הודעה מנהלתית

Sophalin

New member
הודעה מנהלתית

חברים יקרים, בסופ"ש הקרוב אני אשהה בברלין למשך סוף שבוע ארוך וגאה במיוחד!

אני אמנם אתחבר לפורום אך תגובות אני מאמין שאוכל לספק רק באנגלית מעוותת. עמכם הסליחה ותודה על הסבלנות
 

gady18

New member
בקשר לכל הנושא

כל זמו שלא הופכים את זה לסוג לדת של דת אז איש הישר בעיניו יעשה , הבעיה בדרך כלל שנתקלים לפעמים במעין סוג של החזרה בתשובה
די דומה למה שמחזירים בתשובה דתיים. מכיון שבלי בדיחה אי אפשר אז
ילד בא לאבא שלו ואמר , שלום אבא היום היה לי הנסיון המיני הראשון , אז אבא שלו אמר לו נו בן שב ספר , אז הבן אמר נו אם הייתי יכול לשבת.
בכל מקרה הרבה אנשים דגולים היו קשורים לנושא , ובתקופת היונים הקדומים זה היה נפוץ אצל כולם. ואפילו אפלטון כתב בנושא.
 

tombenarye1234

New member
הזוי שיש על הנושא הזה בכלל דיון ציבורי

המדד האם מעשה הוא בסדר או לא בסדר הוא האם הוא פוגע באחרים. הומוסקסואליות לא פוגעת באחרים, כך שלא ברור בכלל על מה הסוגייה.




אה, כן. דת שמנסה לכפות את עצמה על אחרים. לרגע שכחתי שזה עדיין קיים...
 

gady18

New member
הבעיה קשורה לכמה שאלות

מה שקורה לאחרונה וכנראה לא רק לאחרונה יש נסיונות לצרף אחרים לחבורה משהו כמו דת. למשל בפרום מסוים בתפוז קראו, לתת בסדרות ילדים
גם חבר וחבר לא רק חבר וחברה. ןאפילו יש ספר ילדים על שני פינגוינים זכרים שמגדלים גוזל ולכן הבעיה היא לא אם זה פוגע באחרים , אלא אם זה מצב רצוי והאם צריך לעודד אנשים להיות הומו סקסואלים, כמובן שהומו סקסואלים רשאים לההנות מכל הזכויות ואפילו להנשא או להיות ידועים , בציבור, כמו כל אחד מאיתנו, ובתור אנשים פרטיים
אין בזה כל דבר רע.
 

tombenarye1234

New member
מה הקשר לדת?

ראשית כל, לא ברור לי בכלל למה מפריע לך שיש בטלוויזיה גם זוגות הומוסקסואלים. מראים שהתופעה קיימת ושהיא לגיטימית.

שנית:
אתה לא יכול לעודד אנשים להיות הומוסקסואלים. הם או הומוסקסואלים או הטרוסקסואלים (או בי). מה שאתה יכול לעודד זה שנאה כלפי הומוסקסואלים ועידוד הומוסקסואלים להישאר בארון, או מצד שני הכרה בכך שזו תופעה לגיטימית.

שלישית:
מה, הם אומרים שבכל הסדרות צריך לשים רק זוגות הומוסקסואלים? לא. פשוט אומרים לשים בסדרות את המציאות (שיש גם הורים מאותו המין). ממתי להציג את המציאות בצורה אובייקטיבית זו דת? להיפך, זה שכל הזמן שמו זוגות הורים הטרוסקסואלים זו הדת. ניסיון לכפות את האידאולוגיה האנטי-הומוסקסואלית ע"י כך ששמים בסדרות רק זוגות הטרוסקסואלים.

זה כמו שפעם היו שמים בסדרות רק לבנים והיום חלק מהדמויות לבנות וחלק שחורות. זה לא מהפכה אידאולוגית, זה פשוט נתינת ייצוג הוגן לכולם.

וגם אם היה כאן משהו אידאולוגי - הדבר האידאולוגי כאן הוא קידום ערכי הפלורליזם וקבלת השונה. אלו ערכים חיוביים. באמת לא ברור לי מה מפריע לך בזה שמקדמים פלורליזם בתוכניות ילדים.

וגם אם איכשהו זה היה מעודד אנשים להיות הומוסקסואלים, so what? זה לא כאילו שוטפים לילדים את המוח "תהיו הומוסקסואלים", מראים להם את זה כאופציה לגיטימית ואז הם בוחרים במה בא להם לבחור. באמת שלא ברור לי איך אתה רואה בזה כמשהו רע.
 

gady18

New member
זה לא מדויק

בקרב הקהיליה ההומו סקסואלית , ישסוג של עידוד אנשים אחרים להיות , כמוהם, אבל כל הויכוח לא עקרוני כי עקרון חופש הפרט
זה דבר חשוב ולכן לא ניתן לפסול אנשים, בגלל הנטיות המיניות שלהם. אפילו אם אישית זה לא מוצא חן בעיניך.
 

Cahill

New member
הבעיה היא המוחצנות

כל איש שייעשה בביתו מה שהוא רוצה, אך למה לעיני כולם?
בשביל מה כל הטקסים האלו והתהלוכה ברחובות?
למה צריך לראות אותם מתנשקים ברחובות?

