הודעה רשמית......! (ומשמחת)

xflil

New member
ועוד משהו

אי אפשר לנגן את זה בגיטרות תופים בס וקלידים? חייבים "לנגן" את זה במחשב זה חוסר כישרון חמודה

xflil

New member
אביב גפן

מוכשר באמת...הוא מנגן על קלידים גיטרה חשמלית ותופים זה כישרון...

xflil

New member
מה איו?

הוא לא קוקסינל הוא היה הנשוי והוא לא הומו ובהופעות הוא אומר אם הייתי הומו? אז מה? באמת אז מה?

i love bry!!!

New member
מה אתה דפוק?

מי אמר שהוא הומו? מי אמר שהומו זה מגעיל? אני דווקא מאוד אוהבת הומואים!

xflil

New member
אז למה איו?

אמרתי משהו נגד הומואים?! יש לי חברה לסבית ואני מכיר כמה אנשים הומואים וכולם מקסימים אחד אחד

xflil

New member
טוב

בטח שמעת את השיר המפורסם שלו עכשיו מעונן וזהו....נכון? את לא צריכה לענות כי אני יודע שכן.... ו.....אנחנו באמת דור מזויין..... פחדן? הינה תמונה.....וכולכםםםםםם יכולים לקפוץ לי....כי אני ודע בדיוק מה תגידו.... אבל לא מזיז לי כי הרבה אחרים אמרו לי שאני כוסון... אז....עשו טובה

i love bry!!!

New member
איפה אתה חי???

זה נקרא כוסון??? מזה האף העקום הזה??? והאוזניים ....... חחחחחחחחחח...... אל תגרום לי להתחיל אפילו!!!

xflil

New member
חמודה העיניים שלך עקומות

שמעת על זווית צילום? וחוץ מזה את שונאת אותי....למה שאני אתייחס?

i love bry!!!

New member
חמודה??? i dont think so!

מי אמר שאני שונאת אותך? אני פשוט לא מסכימה איתך.. וחוץ מזה.. זווית או לא זווית האף שלך עדיין עקום וענקייייייי! וחוץ מזה.. מזה תמונה מבר מצווה ?? בן כמה אתה בכלל?

xflil

New member
יש לך פוקוס גם בעיניים?

אמרו לי הרבה דברים בחיים לא אמרו לי שיש לי אף עקום וענקי....אז מה את מבלבלת? ואת כן שונאת אותי.... תאמיני לי.... בא לך לצרף תמונה שלך? או שעכשיו תגידי שאין לך סורק....? אה....ובן כמה אני את חושבת? השתנתי הרבה מאז אגב

i love bry!!!

New member
!!!!

באמת נראה לך שמישהו יגיד לך את זה בפרצוף??? וכן, באמת אין לי סורק .. מה לעשות? לא לכולם יש! ואם אתה חושב שזה אומר משהו אז טועה ובגדולללללללללללללללל! ואין לי מושג בן כמה אתה.. בהתחלה חשבתי שלפחות 18 אם לא יותר אבל אחרי התמונה.. אני לא בטוחה (מה שמראה לך שאני כן כנה ואני לא אומרת דברים רק כדי לעשות דווקא!)

xflil

New member
הממממ....

אמרו לי את זה הרבה פעמים באינטרנט.... לא בפנים.... התמונה לפני חצי שנה אני בן 13 וחצי...וזה מה שמראה לך שאני בוגר....מאוד...(ואני שונא להשוויץ, מקווה שתסלחי לי) ואם היית מכירה אותי קצתתתתת.....היית רואה מי אני בכלל והחברה שלי אגב לא אוהבת רוק או משהו היא רואה אמ טי וי מוזיקה לא אמורה להפריע ליחסים רומנטיים ואני מקווה שאני אצליח לשנות אותה אגב אני 1.70 שזה יחסית גבוה מאוד בגלל זה לא היית בטוחה אני מניח

xflil

New member
אהההה!

ואם אני כזה מכוער מוזר למה יש לי חברה ועוד איזה חברה פי 4 כוסית עליך אני בטוח.... סתם לידע כללי קוראים לה מרים (יש בעיה עם השם?)

xflil

New member
מתוקה....אני נעלב ממי שאני רוצה

להעלב ותהיי בטוחה! שאת לא אחת מאלה שאני אעלב מהם.... וזה שאת רודפת אחרי סלבריטאים וחושבת שתתחתני איתם זה די אומלל את יודעת?

למעלה