הודעה רשמית......! (ומשמחת)

i love bry!!!

New member
עלוב!

אני לא רודפת אחרי אף אחד ואני לא חושבת שאני אתחתן עם אף אחד מווסטלייף! אף פעם לא טענתי שכן.. ואני מסכימה איתך.. מי שכן עושה את זה באמת אומלל אלא אם (כמו רוב המעריצות של ווסטלייף) הן עושות את זה בצחוק ולא באמת מאמינות בזה

xflil

New member
יופי

אז את לא משוגעת לגמרי חלקית אולי גם אני לא אמרתי שלא

xflil

New member
את יודעת

שזה וויכוח סרק מטומטם למדי (למרות שאני עדיין לא מסכים איתך)

xflil

New member
כי

לא משנה כמה רבנו....וכמה אני לא סובל את הדעה שלך.... ואת ווסטלייף.... אפילו לילה טוב אסור להגיד? חשבתי שאת לא שונאת אותי אז תעשי טובה....את כן...לפחות ככה אני רואה

i love bry!!!

New member
קרצייה...

מי שונא אותך? זה שאתה מעצבן זה משהו אחד.. אבל שנאה? מי מכיר אותך בכלל? אז.. תראה את זה איך שבא לך כי לי ממש לא אכפת!

xflil

New member
סססססאמווווו

כולה אמרתי שאפשר להגיד לילה טוב! מה הקשר עכשיו?!!!!

sweet_angel

New member
זהו שאין קשר

ככה זה הבנות של ווסטלייף כל דבר שהן אומרות לא קשור למציאות....

xflil

New member
לא אמרת

שאת מעריצה שלהם? אני מבולבל אבל זה נכון בכל מקרה

sweet_angel

New member
חס וחסה

אני?????? מעריצה של חבורת המסטיקים האלה............כן בטח

xflil

New member
אהההה......

חשבתי שהתקפת אותי קודם אולי לא הבנתי טוב.....

sweet_angel

New member
די תפסיקי...........

אני כבר לא יכולה לישון בלילה בגלל כל האיומים האלה שלך........ חלאס .........עוד חולת פרחה מאניה שחושבת שהיא מפחידה אנשים

i love bry!!!

New member
אם לא שמת לב..

אני לא זאת שאיימה עלייך קודם ואני גם לא מאיימת עכשיו, אם את לא יודעת להגיד למישהו BITE ME זה בדיוק כמו שאני אגיד לך שאת יכולה לקפוץ לי! זה איום? לא! ואם את חושבת שכן אז את יותר מפגרת ממה שחשבתי!

חולוני

New member
אתה לא מתבייש לשקר ?

לקחת את התמונה הזאת מאיזה אתר שראיתי את התמונה הזאת שם, ולא קוראים לה מרים, קוראים לילדה הזאת מעיין. אז בבקשה בלי שקרים.

West-girl filan

New member
רדו ממנו הוא היתבלבל!

הילד בטח אמר שזאת חברה שלו והיתכוון לומר שזאת פנטזיה שלו... הבנתם? כן xflil אני מדברת עלייך....

sweet_angel

New member
וואלה...................

היא בפורום של על בנים ועל בנות........... איזה שקרן..

i love bry!!!

New member
שני דברים..

אחד.. התמונה האגדית שלך לא נפתחת שתיים.. שמעתי הרבה יותר שירים מזה...

ס ל י ח ה

אה עד אביב גפן.. סליחה את הכישרון המוזיקלי האדיר שלו את כל כך לא יכולה להעליב.. הוא אחד היוצרים היותר טובים פה בארץ.... והוא פי אלף על ווסטלייף הבובות על חוט האלה!!!! ניסיתי את יודעת מה?! השתדלתי לא להגיב פה יותר מדיי על השטויות שאתם פה כותבים על כמה שהם מושלמים.... אבל תעשי לי טובה!!! איך אפשר בכלל לכתוב אביב גפן וווסטלייף באותו משפט! זה הרי ברור מי יותר טוב !!!!!!

למעלה