הודעה רשמית......! (ומשמחת)

Nicky~my~love

New member
ליבי... את קוראת לה עלובה???..

מה איתך ועם עגיל בלשון פה... ששונאות את ווסטלייף מה אתן עושות כאן??? נכון פורום שכולים יכולים להביע דעה אבל אם את כל כך שונאת את ווסטלייף מה את בכלל מבזבזת את הזמן שלך כאן??? אף אחד לא מושלמם חוץ מווסטלייף כן גם רובי ככה ככה מושלם... לא כמו ווסטלייף אבל חוץ מווסטלייף ורובי אין עוד מושלמים בעולם!! אז מה אם היא מכוערת בעיות שלה גם את לא הכי יפה בעולם גם אני לא.. אף אחת כאן לא הכי יפה... "הפרצוף המכוער שלך" יש לי חדשות בשבילך אותו דבר שאמרת לה אפשר לומר גם לך ולעוד הרבה בנות כאן... ביי

xflil

New member
אף אחד לא מושלם

גם לא הלהקות שאני אוהב במיוחד לא ווסטלייף וזאת דעה אישית וזה וויכוח סרק מה שיש לי נגד ווסטלייף זה משהו אחר כי מוזיקה גם אני אוהב אבל מוזיקה עם משמעות ומוזיקה!!!!!!!! גיטרות, תופים, קלידים, בס!!!!!!

libi k

New member
בלי להעליב אותך אבל........

את ממש צריכה לשפר את יכולת הכתיבה שלך! בלי לפגוע אני ממש רצינית.

sweet_angel

New member
יאלה ליבי יא מגעילולה

שתקי כבר כל הודעה שלך את יורדת על מישהו אז יש לי הפתעה בשבילךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך את לא מצליחה להצחיק אף אחד את רק מראה כמה דפוקה את angel ששונאת בנות כמוך

libi k

New member
לפחות אני לא משתמשת במילים כמו.....

"מגעילולה".......מה את בת 7???????? מי לימד אותך לדבר במילים "המתוחכמות" האלה???? ו"דפוקה" את תיקראי לחברות שלך לא לי,ברור?????? עליך אישית אני לא ירדתי אז שתקי!!!! ויש לי את כל הזכות בעולם להגיב בפורום,אפילו שאני ממש לא אוהבת את וסטלייף! אז לא אני לא אשתוק

sweet_angel

New member
מיצי.............

אני שונאת את ווסטלייף וכל מוזיקת פופו אחרת............... אבל אני לא אוהבת בנות כמוך שפשוט אין להן ראש כאילו כמו איזה קרציות כל דבר שיש להן להגיד הן אומרות גם אם אין לזה קשר למציאות לא רציתי להגיד תשתקי אבל בגלל שאני כבר הרבה זמן קוראת מה את כותבת אז באמת הגיע הזמן שתשתקי...... ומותק את עדין דפוקה

libi k

New member
מה הקשר שלך ומציאות ?????

אני רואה ששני הדברים לא מתחברים.......! סתמי ת´פח זבל המסריח שלך כי אותך אני לא קיללתי! אני אכתוב מה שאני רוצה ואני לא לוקחת עצות ממשהי כמוך,יש מבין? ודפוקה פה זה מי שמקללת בלי שאמרו בכלל שום דבר! אז שבי בשקט לפני שאני ארד עליך!

שמתי לב.....

.....שאת כל הזמן אומרת פה לכולם ´שבי בשקט לפני שאני ארד עלייך´. זה נשמע די עלוב. אז יאללה, גיב מי יור בסט שוט- תרדי עלי נראה אם את יכולה לתת ביקורת, או לפחות להשלים משפט בלי לקלל אותי אני מחכה.... עינת

libi k

New member
מה שעלוב פה זה שאת כותבת מילים

באנגלית באותיות עיבריות. הייתי שמחה להשאר ודבר איתך אבל אני חייבת לצאת. בי לא שלך ליבי

sweet_angel

New member
שיווווו את כל כך מצחיקה

תגידי מה שאת מחפשת לעשות כאן זה לרדת על אנשים כי את רק מביכה את עצמך אני רק הערתי לך כי אם לא שמת לב את יורדת כאן על כל מישהו שאומר משהו ואת ישר מגינה על עצמך (שזה טוב) אבל רק בקללות וזה רק מראה כמה חסרת אינטילגציה את........ ותפסקי לאיים כי את ממש מפחידה אותי........

libi k

New member
לא התכוונתי להצחיק או לבדר אותך

בשביל זה יש לך את וסטלייף ובובות הברבי שלך! או מה שזה לא יהיה! לגבי הקללות אני לא זוכרת שקללתי אותך(אלא אם כן זה נחשב אצלך קללות) את היא זו שבחרת לקלל אותי (ראי הודעות קודמות)

libi k

New member
../images/Emo11.gif

אני אוהבת: מדונה,לני קרביץ ,ד"ד דריי,מובי,טוויס,rem,דידו,סופי אלס בקסטר,רובי ויליאמס (בערך) ועוד........

sweet_angel

New member
סליחה?.............

אז למה בדיוק את צוחקת על אנשים שאוהבים את ווסטלייף אם את אוהבת את אותה המוזיקה ??? חוץ מאר אי אמ כמובן..........

libi k

New member
את בסדר????????

אותה המוסיקה???????????? וסטלייף בכלל לא ברמה של כל מי שאני ציינתי. ואם את חושבת שכן אז כדאי שתיבדקי את עצמך! ת´אמת אני לא מבינה אותך ,את אוהבת את וסטליף או לא??????.

xflil

New member
אבל היא צודקת

כולם ממוסחרים ודביקים היא בסדר גמור

xflil

New member
אנחנו

קרציות? אתן צועקות לכל העולם שווסטלייף כוסונים אתן לא מבינות שנשבר לנו כבר? דיי ווסטלייף פה ווסטלייף שם איך אני מכיר אותם באמת אם נאי לא סובל אותם? ניחוש פרוע כי כל חור מסריח אתה שומע אותם וזה מתחיל לעצבן שמישהו עושה שיר לא ממוסחר אתה מרגיש כאילו הוא מיועד לך וזה ממש לא מה שקורה עם ווסטלייף שלכם..... וזה די מאוס....

sweet_angel

New member
אוקיי אז ככה............

אני לא אוהבת את ווסטלייף ואני אנטי פופ ואמ טי וי אני בכלל אוהבת פאנק ומטאל ורוק ישראלי............ אבל אני שונאת בנות מתלהבות שחושבות שזה מגניב לרדת על כל דבר שמעריצת ווסטלייף אומרת זה רק מראה על תבונה נמוכה אז די כבר

libi k

New member
../images/Emo11.gif

אז אם את לא באה לפה על מנת להביא את התלהבותך הרבה לוסטליף וגם לא להביא התנגדות להם,למה את נכנסת לפה בכלל? קצת קשה להבין מה הבעיה שלך בכלל..... ואני מצטערת אם זה מעצבן אותך אבל אני לא באה לפה להתחשב בצרכים הריגשים שלך ועל כן אני אמשיך לכתוב כל תגובה שאני אראה לנכון!

למעלה