הודעה מאתר צבא החברים של גלעד- לגבי השבוע

מכיוון שיונה1 מאד אוהבת שמתייחסים אליה

הקדשתי לה את ראשיתו של הלילה הזה, וכתבתי שוב ושוב עליה, אליה, ובעיקר - הזכרתי את שמה. יש כאלה בקרבנו האוהבים ששמם מוזכר שוב ושוב. די ! עכשיו כבר אחרי 02:00 בלילה, והגיע הזמן שאחזור לסרוק את מה שנכתב בשעות האחרונות ישירות לגבי גלעד שליט, ולא מה שהכותבים כותבים על עצמם, כמו יונה1, על גבי-ה'טרמפ' ששמו גלעד שליט. בדיוק כמו שכתבה פה לאחרונה יונה1, (שעל זה גם נאמר: "הפוסל, במומו פוסל"), ב'פורום' שהיא עצמה סווגה כ"פורום עילג ואינפנטילי". ומה שבאמת חשוב, זה לעשות הכל (הכל, גם דברים שיונה1 פוסלת כ"מטורללים") כדי לקדם את חזרתו של גלעד שליט הביתה. לא תמיד אפשר לדעת מראש מה הוא הדבר שיביא להשגת המטרה הזאת. למרות שיונה1 אמרה.

יונה1

New member
דן, אתה משתין על עץ הלא נכון!

ראשית - יונה1 שואפת דוקא לתואר דוקטור ולא לצל"ש. באוניברסיטה לא מחלקים צל"שים, אלא תארים. שנית, אם כבר, הרי שאני מעניקה לעצמי צל"ג מוחלט לאור העובדה שאת האנשים שמבינים על מה אני מדברת, ניתן לספור במקרה הטוב על שתי ידיים. אני כשלון הסברתי טוטאלי. אפילו על "שאיפת הפרסום" וה"ראו אותי בטלויזיה" שלי ניתן להתווכח, לאור העובדה שלא תמצא אותי מרואיינת או מצולמת בכל השנים הללו שבהם היו כלי תקשורת בסביבתי. אדרבה.... מספר פעמים פנו אלי באופן אישי הביתה, בבקשה שאתראיין לגבי הביקורת שיש לי על הפעילות וסרבתי. אהה...את העיקר כמעט שכחתי!!!! אפילו לא סיפרתי לשום עתון על חולדות ועל כך שחושבים שאני הומלסית

y a u l a

New member
אני מודה שהשתגעתי!

וכל השרשור הזה היה בעקבות השיגעון שקיבלתי מהצבא החדש שהוקם פה לאחרונה. את מבינה דינה'לה, הצבא הזה מונה כ- 40000 חברים. מי שמוביל אותו הם סלבס. ומי שמגיע להפגנות שהצבא הזה מקיים הם כ- 100 איש ומתוכם - אף לא סלב אחד! למה?! כי כולם עסוקים בלהריץ את הקריירה שלהם בעקבות ההתגייסות ותו לא. אז ה"הערצה" לבן ארצי היא מעצם היותו בהפגנה אחת או שתיים. אם לא כ"מוביל" אז לפחות ככל עמך ישראל... ובואי נגיד שזו לא ההערצה אלא הערכה... אהממממ.... נניח.

dariayaari

New member
הצבא שואף להגיע למיליון חיילים

ואז נהיה צבא חזק מאד, חזק מאד, וננצח את כ-ו-ל-ם. וכן, אהממממ.....נניח....כי דיר בלאק להזכיר בכלל את בן ארצי. אבל מה, לפחות הוא חתיך. אגב, יש לנו גם את גילת אנקורי, ולא תאמינו, אני מכירה אותה "מהחיים".... אגב יונה, קיבלתי את הכסף!!!!! במסע האופניים סביב הכנרת, היו המון אנשים אני חושבת, גם הגרוש שלי השתתף, אבל לא נראה לי שהוא בכלל ידע שזה למען גלעד. אשאל אותו מחר, עכשיו לא נעים, השעה 4 בבוקר.

y a u l a

New member
מיליון "חיילים" שיעשו מה?!

