נו באמת? אני יסתפק בזה שסלב יעלו את נושא שליט בכול הזדמנות ,ביוזמתם באמצעי התקשורת, ויביעו את רצונם בעיסקה כפי שיכולה להתבשל בימים אלו ,לא חייבים להיות חפ"שים בשביל להיות מגויסים, יש גם קצינים,שעושים זולה, ככה זה בכול צבא

y a u l a

New member
מזתומרת מה אני עשיתי???

אני כמו כל הסלבס שהתגייסו לצבא החדש הזה, גם אני יושבת על הספה בבית מול הטלוויזיה מכניסה את ידי לתוך מכנסיי ומגרבצת לי בהנאה רק מלראות את פרצופי ממלמל מולי "גם אני התגייסתי! ואתה?! ואתה???! ואתה??????!" איזה בעאסה יהיה כשהוא ישוחרר אה?!... לא תהיה "לנו" סיבה לגרבץ בהנאה צרופה...
שמע מעסה11, אני מצפה מאוד שאם איזה סלב רוצה להביע את תמיכתו במשהו - שגם ישתתף במה שהוא מפרסם ! שיעמוד מאחורי הדברים שהוא אומר / מפרסם ! ואם אני נמצאת בהפגנה כזו או אחרת ואף סלב לא נמצא שם (לא שצריך מי מהם! הם לא תורמים כלום ובטח לא כשהם שרים / רוקדים / מפזזים או ממשיכים לגרבץ מול הTV בבית!) זה אומר שהם עושים צחוק ממה שהם כביכול עומדים מאחוריו. אז יש לנו ראש ממשלה שעושה צחוק משליט. ויש לנו שר ביטחון שעושה צחוק משליט. ויש לנו צה"ל שלם שלא יכול לעשות כלום בשביל שליט. ויש לנו מפגינים מגדה אחת ומגדה שניה - שבגדול גם הם עושים צחוק משליט. ויש לנו "מטה מאבק" שעושה צחוק משליט. ועכשיו יש לנו גם סלבס שעושים צחוק משליט ! אצלי במוח כתובים בדיוק אלה ש"התגייסו" למען גלעד. ותאמין לי שבבוא היום כשלזה תהיה הופעה, או להוא תהיה הצגה, או להיא יהיה יום מכירת תקליטים וכו', אותי הם לא יראו שם ומהכסף שלי הם לא ישתכרו! אז תקום ותגיד לי עכשיו שהשקל שלי לא יעשה כלום לזה או אחר - בסדר ! אבל יש עוד כמוני שמבינים שצחוק עושים על הבמה בצוותא ולא משבוי שיושב כבר מעל לשלוש שנים בשבי אויב ובקצב הזה בודאי ישב עוד שלוש שנים...

קמנצינד

New member
סלבס

מאוד הערכתי את בן ארצי שהגיע כבר מספר פעמים במיוחד לירושלים, למשמרת המחאה. הוא רק עמד שם כמו כולם ומחה, ולא ניסה לשיר או שום דבר אחר. נראה לי הרבה יותר אפקטיבי מכל הופעה של אומן, בין אם בן ארצי 'התגייס', לבין אם לא.

y a u l a

New member
קמנצינד יקירי

שנינו יודעים בדיוק למה התכוונתי. ואכן, כל הכבוד לבן ארצי שיודע להיות גם 'עמך ישראל' כשצריך.

יונה1

New member
היייי!!!

את שוכחת את יפתח קליין ואת אבא של בן, שבאופן הכי "טבעי" נעמדו בהפגנה עם הקבוצה שלנו (-: יפתח המקסים אמר לי שהוא מרגיש "אחד מהמשפחה".

y a u l a

New member
בודאי שאני לא שוכחת.

אבל בואי נסכים שמבין כל ה"מתגייסים" לצבא שליט יש אולי אחוזון קטן אחד שגם נראה בהפגנות.

