מה הקשר לדת?
ראשית כל, לא ברור לי בכלל למה מפריע לך שיש בטלוויזיה גם זוגות הומוסקסואלים. מראים שהתופעה קיימת ושהיא לגיטימית.
שנית:
אתה לא יכול לעודד אנשים להיות הומוסקסואלים. הם או הומוסקסואלים או הטרוסקסואלים (או בי). מה שאתה יכול לעודד זה שנאה כלפי הומוסקסואלים ועידוד הומוסקסואלים להישאר בארון, או מצד שני הכרה בכך שזו תופעה לגיטימית.
שלישית:
מה, הם אומרים שבכל הסדרות צריך לשים רק זוגות הומוסקסואלים? לא. פשוט אומרים לשים בסדרות את המציאות (שיש גם הורים מאותו המין). ממתי להציג את המציאות בצורה אובייקטיבית זו דת? להיפך, זה שכל הזמן שמו זוגות הורים הטרוסקסואלים זו הדת. ניסיון לכפות את האידאולוגיה האנטי-הומוסקסואלית ע"י כך ששמים בסדרות רק זוגות הטרוסקסואלים.
זה כמו שפעם היו שמים בסדרות רק לבנים והיום חלק מהדמויות לבנות וחלק שחורות. זה לא מהפכה אידאולוגית, זה פשוט נתינת ייצוג הוגן לכולם.
וגם אם היה כאן משהו אידאולוגי - הדבר האידאולוגי כאן הוא קידום ערכי הפלורליזם וקבלת השונה. אלו ערכים חיוביים. באמת לא ברור לי מה מפריע לך בזה שמקדמים פלורליזם בתוכניות ילדים.
וגם אם איכשהו זה היה מעודד אנשים להיות הומוסקסואלים, so what? זה לא כאילו שוטפים לילדים את המוח "תהיו הומוסקסואלים", מראים להם את זה כאופציה לגיטימית ואז הם בוחרים במה בא להם לבחור. באמת שלא ברור לי איך אתה רואה בזה כמשהו רע.