אני לא בא לריב עכשיו
אבל כללללל השירים שלהם מדברים על אותו הדבר........ שמעת פעם שירים של אביב גפן? אני אכתוב לך מילים כמה שירים כל אחד על משהו אחר אני מקדיש לך את הראשון
השיר שלנו: שדות ביקשו אל הגשם, הגלים ביקשו אל החוף, ואני ביקשת את ליבך לקטוף... אז התחלתי ללכת, לך אמרתי שיצא לי לחלוף, אך אני ביקשתי את ליבך לקטוף... לא זה לא יהיה השיר שלנו, זה רק הכאב שמתעטף, ועם הזמן זה עוד יותר שורף... לא זה לא יהיה השיר שלנו, לא תדעי שכתבתי בשבילך, איך שבכיתי בגללך... אני אדליק ת´שמיים, הכוכבים יאירו לך בלי סוף, כי אני ביקשתי את ליבך לקטוף... פרפר ביקש החופש, הציפורים ביקשו אל המעוף, ואני ביקשתי את ליבך לקטוף... לא זה לא יהיה השיר שלנו, זה רק הכאב שמתעטף, ועם הזמן זה עוד יותר שורף... לא זה לא יהיה השיר שלנו, לא תדעי שכתבתי בשבילך, איך שבכיתי בגללך... לא לא לא..... לא זה לא יהיה השיר שלנו, זה רק הכאב שמתעטף, ועם הזמן זה עוד יותר שורף... לא זה לא יהיה השיר שלנו, את לא תדעי שכתבתי בשבילך, איך שבכיתי בגללך... שדות ביקשו אל הגשם, הגלים ביקשו אל החוף, ואני ביקשתי את ליבך לקטוף
תגידי שזה לא שיר מקסים
עכשיו שיר על נושא יותר כאוב... פרופיל 97 : פרח עכשיו פורח, והוא צורח, ילדים נובלים שם בשטחים. צמח עכשיו צומח, והוא צונח, ילדים נהיים לרוב צמחים. פרופיל 97, בפנים הרבה פחות המפקד אמר לירות... בתוך מדים מצדיע, נלחם על השפיות, צבא הגנה למות... דגל יש לנו דגל ואין לו רגל, ילדים נהיים לרוב דגלים למה, תגיד לי למה, אתה עוד שמה (הוא לא יודע...) ילדים לרוב לא שואלים. פרופיל 97, בפנים הרבה פחות המפקד אמר לירות... בתוך מדים מצדיע, נלחם על השפיות, צבא הגנה למות... פרח עכשיו פורח, והוא צורח (כי הוא יודע...) ילדים נובלים שם בשטחים. גם שיר מקסים, ועצוב... שיר שלישי?