"התגייסו" באינטרנט ל'צבא-החברים' כ-40 אלף

ככל שידוע לי מלפני כמה ימים, ב'צבא-החברים' הוירטואלי באתר 'גלעד' באינטרנט רשומים כבר 40 אלף שמות או יותר. בהפגנות האחרונות - (החל מתחילת השנה הרביעית לשבי של גלעד, ב-25.6.2009) - השתתפו לא יותר מ-160 איש ואישה בהפגנה אחת (במעבר קרני ובמעבר ארז באותו היום). ברוב ההפגנות (כמו בימי שישי אחת לשבועיים. מעניין כמה יבואו מחר) משתתפים 20-30 משתתפים, ומקסימום 50-60 בעת ובעונה אחת ובמקום אחד.(למשל: ביום ההולדת של גלעד שצויין בתל-אביב בכניסה למשרד-הבטחון, ב-27.8.2009). ככל שאני מתרשם - רובם הם אותם נשים וגברים המתמידים ונאמנים ובאים שוב ושוב. מעטים הם המשתתפים החדשים. חישוב פשוט מראה שמכ-40 אלף "חיילים" ב"צבא" הוירטואלי,מתייצבים לפחות למשמרת אחת (שמ"פ=שירות מילואים פעיל) רק כפרומיל (אלפית !) אחד מה"מגוייסים". תארו לעצמכם שעור גיוס כזה ליחידות-המילואים של צה"ל...

יונה1

New member
התגייסו 40.000???

שמשון ליבמן הכריז שהיעד של "הצבא" (או כהגדרתו האחרת, "תנועת הנוער" שהקים) הוא להגיע ל מליון איש . אני לא יודעת חשבון, אבל מעניין מאד לעשות חישוב כמה זמן עוד נותר לגלעד להמתין עד שיגיעו ליעד. מה שמזעזע זה שהמטומטמים האלה באמת הציבו את ההרשמה לאתר כיעד מספר אחד של פעילותם וחזרו על כך אין ספור פעמים בתקשורת. כמו שכבר מעיזים להגיד גם הרבה עיתונאים: הממשלה לא יכלה לבחור לעצמה משפחה יותר "נוחה" ממשפחת שליט.

היום מול בית ראש-הממשלה התיצבו כ-60-70 איש

היום לפנה"צ התייצבו ברחבת-המחאה שליד האוהל' שבכניסה לאיזור מעונו של ראש הממשלה כ-60-70 מפגינים למען גלעד שליט. יותר מההפגנות הדו-שבועיות הקודמות (אז מספר המשתתפים נע סביב ה-20-30 בכל פעם). כ-20-25 מהם הם משתתפים קבועים ברוב ההפגנות (פעילים קבועים מכל הלב ובגלל איכפתיות; לא תמורת "כמה גרושים" כדבריו המחוצפים והשקריים של עמנואל). כ-40 באו ביחד באוטובוס מרעננה ומתל-אביב, בהם חברי תנועת-הצופים וצעירים (בגיל בי"ס) נוספים. היו גם חברים ועמיתים של רון ארד מימיו בטייסת הפנטומים. כ-20 משתתפים באו כנראה מירושלים, או באמצעי-תחבורה אחרים ממקומות נוספים (קמנצינד, היית שם גם אתה ? התאור שלי מדוייק ? תקן והשלם בבקשה). בין הירושלמים היה פעיל ותיק, שהקים וארגן והניע את 'מטה הנוער למען גלעד שליט. זאת אחת הפעמים האחרונות שלו כמשתתף בפעילות 'לפני הקלעים', כי הוא יתגייס בתוך ימים אחדים לשירות-חובה ב'יחידה מובחרת', אחרי שהקדיש חודשים רבים, לילות כימים, למאמץ לשחרורו של גלעד שליט ולשמירת הנושא בסדר-היום הצבורי. אם יש לקח כללי ואזרחי למערכה למען גלעד שליט, זאת ההתגייסות של אנשים כמו א. (הוא לא הרשה לי לציין את שמו) לעניין שלכאורה בכלל איננו עניינם ה"פרטי". אבל איפה 40 אלף ויותר ה"חיילים" ש"התגייסו" ל'צבא החברים של גלעד שליט' ? נשארו בבית לעשות הכנות לשבת, לקנות פרחים ולשטוף את הרצפה, או סתם יצאו לשתות קפה בנחת עם חברים באחד מבתי-הקפה ? עם "חברים" שכאלה, בעלי "נאמנות" שכזאת, מי צריך אויבים ?

השימוש שלך באמצעי הבזוי שנקרא טיעון דחליל

מעיד שאין לך טיעונטים לגיטימיים. לא טענתי מעולם שהמפגינים עושים זאת בשביל כמה גרושים- טענתי, בתגובה לדבריו של המעסה שלא הבין מה רע בהפגנה למען יחסי ציבור לעצמך, שלו ביב היה רואה הפגנה של אנשים כאלה הוא היה אומר לעצמו שהם מפגינים בשביל כמה גרושים. מאדם הגון הייתי מצפה להתנצלות, ממך לא.

