הוט מתחילים לעקוף

TheCharm

New member
עוד לא קלטת

שהוא מחפש לעצמו ריבים?

נכון.../images/Emo13.gif../images/Emo168.gif

וואו, אם רק לא היו מוחקים את ההודעה שצרחת על ילדה מפורום "מכושפות" כי אמרת שאתה רוצה לנסות להתאבד. וואי וואי וואי.

../images/Emo168.gif

כי ג'וני רגיל להוציא את העצבים שלו בכל מיני פורומים על משתמשים מסכנים (חברים, מכושפות) וגם עליך. ולי די נמאס מזה. שיילך להתאבד כבר אם לפי מה שהוא כותב "זה מה שהוא כל כך רוצה".

shawn 1

New member
הוא אמר שהוא רוצה להתאבד??

ג'וני, זה נכון? למה? ואם תמות, איך תראה סמולוויל???

TheCharm

New member
כן, זה נכון

לכל אחד יש רגעים משלו, זה שירדן משתמש בזה כדי לרדת עליי זה רק מוכיח כמה שהוא עלוב. וחוץ מזה, אם אני אמות, צריך לקוות שיש yes בשמיים

shawn 1

New member
חח... אבל זה די נכון וגיטרה עם אדמת

זה ממש נושא לא לצחוק עליו זה נושא אישי!

dht160

New member
לגבי הרכש

העובדות די חד משמעיות: YES מובילה בתחום אחרי שנים של מלחמה. מה שקרה מבחנת הרכש בשנה האחרון מאז המק ת ויקאנד(ואפילו לפני במאי בעונה של יס פלוס) שווה את הכול. מרבית התכנים של הכבלים הם הדברים שפתוח נחשבים בשוק מכל הבחינות. מדניות הרכש שניהלו בYES גרמה לכך של סדרה חדשה וטובה שיוצאת היום תהיה אצל YES אם הם רק ירצו. אז נכון.. בדרך היו פאשלות עם 'אבודים' וכל הסיפור של המחטף עם 'עמוק באדמה' וכו.. אבל כאשר מרבית התכנם של הכבלים הם בשיתוף ערוצי ברודאקס זה מוריד משמעותית מהערך שלהם עוד יותר.\\ כפי שאביעד אמר:שוה מאוד לחכות לעונה החשה שמתחילה בימים אלה ביס ויקאנדובנובמבר ביס פלוס. מה שכן בטוח הוא שבקרוב נתחיל לשמוע על כל הרכש החדש של העונה שמתחילה עכשיו באמריקה ויתחיל להגיע למסך שלנו במרץ-אפריל בעונה החדשה של ויקאנד ובמאי בעונה החדשה של יס+ ואז לא יהיה ספק לאף אחד.ותזכרו את מה שנאי אומר ! שיס תנצח את סיבוב הרכש עוד יותר בגדול מעכשיו. גיא

בוביץ

New member
בוא נרגע

קודם כל חוק וסדר המושבעים אולי לא כזה הצליח ברייטינג אבל זה לא אומר שהסזדרה לא טובה והעובדה שהמבסקרים מאד שיבחו אותה לטובה!! אתה רוצה את פירוט הרכ/שש של יס: עקרות בית נואשות ויל וגרייס אוסי מגרש ביתי סמולוויל משמרת שלישית קונאן אוברייאן דיילי שואו הכי גאים שיש SNL הופ ו-פית הישרדות ממש מושלמת 8 כללים פשוטים פשער מן העבר המירוץ למיליון כל סדרות יס + גי לנו חוקי משחק המתמודד ויש עוד הרבה

snier1991

New member
שכחת את הפמליה הסופראנוס הבית הלבן

רגלים קרות ישנן בנות גרהאם נורטון נשות הכדורגלנים אוברווד מועדון האידיוטים 30 יום החיים הפשוטים קוין היל וכל הריאלטי

kalay

New member
די כבר עם הוויכוחים האלה!!!!

איש איש בדעתו. מי שאוהב את הרכש של הוט שיראה הוט ומי שאוהב את הרכש של יס שיראה יס. כל פעם אתם רק מתלוננים. אותי אישית לא מעניים ורוניקה ואבודים וכל הסדרות האלה ולא מעניין אותי שהוט קנתה אותם. אם אתם כל כך רוצים לראות את הרכש של הוט וחושבים שהוא הרבה יותר טוב תעברו להוט נקודה.

TheCharm כנס..

ג'וני (אני מקווה שזה שמך) אל תרד לרמה שלו ואל תענה לו בבקשה ממך. גיטרה הוא ילד מתוסכל מאוד מתוסכל שמוציא את התיסכולים (המטומטמים )שלו פה,וזה שאתה עונה לו ופתוח יחד איתו אשכול של כמעט 80 תגובות זה לא לעיניין ,זה לא מתאים לך הוא בררה מידי..

למעלה