הודעה מנהלתית

urihecht

New member
מינכן..

לא מכבר יצא חוק במינכן שאוסר לעשות ברית מילה, לדעת בית המשפט זה נוגד את רצון הילד , סוג של אלימות.

Sophalin

New member
תגובה

אז מה? הרחובות שייכים לכולם?
את שואלת אם אוכל ברחוב ביום כיפור? אז התשובה היא כן. אם אני אהיה רעב ברחוב אני אוכל.
אגב אני עושה את זה בכל שנה.

אני נוסע לירושליים לכותל המערבי לקראת הכיפור, לאחר מכן מחליק עם רולר בליידס מירושליים לתל אביב עם קבוצה של עוד כ-100 רוכבים. אחת החוויות המדהימות ביותר שאני עושה מדי שנה וממליץ לכולם.
את חושבת שאת הנסיעה בת 5 השעות אני מעביר בלי לאכול כלום? את חושבת שאני מוריד ת'רולר ומסתתר בין השיחים כדי לאכול? ממש לא.
וכשאני מגיע לעזריאלי בסוף הרכיבה אין לי שום בעיה לאכול לעיני כל.

מי שלא מתאים לו - שישאר בבית.

מצעד הגאווה הוא לא מסיבת רחוב - גם אם הוא נראה כך - זהו מצעד מחאה כנגד אנשים פרמיטיביים חשוכים וסתומים במדינת ישראל כמו כל מני רבני שקר למיניהם.
את רוצה להגיד לי שאני צריך למחות במקום סגור? לא ולא.

בנוגע לכלב - כבר עניתי מקודם.

urihecht

New member
טבע מול תרבות

את כל מה שנאמר ניתן להגדיר כקונפליקט בין טבע לתרבות, למשל , מה דעתך על מצעד המאוננים,או על מצעד החייתיים, אלו המקיימים יחסי מין עם חיות,או על מצעד המשפחתיים, אלו המקיימים יחסי מין בתוך המשפחה. כפי שאתה רואה,מאז שחר ההיסטוריה תרבות תפיסה חינוך אמונה מצד אחד ומצד שני יצרים של הטבע. התנצחות אין סופית.

Sophalin

New member
מה?

ניסיון להשתמש במשפטים פילוסופיים מתוחכמים לא ממש מקדם את הדיון...

urihecht

New member
זו גם דרך....

להתחמק מהמציאות וליצור לך גבולות מלאכותיים, שלך הם נוחים, מכאן שמאלה אלא הם סטיות וימינה ששם אתה נמצא זה הטבעי,

Sophalin

New member
כן תמשיך בדרך זו. מאוד מובן

כשתחליט לחזור ולטעון טענות שאינם מורכבים ממשפטים חסרי משמעות ותוכן, נמשיך בדיון.

Sophalin

New member
אני זה שמתחמק?

הוא כותב משפטים פילוסופיים נורא יפים. לא קשורים לנושא או לכל הפחות לא מובנים.
במקום להבהיר את עצמו הוא ממשיך באותה הדרך.

אם הוא שאל שאלה שישאל אותה בצורה ברורה.

Cahill

New member
אשמח מאוד

תוכל להמליץ עליי?
מאוד מתאים לי משכורת ותנאים של ח"כית.

angela60

New member
כן.

אם אין לך בעיה עם פשיזם חשוך והערצה של פוטין אתה מוזמן לכתוב לה. באתר הכנסת יש את כל הפרטים

ranisharoni

New member
היא באמת מעריצה את פוטין?

Sophalin

New member
כן! לא שמעת את ההקלטה?

"אדוני הנשיא, החלום שלי הוא לפגוש את פוטין" איכס איזו תמנונית מגעילה...

למעלה