קמנצינד

New member
הייתי שם, ואני מתקן ומשלים

התאור שלך לא מדוייק במאה אחוז, אך בחלק מהדברים שתארת, היית קרוב מאוד לאמת. התיקון העיקרי הוא שהיו שם, להערכתי, כ-150 איש. אגב, היו שם לפחות חמישה עיתונאים מעיתונים שונים, אך לא מצאתי כתבה באינטרנט. מישהו ראה, ויכול לשים קישור ?

יונה1

New member
חידה לשבת

ילדים, אנא עיזרו ל"צבא החברים" למצוא את המפתח לתאו של גלעד. הרמז לתשובה הלא פשוטה הזו, מסתתר בהזמנה הרישמית להפגנה של היום: המפתחות לחופש של גלעד נמצאים אצל ראש הממשלה אופס... והנה צבא החברים עצמו עזר לנו למצוא את הפתרון ואולי כך גם הצליח לגייס להפגנה 150 איש (כ-143 יותר מהמפגינים אותם פגשתי בפעם האחרונה שהייתי שם). אז אולי בכל זאת כדאי לבעלי הרצון הטוב להיפרד מיתר האתרים השונים ומשונים אותם המציאו בשנים הללו? אולי כדאי בכל זאת להפסיק לבלבל את האנשים ולהסביר לכל חסרי הנסיון איך ובעיקר היכן מפעילים לחץ על ראשי ממשלה? והערה לתום: מאד תמים להסתיר את שמו של "א", משעה שהוא מופיע במלואו (כולל כתובתו) 16,900 פעמים בגוגל. מה הצניעות והביישנות הזו שקפצה עליו??? מה קרה? גם הוא קורבן של קצב? כך או אחרת, כמובן שנאחל לו "גיוס נעים".

יונה1

New member
נו ברצינות קמנצינד חביבי!

אולי בכלל הגיע כבר הזמן להודות בפומבי הכיצד נולדה השתתפותי בפורום הזה, אם לא על מנת להצחיק ולשעשע רק אותך? הרי אם בא לך לצחוק עוד הרבה יותר, אז רק תחשוב על הפער בין מה שכתבתי בפורום האחר (לגבי המאמר), לבין כתיבתי פה. ואם שנינו לא היינו בוכים ביחד על גלעד, בטח היינו צוחקים עד צאת החמה.

יש אנשים שלא מכריזים כל הזמן: "אני !"

אני יודע/ת (ואחרים לא !), אני אמרתי (ואחרים שתקו !) אני צודק/ת (ואחרים טועים !) - - - וכיו"ב. ומי שפוסל/ת את כל האחרים, אולי במומו/ה הוא/היא פוסל/ת ?

יונה1

New member
נו, אבל מה לעשות שזו האמת?

הרי קראת את בני, שטען שברפואה ובמשפטים יש מומחים שאליהם פונים. אז זו עובדה שאני אמרתי כיצד יש לפעול כבר ביוני 06. זו עובדה מוכחת שאני יודעת כבר כ-15 שנה כיצד מנהלים מאבקים חוץ ממסדיים. זו סתם ופשוט עובדה אקדמית שאני "מומחית" (יחידה בארץ, ואם אני לא טועה, בעולם כולו) בדיוק בתחום הנקודתי הזה! ולגבי טענה שאני צודקת? מה פתאום? מתי טענתי זאת??? היום דווקא מי שהקשיב לי כבר אז, בא אלי ואומר "כמה צדקת!". להגיד לך שזה גורם לי נחת? ממש לא!!! רק תסכול רב מאד מאד מאד

יונה1

New member
ובמחשבה שניה - אתה ממש צודק!

הרי כבר נתנו לי כאן על הראש בעיסוק היתר שלי בדעותי וטענותי הפרטיות ובעמידה העקשנית שלי על כך שאלה דעותי האישיות והפרטיות שנובעות מבקיאות בנושא. אתה ממש צודק שאין לכך מקום בפורום עילג ואינפנטילי כגון זה. אני יוצאת מה-זה אגוצנטרית מהסיפור הזה. אולי באמת משפחת השבוי הבא, תרים אלי בשקט ודיסקרטיות טלפון ולפני כל פעילות ופציית פה, תשכיל לשמוע את עצותי ודעתי. כך גם יחסך ממני בעתיד לכתוב ולהשתתף בפורומים וירטואליים, שממילא איש הרלוונטי לפעילות לא נכנס ולא קורא (-:

למעלה