אני לא שפטתי אותם...
תסתכל טוב. אני מבין אותם ושזה חרא להיות במצב הזה,אבל זה עדיין מגעיל ולא אנושי ההתנהגות שלהם. לא כך? אני יודע שאנחנו מדכאים אותם עוד ועוד,אבל שנינו יודעים,שאם ההנהגה שלהם הייתה רוצה,והם היו רוצים,היה פה שלום מזמן,שתי מדינות מזמן,הרבה אנשים חיים מזמן,וכל הבלאגן הזה מזמןןן היה נגמר,אבל משום מה,הם לא רוצים,יותר נכון,לא רצו,עכשיו זה קצת מאוחר,עם ארגוני הטרור שלא שמים קצוץ על העם שכביכול שירתו בהתחלה,עם ההנהגה המושחתת שתומכת באותם אירגוני טרור ומשתמשת באינתיפדה המגעילה הזאת כדי לדאוג לחיים הנפלאים שלהם. אני מבין את הקושי במאה אחוז,את היאוש,את הכאב,את הפחד מאויב כמו ישראל,שבא אלייך עם טנקים בזמן שלך יש אבנים,אבל לירן,אנחנו לא הולכים נגד העם,אנחנו הולכים נגד הטרור,והפלסטינים ברובם כבר לא רוצים את הטרור הזה יותר,זה רק מפיל אותם עמוק יותר,שנינו ראינו כמה פעמים אותם פלסטינים במקרה צילמו אותם והם גינו פיגועים,ושוב גינו,בהתחלה הם שמחו,אחר כך הם הבינו. המעשים שלהם,הם לא פעולות מחאה,אני פונה לשמאלנים,אולי המצפון שלי לא בסדר,אבל אני לא מבין,איך הוספת מסמרים למטענים,מדגיש יותר את הטענה שהם נמצאים בתחתית,אני מאמין שמטען רגיל,היה מספיק להבהיר את הכוונות.