הוט מתחילים לעקוף

ועם כל הכבוד,../images/Emo168.gif

אמרתי שהקאמבק דפוקה הרבה לפני השרשור הזה והרבה לפני שידעתי ש-YES תרכוש אותה. אני מוכן אפילו לחפש את התגובה שלי בשבילך.

Aviad1987

New member
HBO ידועים בהפקות הזולות שלהם הרי

מה לא ידעת? גם הערוץ עצמו זול לחלוטין. ולגיטרה הלא מכוונת - לא התעצבנתי על זה שאתה צודק, אני לא מתעצבן מטומטום (בחיי אתה מסכן). פשוט נמאס לי להתווכח עם ההפלצות הלא מבוססות שלך, השמיעה הסלקטיבית, ההשערות שאתה כותב כעובדות, הטמטום השופע ממך והעובדה שאתה פשוט לא מרפה. לי יש דברים טובים יותר לעשות

לראות את "השיר שלנו 2", כמובן.../images/Emo13.gif

הסדרה האיכותית שאין כמוה. ותעשה לי טובה, עכשיו אמרתי ש-HBO זול? עברנו ללהכניס מילים לפה? אמרתי שהקאמבק דפוקה, והרבה לפנני שידעתי שהיא תשודר ביס. כשאת ג'ואי קנו HOT זה הרשה לי די לצחוק עליהם קצת, מרוב שהסדרה עלובה. ותעשה לי טובה. אתה רוצה לומר לי שסדרות הדגל של Xtra HOT עוברות לערוצים המרכזיים? לא. אז "תרגיע" עברה ו"דאבל דייט" (אוו, ממש הפסד גדול לשדר אותן). אבל "השיר שלנו", "THE OC", "מגרש ביתי"- אלה סדרות דגל של YES. וזה מאכזב שהן נתנו אותך ככה. בספק אם אותך לא.

TheCharm

New member
אנלא מבין

הוא אומר לך דברים כי אתה אומר דברים שלא קשורים לכלום כעובדות, אז אתה בוחר להחזיר לו בזה שאתה יורד על הדעות שלו? לפחות תבחר את מה שאתה אומר כמו שצריך, בלי להראות לכל הפורום כמה אתה טיפש.

../images/Emo168.gif

עניתי לו. בצורה פשוטה. רוב הרכש הכי טוב של YES עובר לערוצים המרכזיים, ורוב הרכש הכי חרא של HOT עובר לערוצים מרכזיים. ככה שיוצא שאנחנו נשארים בבלעדיות על ריאליטים ב-YESY, כש-HOT נשארת בלעדית על "אבודים" ו"מתים במשרה חלקית".
כמובן שיש את "עקרות בית נואשות", אבל זאת כבר ליגה אחרת. ושוב, אני רוצה להזכיר: הרכש של YES עדיין יותר טוב מההוא של HOT. אבל אני כועס על צמצום הפערים, והעובדה שהם כן התחילו לזוז. (פיירפליי? זהות בדויה?).

מה איכפת לי

אם הסדרות האלה עוברות למקומות אחרים שנתיים אחרי שאני ראיתי אותן? לא מזיז לי את קצה הנעל.

בוביץ

New member
אויש גיטרה מפגרת

השיר לשנו אולי לא אמורה להיות סדרה איכות הי אמאורה להיות סדרת קלילה שתהנה ואת זה אכן היא עשתה את זה וקצת הגזמה על הירידות הגדולות שעשו על העונה השנייה של השיר שלנו נהיה בואפנה להגיד שהעונה השנייה גרועה(רענן שקד כתב עליה ביקורת גרועה ולו רק בגלל היכורתו הקרובה לסיגל אלבין או שאיך קוראים האחראית של הטלנובלות מדרסט () ודבר שני אכן יס מכרה את העונות הראשונות לערוץ 10 אחרי שהיא שידרה את שתי הסדרות לפחות פעמיים כמעט צופי יס נהנו ממנה כבר מזמן ולאא אכפת לי שצופי הוט יראו גם אני בכלל מעדיף שיהי ערוץ כללי אחד לכל הסדרות וככה יהי טוב לכולנו הפילוג של הסדרות הוא רק הפסד של הצרכנים

shawn 1

New member
אני רוצה להבין. שורה תחתונה:

"הקאמבק" ביס או בערוץ 11 ?? (בבקשה תגידו ביס!!)

TheCharm

New member
לפי הודעות אחרונות,

בYes (ציפית שהם יאכזבו?
) וחוץ מזה גם אם זה היה בערוץ 11 מה רע? גם ליסניקים יש את ערוץ 11. זה שזה עוד קלף מיקוח נגד ה"מוצרים" של HOT, זה אמנם מעלה, אבל מה איכפת לך שגם הם יראו סדרה אחת או שתיים שאנחנו רואים?

shawn 1

New member
מה זה קשור. אם אני אראה

את זה זה רק בגלל שאני מעריץ של ליסה קודרו! ומי אמר שאראה את זה??

TheCharm

New member
הוויכוחים איתך מתחילים לשעמם

ירדן, הוא לא כתב שהוא אוהב את הסדרה ואתה עכשיו סתם מנסה לריב איתו להתגרות בו ומוציא דברים לא קשורים, לא נדבר על זה שיש בסדרה הזאת שחקנית שמעריצי "חברים" נורא אוהבים וזה כבר מעלה שגורמת לאנשים נורא לרצות לראות את הסדרה. אז תירגע, כפרה.

TheCharm

New member
אם כבר אתה מרשה לעצמך

לקרוא לאנשים בשמות לא שלהם, רק כי משעמם לך בחיים, אין סיבה שאנחנו לא נפעל כמוך. (אגב, אנשים, ירדן בא מהבלוג שלו כביכול, ואם שמשון או יונתן או כל כינוי אחר שהוצמד אליכם מפריע, אתם מוזמנים להשתמש בשם המדהים הזה)

פחחח.../images/Emo168.gif

אלוהים אדירים. כל כך נמאס לי להסביר את עצמי. Blond Rules היא ידידה שלי שהכרתי בתפוז. היא ניסתה לסחוט ממני את השם שלי ולא נתתי לה, בגלל העובדה הפשוטה שפחדתי. אז נתתי לה שם בדוי שתעזוב אותי כבר. אגב, ב-ELSF.NET קוראים לי עמית, ב-NANA קוראים לי ליאור ובהייד פארק אני רון. אגב, אני לא חייב שום הסברים לילד בן 13. אבל באמת חשבתי שכדאי שתדע.

TheCharm

New member
טוב ירדן ../images/Emo4.gif

ואגב, תירגע, אתה כולה גדול ממני בשנה אז מה אתה משחק אותה?

בשנתיים.../images/Emo168.gif

נכון, קוראים לי ירדן ג'וני.
ממש. לך תצרח על מישהו אחר ותוציא את הבעיות שלך אצל פסיכולוג. אולי בגלל זה מצאת בעיה עם התוכנית "בטיפול", כי די נמאס מזה ומהודעות ההתאבדות שלך. קוראים לי גיא, מצידי תקרא לי ליאור. יש לי ניק בתפוז עם השם הזה. יאללה ביי.

vand

New member
נו באמת...

כמה אתם מתווכחים... ועל מה על כלום. אגב אני נמנע מלצדד באופן רשמי בצד כלשהו אבל באמת תפסיקו עם זה...

למעלה