הודעה רשמית......! (ומשמחת)

xflil

New member
צודקת!!!

ושאף אחד לא יגיב יותר להודעה הזאת! (מתנגדים) כי זה לא יוביל לשומקום (תרתי משמע)

יש מדמעות גדולה... ../images/Emo20.gif

רק צריכים לדעת להסתכל נכון.... יש להם מלא שירים יפים למשל: close/sowelded/what makes a man/... והרשימה עוד ארוכה מאד........ אז עשו לי טוה אם כל השטיות שלכם שאין לשירים שלהם משמעות מי שרוצה לחפש משמעות הוא מוצא אותה תאמינו לי והם לאסתם עוד 5 בנים איירים. יש מבין?? ואני לא מבינה איפה הבעיה שלכם איך מישהו יכול להגיד שאין לשירים האלה משמעות??? לשירים של ברטיני אין משמעות!!! לא של ווסטליף ואין קשר בכלל הם נראים. הם לדעתי כוסונים אמתיים וזה רק פלוס גם בלי היופי הם היו מצליחים. אתם באים להגיד לי שהביטלס ניראו טוב?? אותו הדבר אזתשלמי אם זה שיש להקת בנים שיש להם שירים טובים. זה פשוט הסתגימה שלכם בקשר ללהקות בנים וזהו....

xflil

New member
כן ושהם יתפרקו עוד כמה חודשים הם

פתאום היו סתם 5 בנים איריים ואז תבוא להקה חדשה (כמובן 5 בנים, איך לא!) בלגים כוסונים חבל על הזמן שלא יודעים לשיר ואז הם לא סתם 5 בנים בלגיים אה.....ומעניין איך אנשים בלי יופי לא מצליחים בתעשייה הממוסחרת והמכפישה הזאת

ניקי בי

New member
כבר הצלחנו להבין שאתה לא אוהב אותם.

אבל די! אז נגיד והם יתפרקו, הם בכל מקרה חתומים לעוד 4 או 5 אלבומים, ועד שיגיע היום שלא יהיה יותר ווסטלייף, תן לנו לחיות ולהנות ממה שיש... זה שאתה לא אוהב אותם, זה ממש לא אומר שכל העולם צריך להיות כמוך, אז לך תשמע שירים של אביב גפן או משהו....

keren007

New member
טוב, יש לי מה להגיד לשניכם...

ואני מתכוונת לחולה על ווסטלייף ול- xflil. קודם כל, לשירים שלהם אין משעמעות כי אלה לא השירים שלהם, הם לא כתבו אותם ולא הלחינו אותם, ואם אני לא טועה הם גם חידשו שני שירים של אבבה, ומה שהם עשו זה רק הרסו אותי, תסלחי לי מאוד. עכשיו, לך xflil, התמונה שפירסמת שם, חברה שלך נכון? וואו, זאת הפעם המאה שאני רואה את התמונה הזאת באינטרנט וכל פעם מישהי אחרת אומרת שזו היא בתמונה... מה אתה אומר?

חולוני

New member
נכון, כבר כל האינטרנט ראה אותה

אז תהיה פאתטי ותגיד שזאת חברה שלך, אולי בחלום שלך. אבל ההבדל בין חלום למציאות..אתה יודע..

למעלה