הודעה רשמית......! (ומשמחת)

libi k

New member
אל תרחמי ואל תבכי!

כי לפי דעתי הדברים שאת אומרת אינפנטילים ברמה בלתי רגילה ! הבעת את דעתך :יופי,אבל זה לא אמור לשנות את דעתי או למתן את התגובות שלי!

sweet_angel

New member
../images/Emo7.gif

אני פה כדי להגיד מה אני חושבת על ווסטלייף ובואי אני אסביר לך את הבעיה שלי אני פשוט מרחמת על בנות כמוך שעל כל דבר שמעריצת ווסטלייף אומרת אתן חייבות להגיב .........וזה טיפשי כי את אומרת שטויות..........

ניקי בי

New member
לא מתאים לך אל תהיה פה!

אף אחד לא אמר לך להיכנס לפה, ואם כן החלטת להיכנס, אז אתה צריך לקחת בחשבון שאם הנושא של הפורום הזה הוא ווסטלייף, אז בטח שהכל יהיה פה רק עליהם! אתה רוצה להישאר, תישאר, אתה יודע למה אתה נכנס, ואם אתה לא רוצה, שלום.

sweet_angel

New member
הממ.....סליחה....

מז"א אתן צועקות לכל העולם שווסטלייף כוסונים אתן לא מבינות שנשבר לנו כבר??? הן יכולות לצעוק כמה שהן רוצות זה פורום ווסטלייף אם לא שמת לב כמובן שאתה יכול להביע את דעותייך אבל אל תשכח שהן יכולות לצעוק מה שהן רוצות

xflil

New member
לא לא לא

נכנסתי לפה בשביל להגיד שאני שומע אותם בכל חור מזדיין וזה ממש ממש ממש מתחיל לעצבן אותי ועוד הרבה אנשים..... לא נכנסתי לפה ואז אמרתי ששומעים אותם בכל חור... אם הבנתם אם לא לא נורא

xflil

New member
אף אחד גם לא דיבר

סתכלי אחורה!!!!! ניקיייייי!!!! איזה כוסון!!!! יואוווווו

xflil

New member
אני יודע מה יהיה הסוף

או שישבר להם הזין מכל העסק או שאחד יצא מהארון והלהקה תתפרק אמן

xflil

New member
אגב

אפשר לדעת מה זאת השטות!!!!!! הזאת חוזה ל-7 אלבומים?!!!! זה רק מוכיח יותר ויותר שהם חסרי כשרון! וכדאי לכתוב שירים מטומטמים כמו שלהם לא צריך הרבה.......ובקצב הזה שבוע הבא יצא האלבום ה-6 תגידו לי מה יש בשירים שלהם....איפה המשמעות?

ניקי בי

New member
יש משמעות ועוד איך... ../images/Emo45.gif

הסיבה שאני בכלל התחלתי לאהוב את ווסטלייף, הייתה בגלל המשמעות של השירים שלהם, ותתפלאו כולם, אבל זה בכלל לא התבסס על המראה שלהם ,כי את השיר אני שמעתי ברדיו... אני מודה שיש להם שירים שקשה מאוד למצוא בהם את המשמעות :), אבל בלי כל קשר אם אתה אוהב אותם או לא, אתה יכול לבחור לך שיר מהאלבום שלהם, אני בטוחה שהרבה בנות פה ישמחו להמליץ לך על אחד, ואתה תראה שיש שירים שהם ממש מדהימים. בשביל להוכיח לך את זה... אלו המילים של השיר הראשון שלהם swear it again : I wanna know Who ever told you I was letting go Of the only joy that I have ever known Girl, they were lying Just look around And all of the people that we used to know Have just given up, they wanna let it go But we´re still trying So you should know this love we share was never made to die I´m glad we´re on this one way street just you and I Just you and I All: I´m never gonna say goodbye Cos I never wanna see you cry I swore to you my love would remain And I swear it all over again and I I´m never gonna treat you bad Cos I never wanna see you sad I swore to share your joy and your pain And I swear it all over again All over again Some people say That everything has got its place in time Even the day must give way to the night But I´m not buying Cos in your eyes I see a love that burns eternally And if you see how beautiful you are to me You´ll know I´m not lying Sure there´ll be times we wanna say goodbye But even if we try There are some things in this life won´t be denied Won´t be denied All: I´m never gonna say goodbye Cos I never wanna see you cry I swore to you my love would remain And I swear it all over again and I I´m never gonna treat you bad Cos I never wanna see you sad I swore to share your joy and your pain And I swear it all over again MarkThe more I know of you is the more I know I love you And the more that I´m sure I want you forever and ever more And the more that you love me, the more that I know Oh that I´m never gonna let you go Gotta let you know that I All: I´m never gonna say goodbye Mark: (I´m never gonna say goodbye) Cos I never wanna see you cry I swore to you my love would remain And I swear it all over again and I´m never gonna treat you bad Cos I never wanna see you sad I swore to share your joy and your pain And I swear it all over again All over again All over again And I swear it all over again אחלה שיר..:))

