הוט מתחילים לעקוף

הוט מתחילים לעקוף

בתור מנוי של יס כמעט מיום הקמתה, אני חייב להגיד שאני מאוד מודאג מהמגמה של החודשים האחרונים, לפיה הוט עושים הרבה יותר דברים טובים ומקוריים בעברית, וגם קונים סדרות יותר טובות (למשל "רומא", הלהיט החדש של HBO נקנה על ידם). בעוד יס ובעיקר יס וויקאנד תקועים לגמרי. שום הפקות מקור ושום סידרה חדשה ממש ברמה גבוהה. הסידרה החדשה של "חוק וסדר" נכשלה לגמרי בארה"ב וירדה אחרי עונה ואין שום דבר מבטיח אחר. בינתיים אני עוד לא חושב לעבור (בעיקר בגלל יס פלוס), אבל אני מאוד מודאג ומקווה שמישהו מיס יתעורר.

TheCharm

New member
ממש לא נכון

קודם כל, yes לא מחזיקה לעצמה בראש מקור, זה המומחיות של HOT, ורכש זה ל-yes. לHOT עדיין אין שום רכש מרשים, לא בכמויות של yes לפחות. הרבה סדרות חדשות נקנו ויגיעו בקרוב למסכי YES

shawn 1

New member
אילו סדרות צפויות להגיע ליס חוץ

מ"חוק וסדר" ו"הקאמבק" וכול אלה??

Aviad1987

New member
בוא תחכה לאוקטובר-נובמבר

נראה מה תגיד אחר כך
מי אמר שרומא להיט? מבקר וחצי? כולה פרק אחד. אפשר להירגע.

adi121

New member
מה פתאום...

אוי אני כל כך מרוצה מיס!! אני הייתי מכורה לשיר שלנו
ואצל חברים ראיתי כמה פרקים מטלנובלה בע"מ וזה ממש ממש נורא.. במיוחד עם יעל בר זוהר שאני לא סובלת אותה שלא נדבר על כל הסדרות ביס וויקאנד.. הישרדות, פשע מן העבר.. ועוד המון המון סדרות (שאין צורך לפרט) שממכרות אותי לטלוויזיה.. המון מגוון של דרמה קומדיה וריאליטי דוקומנטרי.. אני אוהבת תוכניות ריאליטי וביס ממש לא חסר את זה.. בקיצר לפי דעתי אין לי בכלל אבל בכלל מה לחפש בהוט! באמת.. אני לא מוצאת שם משהו אחד שייתן לי סיבה לעבור..

Aviad1987

New member
איך לא ציינת את יס פלוס? ../images/Emo99.gif

הפמליה, SNL, קונאן, הדיילי שואו, קרניבל (עונה שלישית - אמן!), משפחה בהפרעה, איש משפחה, מועדון האידיוטים(!!), עקרות בית, וויל וגרייס ועוד ועוד. זה הערוץ הכי טוב בישראל נכון לעכשיו, אני בטוח שהוא עוד ישתפר. בקשר ליס וויקאנד - הערוץ באוויר עוד לא שנה והוא כבר עושה עבודה טובה יותר מערוץ 3 הגוסס והחודש עוד יעלו 'משמרת שלישית' (כמה זמן חיכיתי) ו'אברווד', חודש הבא '2 גברים וחצי' ועוד סדרות שעדיין לא הכריזו עליהם (ויש המון). בקשר לרכש ביס - אין מה לדאוג, הם עושים עבודה טובה וטפו טפו זה ימשך ככה. סך הכל הוט החליטו לחשוף את מה שהם רכשו עכשיו ויס מחכים לתזמון הנכון, הם לא יעשו את זה רק כי הוט שחררו עכשיו הודעה לעיתונות. איך אומרים ביידיש? לא יודע אז אני אגיד בעברית - סבלנות. בקשר להפקות מקור - השנה יס ממנים 7 (!!) סרטים ועוד יש כל מיני הפקות מקור על הפרק. סך הכל גם זה יגיע.

אה :)

שמעו, שלא תבינו לא נכון, אני מת על יס ולא רואה את עצמי עובד להוט בחיים, אבל מה לעשות ויש לי תחושות לא טובות בתקופה האחרונה? אני באמת מקווה שזה השקט שלפני הסערה.

Aviad1987

New member
זה בהחלט זה

אתה יכול להיות בטוח אותו דבר היה שנה שעברה שהכריזו שהוט רכשו את ג'ואי ואת CSI ניו יורק (הם גם היו חוצפנים מספיק בשביל להגיד שהם במו"מ על האו סי אחרי שיס כבר רכשה אותה!) ועוד כל מיני סדרות ויס חיכו עם הפצצה קצת כדי להפיל אותה במלא העצמה. יקי כבר כתב פה שלוח השידורים של נובמבר ביס פלוס הוא הכי טוב שהוא ראה בארץ, אני איכשהו סומך עליו. אני בכל מקרה כבר סקרן לדעת

Aviad1987

New member
אגב,

יס גם רכשו את הדרמה החדשה 'אי שם' (בתרגום חופשי מOver There) ליס פלוס (יחד עם הסופרנוס והבית הלבן).

Aviad1987

New member
*קומדיה\דרמה על ריאלטי

וג'ורדן אל תתן לדעה הנחרצת שלו להשפיע עלייך
אם הוט היו רוכשים את זה הוא היה מהלל

זה שטויות.../images/Emo168.gif

אם HOT היו רוכשים את הקאמבק, הייתי זוקף את זה לזכות יס. שמחתי מאוד כש-HOT קנו את "ג'ואי", הספין-אוף של חברים. זה הרשה לי לצחוק עליהם קצת.

למעלה