הודעה מאתר צבא החברים של גלעד- לגבי השבוע

יונה1

New member
סתם כך, כדי ללמדך תום

שאת המינוח "מומחה" אדם מקבל בעיקבות מחקר אקדמי שערך.

קמנצינד

New member
תום, אתה מכיר את המשפט :

"הוכח תוכיח את עמיתך" ? לדעתי, לאור המחקר שהיא עשתה, זו לא רק זכותה של יונה להגיד שהיא יודעת, אלא חובתה.

יונה1

New member
קמנצינד

אם אני לא טועה, הרי שבנוסף, תום גם יודע מצויין שהייתי מראשי מאבק ציבורי כלשהו. אי אז בראשית ימי הפורום, הוא אפילו הציע והמליץ לכם להתייעץ איתנו. אבל מאז הוא הפך לחסיד שוטה של "א" וגם של "ק". וה"י" היחיד שהוא מקשיב לו, זה פודה השבויים הותיק "י"ואל ולא "י"ונה (-:

מי הם "א" ו"ק". וה"י" יחיד שאני מקשיב לו ?

פודה השבויים הותיק שאני הכרתי כבר הלך לעולמו והאות הראשונה של שמו היתה דווקא "ח". שמו המלא: חירות לפיד, והוא היה חבר קיבוץ איילת-השחר.

יונה1

New member
טעות חמורה!

חרות לפיד טיפל בשחרור אסירים. הייתי מצפה שבשלב הזה כבר תדע להבדיל בין עבריין שנאסר לבין חייל שנפל בשבי.

כבר 15 שנים לא השתנה כלום. עובדה, יונה1 אמרה

"זו עובדה מוכחת שאני יודעת כבר כ-15 שנה כיצד מנהלים מאבקים חוץ ממסדיים. זו סתם ופשוט עובדה אקדמית שאני "מומחית" (יחידה בארץ, ואם אני לא טועה, בעולם כולו)". ומה ההוכחה ? יונה1 אמרה !

y a u l a

New member
יונה יקירתי - הרסת אותי מצחוק...

אולי כדאי היה שנוסיף לחידה שלך גם את הציור השבועי לילד ואיזה מבוך קל אחד או שניים שסוף סוף תימצא הדרך הנכונה להשבתו של גלעד הביתה... הו אלוהים - אם זה לא היה כל כך עצוב, זה היה יכול להיות אפילו מצחיק...

קמנצינד

New member
מה יוגרל בין הפותרים נכונה ?

נסיעות חינם להפגנות מול בית (או משרד) רוה"מ ?

y a u l a

New member
מה פיתאום !

נסיעה חינם לחור בו נמצא גלעד שליט. מותק - מצאת את המפתח - בידך הזכות לפתוח את הדלת !

קמנצינד

New member
בוודאי יעולה...

הדברים שלי היו אמורים לחזק את מה שאמרת. מצטער אם זה נשמע אחרת.

dariayaari

New member
כולכם השתגעתם!!!

להעריך את בן ארצי שבא להפגנה????????????????????????ולמה אותי אתם לא מעריכים שבאתי להפגנה?????????? אבל טוב, נו, יש דברים הרבה יותר מרגיזים.....תרגיעי דינה....

קמנצינד

New member
אני מעריך אותך, לא פחות.

אפילו יותר, בגלל שהגעת יותר פעמים, במיוחד.

יונה1

New member
מציינים רק

שיש גם כאלה שלא מקדמים קריירה מהשבי של גלעד. וברור שיש דברים יותר מרגיזים. הרי את עצמך רצית להרים הפגנה נגד אותו עניין הכי מרגיז!

הכנסו ל- http://www.tipusim.com/gallery/71979

הקישור - http://www.tipusim.com/gallery/7197951_ajrSi הוא של אסופת 'קליפים' המציגה 'טיפוסים בירושלים'. האדם המוצג שם כשני מלמעלה היא אריאלה רוזן, מהפעילות בירושלים למען גלעד שליט מאז קיץ 2008. בהמשך ה'קליפ', לקראת סופו, מוצגות גם תמונות + קול של מי שעמד עד עכשיו בראש 'מטה הנוער למען גלעד שליט'. בחור יקר, שבעיני, הלוואי שהיו לנו עוד כמה כאלה. כדי לשמוע את קולה של אריאלה ואת קולו של אמיר, צריך כמובן רמקולים או אזניות.

יונה1

New member
חה חההההההההההה

היום תורי להתגלגל מצחוק. חזרת לעצמך "ז" יקירי! כך או אחרת, הייתי מאד ממליצה לתום להתאפק קצת לפני חלוקת הצל"שים, כי כידוע התור מאד מאד מאד מאד מאד מאד ארוך. שמה בתור הזה (הממתין בקוצר רוח למסיבת שובו של גלעד) עוד עלולים חלילה כל הסלבס דה לה שמאטה, שקנו את עולמם התקשורתי בזכות גלעד, להרוג אחד את השני במאבק על "אני הצטלמתי איתו ראשון".

למעלה