אני מוכנה לעשות להם הנחה ובדרך למיליון לראות את כל ה 40000 החתומים בהפגנה מול בית ראש הממשלה בירושלים ! מוותרת להם על ה 60000 החסרים. שיבואו "רק" ה 40000 . יודעת איך זה "יקפיץ" את מאבטחי רוה"מ???!

קמנצינד

New member
בפעם הבאה תקחי מחשבון... ../images/Emo13.gif

40,000 + 60,000 = 100,000 (מאה אלף), לא מליון ! כדי להגיע למליון, חסרים להם 960,000 (תשע מאות ששים אלף), שגם עליהם הייתי מוותר. אולי הם יכולים לשלוח 5,000 איש כל פעם למשמרת של יום ששי ? זה אומר שכל אחד מהארבעים אלף יצטרך להגיע לירושלים אחת לשש עשרה שבועות.

y a u l a

New member
אופס... כמה שאתה צודק...

רק לחשוב שעכשיו שלחתי משכורות למס"ב... נראה לי העובדים הולכים לעשות עליי לינצ' החודש...
אבל עזוב אותך קמנצינד, אמרתי לך מוותרת על הכל - שיבואו רק 40000 ! אני רוצה לראות 40000 חיילי צבא גלעד עומדים מול ביתו של ראש הממשלה בהפגנה אחת! אחת! בירושלים. א-ז תגיע תקשורת. זה בטח יהיה שווה את הכסף...

יונה1

New member
יעולה, יתכן שאפילו שני מליון לא יעזרו

בסופו של דבר, מי ש"נותן את הטון" זו רק משפחת השבוי עצמה. (אני כותבת את זה לא בוודאות, אלא רק כחומר למחשבה), אבל נדמה לי שגם אם אנשים יעמדו ויפעילו לחץ על הממשלה, ומנגד אביבה תברך את רוכבי האופניים ונועם יתחבק עם ברק בטקס השקת ספר. תמיד המאזניים יטו "לטובת" הרושם שהמשפחה עושה על רה"מ ושרי הקבינט. אם השרים ורה"מ יפחדו מההורים (כדוגמת אלה ששתינו מכירות) - אז לא צריך אופנים, בלונים ואפילו הקפצת מאבטחי שב"כ. אבל מצד שני... נו, את יודעת.... אולי אולי אם בסוף שמשון ליבמן יצליח להגשים את היעד ולגייס מליון איש ואפילו ישכיל לכוון אותם לירושלים.... זה כבר משהו אחר.... דבר כזה עוד לא קרה בישראל בעבר, ולכן קשה לי לבסס דעה. הרי בינתיים, כולנו גלעד ואנחנו מחכים ל"מתגייס המליון".

dariayaari

New member
מה, זה לא ברור??

מיליון חיילים זה המון!!!!!!!! תהיה התפוצצות אוכלוסין באינטרנט, זה לפחות ברור. מכתבים לראש הממשלה כבר כתבתם?? אוי אוי נועם ואביבה...אוי אוי...

מעסה11

New member
לא צריך בירושלים,אפשר בתל אביב../images/Emo8.gif

מה עשו נכי צהל? הם לא הטריחו את המפגינים שלהם להגיע עד ירושלים , ובצדק,מה זה משנה ירושלים או תל אביב, התקשורת מכסה את כול הארץ, ואם לא דבר ההפגנה יגיע לראש הממשלה דרך כוחות האבטחה שלו,למזלו של ארגון נכי צהל,יש הרבה נכי צהל ,שזועמים על אגף "השיקום" שנמנע מלשקם נכים,ורק מנסה לנפנף אותם עם קצבאות ,קצת יותר מוגדלות. במקרה של גלעד,הציבור חי באופוריה,שהעינין די רחוק מעינינו לכן יש לנקוט בשיטה הגאונית שלי (כרגיל) להזמין להפגנה קצרה של כמה דקות ,תומכים מוצהרים ,ועוברי אורח,ובכך לצור את אפקט ההפגנה ההמונית האפקטיבית.

