הודעה רשמית......! (ומשמחת)

WESTLIFE GIRL

New member
הודעה רשמית......! (ומשמחת)

בשיחת טלפון שנערכה עם BMG UK פירוק הלהקה הינו בגדר שמועה זדונית לחלוטין. כל הנוגעים לדבר בתעשייה שמאחורי "ווסטלייף" חתומים לחוזה של 7 אלבומים, ככה שיש לנו עוד זמן להיות רגועים. לידעתכםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W.G.

libi k

New member
מה אני ........חבל

לא נורא הסוף קרוב יותר ממ שאתם חושבים חחחחחחחחחח

יא מכוערת... ../images/Emo20.gif ../images/Emo34.gif

שתקי כבר את כולם את מעצבנת פה חוץ מעגיל בלשון....... חס וחלילה שווסטליף הנשמות יתפרקו!!!!!! זה פורום לאלה שאוהבים את ווסטליף ואת לא אוהבת אותם(ככה לפחות הבנתי...) אז או תשתקי או שתנהגי כמו ילדה נורמלית(אני יודעת שזה בקשה מוגזמת
למרות שאת לא רגילה לזה!!!!!) חולה על ווסטליף + שני =

xflil

New member
גם אותי

היא לא מעצבנת יא כונפה אתם והווסטלייף שלכם........ אתם מבינים שהם לא ישירו לעד....את לא עד כדי כך טיפשה נכון? אני מקווה מה את מגדירה ילדה נורמלית יקירה? אחת ששומעת ווסטלייף? תתפלאי יש גם ילדות נורמליות אחרות אגב את מפחידה את יודעת?

מה הקשר??? ../images/Emo34.gif ../images/Emo20.gif

עדיף שלא תדברי ככה תראי חכמה יותר!! אני אמרתי שזה הפורום לילדים שאוהבים את ווסטליף לא לילדים שלא אוהבים אותם והיא היית ילדה נורמלית לא הייה לך בכלל מה לחפש פה הרי את לא אוהבת אותם לא?? אז למה את כאן?? שני + ניקי + שיין + בריאן + מארק + קיאן =

xflil

New member
דבר ראשון

אני בן דבר שני שני....זה פורום ווסטלייף לא פורום אוהבי ווסטלייף לא פורום שונאי ווסטלייף זה פורום ווסטלייף! חד וחלק אני גם בטוח שתתחתני איתם ותעשו אורגיה....5 גברים במיטה..לא הגזמת קצת? ו........עוד משהו לאף אחד לא אכפת מה את אומרת חמודה....

בסדר אבל... ../images/Emo34.gif ../images/Emo20.gif

הפורום הזה נועד בעיקר לאוהבי ווסטליף אתה לא מסכים (סליחה חשבתישזאת בת)

xflil

New member
אולי זה משתמע ככה.....אבל אין

כל קשר לכל אחד יש זכות להביע את דעתו מצידי תכנסי לפורום מוזיקה ישראלי (או רוק) ותביעי את דעתך אף אחד לא אמר לך לא לעשות את זה

xflil

New member
אה

ואני אגיד לך מה הקשר פשוט את כל הזמן שמה את הדגל של הגאווה שאת בטחל א יודעת מזה בכלל (הערבה חשובה: אין לי שום דבר נגד לסביות, הומואים וכ´ו.... כמעט הלכתי למצעד הגאווה...לא יצא....ואגב אני סטרייט)

מאד חשוב לכולם!!!!!! ../images/Emo20.gif

בוא נתחיל ככה אני אוהבת רק ורק בנים!!!!!! שמתי את הגאווה כאילו בקטע שאני גאה שאני אוהבת את ווסטליף כי יש כאלה שאמרו שאני צריכה להתבייש בזה. יש?? ואני יודעת מה זה גאווה זה היה המצעד של הומאים והלסביות לפני כמה זמן וכאילו שהם רוצים להראות את זה לכל העולם שהם לא מתביישים הבהרה: אין לי שום דבר נגד הומאים ולסביות שיחיו איך שהם רוצים!!!!

xflil

New member
גאווה

זה לא בהכרח המצעד והמצעד נערך פעם בשנה כל שנה וכשאת שמה את דגל הגאווה אף אחד לא יבין שאת גאה בווסטלייף או מה שאמרת כי אין שוםםםםםםם קשר בין דגל הגאווה למונח המילוני גאווה

libi k

New member
את עוד יותר דפוקה ממה שחשבתי!

"לילדים"? אם את בת כמה שאת נישמעת אז את בת 8(ברצינות). אם את באמת בגיל הרך אז תגידי,כי אני לא יורדת על ילדים. ועדיף שאת לא תדברי על חוכמה כי מה לעשות בזה את לא התברכת,חבל שהטבע פסח עליך! וזה לא פורום רק לאוהבי וסטלייף ,זה פורום של כולם!

xflil

New member
היי היי היי......

ילדים לא תמיד אינפנטיליים אני בן 13 לא ממש ילד בערך

libi k

New member
תקשיבי לי יא ילדה עלובה שכמותך

אם את רוצה לאהוב את המטומטמים העלובים האלה ,זה עסק שלך אבל אני יכולה לרדת עליך ולהביא כל תגובה שאני רוצה ,הבנת אותי כלבה???????? ולמה את שואלת?? כי זה פורום פתוח להביא דעות בן אם הם חיוביות ובן אם לא! ואת לא תגידי מה אני יכולה או לא יכולה לכתוב ,אז בן אם רוצה או לא אני אמשיך לכתוב להעביר ביקורות עד שיצא לך עשן מהפרצוף המכוער שלך,יא חתיכת מעריצה עלובה שכמותך! תישבי בשקט לפני שאני ארד עליך!
נשיקות ממני חחחחחחחחחחחחח בי עלובה שכמותך!

למעלה