הוט מתחילים לעקוף

הממ.. יש לך נקודה.../images/Emo168.gif

וג'וני, תפסיק. להגיד "אין להם רכש אחד טוב" זה להיות עיוור לגמרי. נכון שליס יש רכש הרבה יותר טוב, אבל פאק, אתה עיוור. אתה תאהב לא משנה מה שיהיה לך, והעיוורות שלך די מזכירה בזה את שון.
העונה השנייה של השיר שלנו איכזבה, והעונה הראשונה כבר תשודר בערוץ 2. ב-Xtra HOT יש את הסדרה הפנטסטית (הלוואי שתגיע ל-DVD עם תרגום בישראל) "ורוניקה מארס". (אגב ג'ורדן, גם היא כישלון אדיר, כמו "חוק וסדר". אז מה? זה לא אומר שהיא לא מעולה). גם פיירפליי, של ג'וס ווידון. ולמרות שהרכש של YES עדיין יותר טוב, HOT מצליחה לצמצם את הפער.

Aviad1987

New member
לוסט וורוניקה

הדברים היחידים הטובים שיש להם שם CSI (על כל סדרות הבת שלה) משודרות\ישודרו בערוץ 1 ועוד וכמו שאמרתי - אנחנו עוד לא יודעים כלום ממה שיס רכשה לקראת העונה החדשה. אז צריך לחכות קצת לפני שמדברים... אגב, העונה הראשונה של השיר שלנו תשודר בערוץ 2, ב4 אחרי הצהריים עם פרסומות, 3 ימים בשבוע. וזה עוד שנה ו10 חודשים אחרי השידור הראשון. נו באמת

4 פעמים בשבוע.../images/Emo168.gif

ומה זה משנה מתי? LOST לא תשודר בערוץ 1 או 2 אף פעם. כנ"ל על ורוניקה מארס. (ערוץ 10 החליט לרכוש את "מגרש ביתי" במקומה). כמעט כל סדרה של YES באיזהשהו שלב זמינה ללקוחות HOT, כשהמצב לא הפוך. (ראה דוגמת "משפחה בהפרעה" ו"החיים הפשוטים").

snier1991

New member
אתם שוכחים סדרות כמו הסופרנוס

הבית הלבן ושני גברים וחצי(הסיטקום המצליח ביותר בארה"ב) להוט אין כלום ורוניקה ואבודים זה הכל דוקא היום יות הפער של יס בולט

snier1991

New member
וערוצי הסרטים שהפערים הם

אסטרונומים בין יס להוט(דודה שלי אמרה עוד שידור אחד של גרי מקוויגר והיא מתחרפנת)

Aviad1987

New member
דיייייייי!!!!!111111111

מאיפה אתה יודע שלוסט לא תשודר באף ערוץ אחר? כמו שיקי אמר - יש לך שימוש מאוד ליברלי בצירוף "אף פעם" ושוב אתה מדבר שטויות עם הלרכוש את מגרש ביתי במקום ורוניקה מארס. נו באמת אתה לא באמת מאמין לעצמך נכון? יס שיתפו פעולה עם ערוץ 10 ונתנו להם זכות שידור למגרש ביתי והאו סי. אף אחד לא מבטיח שורוניקה לא תשודר באף ערוץ. אין מה לעשות, ככה זה בימינו ודיברנו על זה המוווון. בערוץ 2 יש את רוב רוב רוב החומרים שמשודרים בביפ בסטאר וורלד גם משדרים את המתמתחה, מלקולם באמצע ועוד (אל תשכח שהמתמחה ישודר גם בערוץ 10 בעתיד הקרוב). אבל זאת באמת התגובה האחרונה שלי בדיון מולך. אתה טוחן מים ומחרפן.. להתווכח איתך זה כמו להתווכח עם קיר מאוד טיפש אז נמאס לי

../images/Emo168.gif

אתה מתעצבן בצורה מצחיקה, וזה דבר שמראה שמה-זה נמאס לך לשמוע אותי צודק.
מממ. בסדר, יש הרבה סדרות של HOT שעוברות לסטאר וורלד ולערוץ 2. הרבה מאוד, האמת. אבל ההבדל הקטן הוא ש-HOT חולקים עם הערוצים המרכזיים את הסדרות הפחות טובות שלהם. YES חולקים עם הערוצים המרכזיים את הסדרות הכי טובות שלהם, ומשאירים לנו לבלעדיות ריאליטים משעממים ומאוסים. (סליחה יקי אם פגעתי בך אישית). אממ.. LOST היא של Buena vista home entirtament. ובינתיים היא לא תעבור לשום ערוץ.
אולי עוד שנה-שנתיים ערוץ 3 ייקנה אותה. אבל יונה ויזנטל אמר ש"בקרוב" ערוץ 3 והרכש שלו לא ישודרו ביס. אז באמת אני לא יודע מה להגיד לך.

TheCharm

New member
יונה ויזנטל לא אמר שבקרוב

יונה ויזנטל אמר שכשזה יקרה אז תהיה להם אלטרנטיבה. הבנת הנקרא למדת? מה שכן, לפני סוף 2006 לא ניפרד מערוץ 3.

בוביץ

New member
עהחוזה של ערוץ 3 מסתים באמצע 2006

כל הקע שיס שוקלת על הפסקת ערוץ 3 כי החוזה של הרכישה של ערוץ 3 מסתיימת באמצע שנת 3006 מה שמדובר במכעט עוד 10 חודשים אז חכה קצת ערוץ 3 כבר איבד את רוב הסדרות הטובות שלו ואני בטוח שאם יס יוותרו על הערוץ הם יביאו משהו ראוי במקומו לא סתם עשו את יס ויקנד אם כל הכבוד בתכלס אנחנו הצופים מפסידים מיזה שזה מחולק לשתי החברות ככה הוויכוח הוא מיותר ומטופש הגיוני שיס יוותרו על ערוץ 3 נאי חושב שזה הדרך הנכונה.

../images/Emo168.gif

שמעת על אופרות הסבון של ערוץ 3? הפסיקו לשדר את "צעירים חסרי מנוח" לשלושה חודשים ומדינה שלמה עשתה רעש. רעש עצום. לוותר על ערוץ 3 זאת החלטה שגויה. ובאמת נראה לך שהם ייבנו עוד ערוץ במקומו? תעשה לי טובה. אין מספיק סדרות בארה"ב, בסדר? מקסימום הם יוסיפו סיטקומים עלובים כמו "פחות ממושלמת" ובזה ייסגר העניין.

snier1991

New member
טוב אז הצצתי בפורום טלויזיה

הוא אומר שלגור עם פראן בטח יגיע ליס כי זה בזיל הזול וקאמבאק תגיע לערוץ 11 ואז כשהוא שומע שביס זה ישודר אז הוא אומר שהקאמבק דפוקה ואז הוא מצפה שנתיחס אליו ברצינות

שתיהן של ה-WB.../images/Emo13.gif../images/Emo168.gif

ככה שלא משנה מה הם היו קונים, הייתי כועס.
אבל בכנות, לא נראה לי שה-WB הולכים להוציא את הקאמבק ל-DVD. זה די מפתיע אותי, ודי משמח אותי.

TheCharm

New member
לא, זה לא

הקאמבק משודר ב-HBO, אבל הוא הופק על ידי ה-WB

למעלה