הודעה מאתר צבא החברים של גלעד- לגבי השבוע

המתוק26

New member
איזה מסקנה פזיזה.. הוכחת לכולם,כמה

שאתה לא יודע להסיק מסקנות בצורה אימפרית ,מדעית ושקולה,כאמור הגבתי ברוח דבריו של מעסה 11 כחבר קרוב שמכיר את רוח תגובתו, אם כך הסקת מסקנה בעינן שליט, לא פלא שהיא מסקנה כול כך לא נכונה, לא מועילה, ולא אנושית

y a u l a

New member
יודע מה - אם היעד שלהם זה מיליון...

מצדי שיהיה שם אחד שיכפיל את עצמו כל בוקר, צהרים וערב. ואם המיליון זה מה שישיב את גלעד הביתה - אני מבטיחה לך שאני מעמידה את עצמי בכיכר העיר ואוכלת את הכובע ! הכפיל?! שיכפיל ! העיקר שהבטיח 50% הנחה...

מעסה11

New member
למה שלא תצטרפו לנכי צהל בקריה

אם כבר יש המון שמפגין בקריה... זאת הזדמנות לרענן את זכרונם של הפולטיקאים, שגלעד לא ירד מסדר יומנו

מעסה11

New member
עם או בלי עיסקה,הסיכוי לההרג בפיגוע נשאר כמעט

אותו דבר,אז אם אין עלייך איזה ממש מנחוס ,שמשהוא קילל אותך בו,אתה לא צריך להיות מודאג במיוחד. זה לא אומר,שאלה שכן נפגעו בפיגועים היה עלהם מנחוס,כי הסיכוי אז היה הרבה יותר גבוה,מאשר היום עם כול ההתיעלות הטכנולוגית ובסד"ק הכוחות לאורך הגבולות

y a u l a

New member
ואיך בדיוק מתערבבת שמחה בשמחה?!

ואל תדאג, כשגלעד ישוב במהרה בימנו אמן ! ויזדקק לטיפולו של אגף השיקום (אין לי כל ספק שהוא יגיע לידיו של אגף השיקום) מהר מאוד הוא יצטרך לשבת עם נכי צה"ל המפגינים נגד פעילות אגף השיקום ומשרד הביטחון כי מהר מאוד הוא יבין שהוא רק החליף את החרא שהיה בו בחרא מסוג אחר !

למעלה