xflil

New member
אני לא בא לריב עכשיו

אבל כללללל השירים שלהם מדברים על אותו הדבר........ שמעת פעם שירים של אביב גפן? אני אכתוב לך מילים כמה שירים כל אחד על משהו אחר אני מקדיש לך את הראשון
השיר שלנו: שדות ביקשו אל הגשם, הגלים ביקשו אל החוף, ואני ביקשת את ליבך לקטוף... אז התחלתי ללכת, לך אמרתי שיצא לי לחלוף, אך אני ביקשתי את ליבך לקטוף... לא זה לא יהיה השיר שלנו, זה רק הכאב שמתעטף, ועם הזמן זה עוד יותר שורף... לא זה לא יהיה השיר שלנו, לא תדעי שכתבתי בשבילך, איך שבכיתי בגללך... אני אדליק ת´שמיים, הכוכבים יאירו לך בלי סוף, כי אני ביקשתי את ליבך לקטוף... פרפר ביקש החופש, הציפורים ביקשו אל המעוף, ואני ביקשתי את ליבך לקטוף... לא זה לא יהיה השיר שלנו, זה רק הכאב שמתעטף, ועם הזמן זה עוד יותר שורף... לא זה לא יהיה השיר שלנו, לא תדעי שכתבתי בשבילך, איך שבכיתי בגללך... לא לא לא..... לא זה לא יהיה השיר שלנו, זה רק הכאב שמתעטף, ועם הזמן זה עוד יותר שורף... לא זה לא יהיה השיר שלנו, את לא תדעי שכתבתי בשבילך, איך שבכיתי בגללך... שדות ביקשו אל הגשם, הגלים ביקשו אל החוף, ואני ביקשתי את ליבך לקטוף
תגידי שזה לא שיר מקסים
עכשיו שיר על נושא יותר כאוב... פרופיל 97 : פרח עכשיו פורח, והוא צורח, ילדים נובלים שם בשטחים. צמח עכשיו צומח, והוא צונח, ילדים נהיים לרוב צמחים. פרופיל 97, בפנים הרבה פחות המפקד אמר לירות... בתוך מדים מצדיע, נלחם על השפיות, צבא הגנה למות... דגל יש לנו דגל ואין לו רגל, ילדים נהיים לרוב דגלים למה, תגיד לי למה, אתה עוד שמה (הוא לא יודע...) ילדים לרוב לא שואלים. פרופיל 97, בפנים הרבה פחות המפקד אמר לירות... בתוך מדים מצדיע, נלחם על השפיות, צבא הגנה למות... פרח עכשיו פורח, והוא צורח (כי הוא יודע...) ילדים נובלים שם בשטחים. גם שיר מקסים, ועצוב... שיר שלישי?

ניקי בי

New member
טוב...