יונה1

New member
הללויה מותק

באמת כעסתי מאד על עניין הכסף. יופי שהחזירו לך. והחבר שלי דווקא התלבט אם להשתתף בסובב כנרת. מנגד, היתה גם איזו תוכנית אחרת. אם הוא היה יודע שזה "למען גלעד", הלבטים היו נחסכים ממנו! אחרי הכל, הוא בכלל נחשב כ"משתמט בצבא החברים". עוד היו רוגמים אותו שם בעגבניות.

y a u l a

New member
אז תגידי לחברך היקר

שגם בצבא של החברים של גלעד יש משטרה צבאית. וגם המשטרה הצבאית הזו "אוספת" משתמטים ועריקים. וכדאי לו מאוד שיזהר. ויחד עם זאת את יכולה גם למסור לו ד"ש עם שיר
ואם ירגמו אותו במספיק עגבניות, תגידי לו שירים טלפון אני אתן אחלה מתכון לשקשוקה ...

יונה1

New member
רגע... רגע....

את זה באמת לא ידעתי! אל תגידי לי שהם גם משליכים את העריקים לכלא?

יונה1

New member
אמאלה!!!!!!!!!!!!!!!!

ותארי לך שאו טו טו הם מליון איש. עכשיו לא רק נתניהו רועד מפחד מפניהם, אלא גם אני.

מעסה11

New member
קודם כול בואי למסג,ותרגעי

עצם התראינותם של סלב רבים בתקשורת בעינין שליט, והבעתם דעה חד משמעית נוקשה בעינין הצורך לשחרר אותו, תעשה עבודה פסיכולוגית גדולה פי 100 מכול ההפגנות המחאה ,בכול המאהלים גם יחד,רק חבל שגם את זה הם לא עושים, ולכן אני נאלץ להסכים איתך, שהם סתם חארות... במידה והם ישנו התנהלותם,אסיר תואר זה מעליהם, וארעיף עלהם מחמאות אין ספור :)

y a u l a

New member
אני באמת זקוקה למסג'...

ויחד עם זאת אני לא מסכימה איתך. עם כל הכבוד שיש לי לסלבס, ויש לי קצת..., שום דבר שהם עושים לא יעשה עבודה פסיכולוגית גדולה או קטנה על אף איש / נבחר ציבור ובטח לא על ראש נבחרי הציבור הוא ראש ממשלתנו. לא יפה להגיד אבל ב- 90% מהמקרים, מאחורי וכל סלב עומד יחצ"ן ומטרה. ככה שהם לא באים בלב נקי אלא רק מתוך כוונה תחילה...

המתוק26

New member
יש לך 50% הנחה לעיסוי הראשון,ודעי לך

שדווקא יש סלבס שכן מתגייסים למען גלעד,כמו השחקן כדורסל,נדמה לי דורון ג'מצ'י ,אולי אני טועה... שאמר בטלויזה משפטים נחרצים בעינין הצורך להגיע עיסקת שבויים בקרוב.,ואני גם לא השתכנעתי שלסבס אין השפעה על פוליטיקאים וראשי ממשלות בישראל,הם גם אחרי הכול בני אדם, הניתנים ללחץ פסיכולוגי,במיוחד שהוא מאד מוצדק,כמו הפעם במקרה של גלעד שליט.

המתוק26 = המעסה11!!!!!!!

חשדתי בזה כבר הרבה זמן, אבל עכשיו הוכחת את זה!!!!!!! שכחת להחליף את הניק שלך!!!!!! עכשיו כולם יודעים שאתה נכנס לפה בכמה ניקים כדי לשבח את עצמך וליצור רושם שיש לך תומכים!!!!!! בטח ככה גם "צבא החברים של גלעד" משיג את אלפי החתימות שלו. על ידי זה שכל אחד חותם בכמה שמות!!!! ואחר כך אתם חושבים שאתם הרוב... פתאט!!!!!!!

למעלה