הויכוח- בשרשור חדש, עכשיו תגיבו!

The WizardMan

New member
רק דבר אחד .. ושמישהו יתקן אותי אם

צריך .. כי אני לא מומחה גדול לאקטואליה ופוליטיקה אבל אני חושב שכאשר אנחנו נוותר על שטחים ונאפשר לפלסתינאים להכריז על מדינה ערבית בישראל .. אז הם מדינה וחלים עליהם חוקים אחרים. וכל פיגוע טרור שלהם יגונה מאוד מאוד אם יוכח שהם אחראים עליו (הרי כרגיל הם יגידו שאלה ארגונים שאין שליטה עליהם.. ). כמו שאנחנו היום לא יכולים לצאת ולהרוג את כל הערבים ומותר לנו אך ורק להגיב .. וזה מפני שאנחנו מדינה ולא יודע איך זה הולך בדיוק אבל בעקרון יש לנו אחריות מסוימת על שמירת נשק. שמישהו יבהיר לי אם הוא יודע ...

Darakan

New member
זאת גם הדעה שלי.

זה יתן לנו יותר לגיטמציה להתקיף אותם, שהרי אז הם לא יהיו "כ"כ מסכנים וחלשים" וכל התקפה מצידם, אפילו לא מטעם השלטון תחשב כהפרת "הפסקת אש", כי הרי אחראית על אזרחיה. לנו תהיה את הזכות המלאה להגיב במידה וכזה דבר יקרה. אבל שוב, הדרך למדינה פלשתינית היא ארוכה, ולא לשכוח את כל מה שאמרתי (התנחלויות, בעיית ירושלים, פינוי שטחים וכו´...).

ya maaan

New member
וואי, מצחיק אותי...

שיש עוד אנשים שמאמינים ב"שלום"..... נחמד מאוד, הכל טוב ויפה...תביאו להם את כל ירושלים....ואת כל רמת הגולן(המקום הכי יפה והכי כיפי בארץ=) ואז יפסיקו פיגועים...משעשע - לא. הם יקבלו שטח אחד...ואז ימשיכו ואז מה?..יקבלו עוד אחד... הם לא יפסיקו עד שלא יחסלו את כולנו או יקבלו את כל שטחי ישראל... בקטע של אי אפשר לדסקס על זה זה בולשיט...למרות שאף אחד לא שם על מה שאנחנו אומרים... כל ה"מבינים הגדולים" בתחת.....תראה את שרון(אגב הדעות שלי די ימניות קיצוניות) תראה את שרון, את ביבי...כל אלה דואגים לתחת שלהם...לכיס שלהם....באיזה מכונית הם יסעו, איפה יגורו - טוב הבנתם, לפי דעתי...להצביע עלה ירוק....הסטלנים ינהלו את המצב(לא..) אם הייתה לי זכות הצבעה הייתי מצביע מולדת
כי רק טרנספר יביא "שלום"

Darakan

New member
מה אתה רוצה?

אמרתי מתישהו שאני מאמין בשלום? אני לא מאמין בכלום אמרתי לך, אני מעדיף להתעלם מהפתרונות ולראות מה יקרה, כי כמו שאמרתי אין פתרון. והנה עוד אחד מהטרנספריסטים שחיים באשליות. תענה לי על זה, איך בדיוק אתה רוצה לבצע טרנספר, ואיך אתה חושב שאם דבר כזה אפשרי הוא יפתור את כל הבעיות ולא יוסיף רק בעיות חדשות? מה שאמרת זה שטות אחת גדולה. לפחות תנמק.

הכבוי

New member
להביא לפלשתינאים מדינה זה לא

בשביל שלום. זה בשביל לגיטימציה. למה אתה חושב שהעולם רואה אותנו כ"עם כובש"? כי אנחנו דופקים אנשים שאין להם ריבונות עצמית. תיתן להם את זה, תיתן להם לפתח צבא קטן (בתנאי מעבדה), תן להם לעשות שרירים, ואז אם הם יתקפו, תזיין אותם מאחורה וקדימה.

מיקי אני אוהבת אותך.

מקווה שתספיק לראות את ה*לב* שהשארתי לך, ושהוא לא ימחק לפני שתראה אותו.
. אפילו עוד אחד.
.

סבגבג

New member
גדול!

בדיוק! מסכימה עם כל מילה שלך..... למעשה... טוב אני לא אני לא יודעת אם מגיעה להם מדינה או לא (אני לא מקשיבה בשיעורי היסטוריה...) אבל אני יודעת שלפני שהארץ הזאת הייתה שלנו היא הייתה שלהם ואז כבשנו אותה במלחמה ומה שהם עושים עכשיו... זה אותו דבר... זו המלחמה שלהם. ו.... זהו! די לגזענות!!! *עכשיו אני הולכת לקרוא את התגובות ובטח יהיה לי עוד מה להגיד... אז... טוב..

למעלה