הבנתי. אתה לא אוהב את ווסטילייף ואני ממש לא אוהבת את אביב גפן, ואני יכולה גם להגיד לך אין לו כישרון כי אולי ורק אולי יש לו משמעות שמדברת להרבה אנשים בשירים שלו, אבל כישרון בשירה.... ודרך אגב.. דיברנו על המשמעות של השירים ולא על גיטרות וקלידים, וגם אם הם משתמשים במחשב, ממש לא אכפת לי כי כל עוד אני נהנית מהשירים שלהם, זה לא מזיז לי. אבל אני ממש לא מנסה לריב....

xflil

New member
דיברתי על הכישרון המוזיקלי שלו

הוא ילד הוא בן 25 תראי איך הוא כותב... לבד לא עם עוד 4 אנשים שעוזרים לו הוא מלחין את כלללל השירים שלו לבד כותב את כלללל השירים שלו לבד ומעבד את השירים שלו עם שלומי קינן (עיבוד מוזיקלי, מה מנגנת הגיטרה הבס התופים וכ´ו....) זה כישרון אדיר והרבה אנשים גדולים מאוד בארץ הזו מפרגנים לו.... ומה שווסטלייף עושים זה נקרא להרוס את המוזיקה פשוט כך וזה חוסר! כישרון! את אותה מנגינה...יכלו ליצור עם כלי מוזיקלי והם לא יודעים לנגן אז אין להם כישרון מוזיקלי כבר אין להם מה לכתוב אז הם עושים קוורים (ביצועים חדשים) תעשו לי טובה!!!! זה בושה..... הם לא מעבדים כי הם לא מנגנים הם לא כותבים אנשים אחרים כותבים להם שיר פה שיר שם הם כותבים מלחינים אני משוכנע שלא אביב גפן עושה את כללללל זה לבד בעצמו הלהקות האלה מבוססות על יחסי ציבור והם לא שרים מהלב מה הם לא עושים בשביל הכסף.....מצחיק

........

אביב גפן בן 27 ודווקא ´השיר שלנו´ הוא אחד הפחות חזקים שלו פרופיל 97 שיר מדהים, אחלה בחירה
ובקשר לירידות שלך על ווסטלייף..... בנאדם, חייה ותן לחיות!

xflil

New member
.......

פרופיל 97 שיר מהם.... השיר שלנו דווקא שיר יפה גם!
בקשר לירידות שלי על ווסטלייף......זה לא ירידות אני פשוט אומר מה שאני חושב עליהם....ועל המוזיקה שהם עושים.... שזאת בעצם לא מוזיקה במונח שלה..... זה כל מה שיש לי נגדם.....והמסחור כמובן.... מרגיז אותי שהם קוראים למה שהם עושים מוזיקה זאת מוזיקה אלקטרונית ומוזיקה אלקטרונית היא בעצם לא מוזיקה
ואת נשמעת חמודה

תודה תודה

....למרות שהמוזיקה של ווסטלייף כן מוזיקה, למרות מה שכולם חושבים, ולא אלקטרונית- זה מוזיקת פופ, ואפילו טובה. באופן אישי לדעתי היא ההכי טובה בתחום, ובגלל זה נכנסתי לפה מההתחלה. חבל לחפש בה משמעות של המחבר, או איזשההיא מחאה לגבי משהו, במוזיקה הזאת עיקר השיר זה הווקאליות (בניגוד לאביב
), וחייבים להודות, כשזה מגיע לווקאליות האנשים עושים את העבודה נ.ב: מה דעתך על פורום אביב גפן????? אני רוצה להציע לתפוז...

xflil

New member
../images/Emo13.gif

אבל להקות כמו ווסטלייף פשוט צצות כמו פטריות אחרי הגשם, וישר מתפרקות.... זה פשוט מדהים, שלכל להקה כזאת יש איזה מיליון מעריצות ואחרי שהלהקה מתפרקת עוברות ללהקה אחרת זה מצחיק..... פורום אביב גפן יהיה פצצצצות!

למעלה