אני גם נגד לראות זוג סטרייט מתנשק לעיני כל, אז אותם זה עוד יותר חורה לי!
 

ranisharoni

New member
רוצה מדינת הלכה?

כמה "הומאים שמתנשקים ברחובות" יצא לך לראות באופן אישי במהלך חייך? זאת בעיה מרכזית בחיים שלך?

איסור נשיקה של הומאים ולפיכך (גם לשיטתך) איסור של סטרייטים היא פגיעה קשה בחירויות הפרט ומנוגדת לעקרונות הליברליזם עליהם מושתת המדינה שלנו (אבל קבילות ביותר במדינת הלכה כדוגמת זאת שקמה עכשיו במיצרים). התערטלות בציבור זה משהו אחר.
 

angela60

New member
מוחצנות? ומה עם הטרוסקסואליות? היא לא מוחצנת

בסרטים ובסדרות ברחובות בגנים ובכל מקום?
 

tombenarye1234

New member
למה לעיני כולם?

אולי כי מפלים אותם לרעה?

את באמת מתפלאת שאנשים ששוללים מהם זכויות בסיסיות יוצאים ועושים פרובוקציות?
תפסיקו להפלות אותם, תפסיקו להתייחס אליהם כאל אנשים דוחים והם יפסיקו לעשות פרובוקציות.

כל עוד הציבור בארץ משתמש במילה "הומו" כקללה, אני רואה זכות לכל הומו לעשות פרובוקציות. מטרת הצעדה להגיד "זכותנו וזה לגיטימי".

גם אני לא אוהב את תוכן הפרובוקציה שהם עושים, אבל כל עוד מפלים אותם לרעה אני איתם.
 

Cahill

New member
ממתי בדווקא משיגים דברים?

אלימות זה לא פתרון להשיג דברים והפרובוקציה שלהם שקולה לחלוטין בשימוש באלימות והם רק משיגים תוצאה הפוכה, של סלידה.

לי אין בעיה איתם ומצידי שיהיה להם את אותם זכויות, אך שאני רואה את הטקסיות והפרובוקוציה, כולי גועל כלפיהם וממש לא בא לי שיהיו להם זכויות.

הציבור לא מתייחס למילה "הומו" בשונה מאשר למילה "רומני" או "פרסי", אז שגם הרומנים והפרסים יעשו פרובוקציות? שיתהלכו על משאיות עם לבוש מסורתי ושימיעו את המוזיקה האותנטית שלהם?
 

Gidi Shemer

New member
קשה לי להאמין שכתבת את המשפט

"הציבור לא מתייחס למילה "הומו" בשונה מאשר למילה "רומני" או "פרסי","

מצד שני, כתבת למעלה: "אני גם נגד לראות זוג סטרייט מתנשק לעיני כל, אז אותם זה עוד יותר חורה לי! " (ההדגשה שלי), אז לא באמת קשה לי להאמין.

סלידה מילדים שלא עוברים ברית מילה, סלידה מזוג הומואים שמתנשק. העולם שלך מרתק.
 

tombenarye1234

New member
יש אנשים שזורקים את הילדים שלהם מהבית

כי הילדים "יצאו הומואים". הרבה אנשים מחביאים את העובדה שהם הומוסקסואלים. 9% מחברי הכנסת שייכים למפלגה (השייכת לקואליציה) שתוקפת ברצינות ובגלוי הומוסקסואלים ומאשימה אותם באסונות טבע. כל זה תחת גושפנקא אידאולוגית - בדת היהודית דין משכב זכר זה מוות. ולך מפריע שפעם בשנה למשך כמה שעות יש צעדה? קחי דברים בפרופורציה.

תפסיקי להיות אגוצנטרית ולראות רק את הצד שלך וכמה מפריע לך לראות אותם. זה מעלה מודעות לנושא.

לא שמעתי על טענות שפרסים אחראיים לרעידות אדמה או על רומנים שאסרו עליהם להתחתן.
 

Cahill

New member
עונה לשניכם

גידי: מה לא בסדר במה שכתבתי?
הרבה משתמשים ב- "רומני", "פרסי" ככינוי גנאי ובכוונה לא כתבתי "רוסי" כי זה בכלל קללה נוראית.
נכון, אני יותר נגעלת לראות מגברים זרים מתנשקים ביניהם מאשר מזוג סטרייט בדיוק כמו שאני מניחה שאשתך נגעלת מג'וקים יותר מאשר מפרפרים ואתה לא רואה בזה אבסורד ששניהם בע"ח.

תום: קצת נסחפת עם רעידת אדמה ובהחלט שמעת המון טענות כנגד הרוסים.
אני לא אגוצנטרית, אלא רוצה לחיות בשקט ושילדי יגדל בצורה נורמטיבית בדיוק כמו שאני מניחה שלא תרצה לראות מצעד יום הנרגילה, יום הזונות ועוד דברים שלא תרצה לחשוף את ילדך.
 

ranisharoni

New member
רוב המשתתפים הם סטרייטים

שאוהבים לראות מסיבות ממש טובת שבזה יש להומאים עליונות מוחלטת.
 

Cahill

New member
תרצה שגם הילדים שלך יראו את זה וישתתפו בזה?

בהנחה כמובן שיש לך ילדים.
 
למעלה