הוליווד.. זה כאן?

• פותח הנושא YUGE
  • פורסם בתאריך

YUGE

New member
הוליווד.. זה כאן?

שלום לכם,
אני קורא מדי פעם פה אבל לראשונה משתף איתכם. בכוונה משאיר כמה פרטים עמומים למנוע זיהוי.

קצת הקדמה ורקע לשאלה. אנחנו נשואים כעשרים שנה, אני בסביבות גיל חמישים, אשתי שתחיה, כמה שנים צעירה ממני. חילונים, מעמד ביניים, כמה ילדים, גרים במרכז הארץ. אקדמאים, משפחה ממוצעת בקיצור. בהתחלה הכל היה טוב אבל עם הזמן השחיקה וההתשה החלו לתת אותותיהם. הלכנו והתרחקנו עד שתשוקה, אינטימיות ואפילו חיבה הפכו לנו כמעט זרים. לי זה מאד חסר, הנגיעות, הליטופים, החיבוקים, שיחות שמעבר לענייני דיומא. נראה שהאשה חיה עם זה יותר טוב ממני ואין לה שום עניין ברומנטיקה או אינטימיות. היו כמה ניסיונות של טיפול זוגי שעזרו רק מעט מאד לשפר את המצב. כבר זמן מה שאני מבין שזה נגמר וכדאי להשלים עם המצב או לפרק את הזוגיות. הילדים כבר גדולים, נערים, ויחסית עצמאיים וכנראה מסוגלים להכיל ולהתמודד עם פרידה.

ככל שהתחלתי לחשוב, לתכנן ואף להתכונן לפרידה, עשיתי מחקר קטן לרבות בקבוצות ואתרים שמיועדים לפנויים ופנויות והתחלתי לדאוג. שמתי לב להרבה גברים שנראים כאילו יצאו זה עתה מסט של סרט הוליוודי, נאים בצורה בלתי הגיונית, מטופחים, שריריים, משיטים יאכטות, צוללים במלדיבים ונוהגים במכוניות יוקרה. ואני... כולי מהנדס, נוסע במכונית ליסינג מהעבודה שהופכת גם ליאכטה כל פעם פעם שיש גשם והרחוב מוצף. ולצלול? מקווה לא לצלול באיזה חניון. רואים עליהם שמעולם לא העבירו לילה לבן עם תינוק בוכה, הלכו לספר צמרת כשאנחנו הלכנו לאסיפות הורים והתאמנו בחדר כושר כשאנחנו עשינו הסעות לחוגים. מן הסתם גם עשו קריירה מצליחה ועוד דברים שאנשים ממוצעים כמוני לא עשו. זה די נתן לי להרגיש כמו סחורה סוג ב' או ג' בשוק והחל לקנן בי פחד גדול שאשאר לבד אחרי הפרידה כי מי תרצה בחור טוב אבל אפרורי, עם מראה ממוצע, רכב ממוצע, חיים ממוצעים, התחלת קרחת ממוצעת כשיש לה אפשרות להיות עם כאילו דוגמן בינלאומי ולחית את החיים הטובים של חוג הסילון? התחלתי לקבל רגליים קרות מכל הסיפור הזה של הפרידה, כרגע נראע כמו כרטיס בכיוון אחד לדיכאון ותסכול.

שילה1

New member
ובכן-על ההוליוודיים האלו-

הם ממש לא כאלו.
הכל נכתב כדי למשוך מחפשות פוטנציאליות.לא ממש אמיתי.
ום אתה בהחלט שווה-אתה תמצא.
אלא שקודם-צריך לעשות מעשה או מעשים,לראיית עולמי.
בהצלחה לך

Age Enhanced

New member
כל עוד אתה משחק בליגה שלך, הכל אמור להיות בסדר

לכל אדם יש רמת נחשקות. גם הנשים, יש נחשקות יותר ונחשקות פחות. אתה צריך לחפש את אלה שבערך ברמה שלך.

מריוס זכריה

Member
מנהל
לא כך הוא

שוק הפנויים פנויות מתחלק לשניים:
- מחפשי קשר מונוגמי
- נמנעי קשר מונוגמי
&nbsp
כל קבוצה טוב לה עם עצמה. ניסיון לדייטינג חוצה קבוצות מביא צרות.
&nbsp
גבר כמוך - גרוש (לעתיד לבוא), עם רקורד של זוגיות יציבה, מקצוע חננה, מראה ממוצע - אתה הסחורה הכי לוהטת בשוק מחפשות הקשר המונוגמי.
&nbsp
אלו עם הקוביות בבטן ותמונות ממיורקה וטנריף - זו הקבוצה השנייה. אם אתה מחפש זוגיות פרק ב' - זה ממש לא רלוונטי לך.
&nbsp
אם כן תחפש קצת זיונים, אבל בסוף קשר, אז אתה צריך לעבוד על אזור הביניים בין שתי הטריטוריות. זה אזור רווי סכנות ופגיעות, ואת זה תצטרך לגלות בעצמך.
&nbsp
אבל אם יום אחד תחליטו שמה שאתה רוצה זה פרק ב' - הסר כל חשש מליבך.
לפחות בהיבט של כמה מבוקש תהיה.
(בהנחה שאתה אכן ברנש ממוצע, ולא איזה פסיכי)
&nbsp
בהצלחה either way

בתיאוריה כן, הלכה למעשה הדברים קצת יותר מסובכים

כי מצד אחד יש הרבה נשים שבעיקרון מחפשות את היציבות של המונוגמיה אבל בפועל "מקלקלות לעצמן". אם כי לא עומדות בפיתוי ואם כי מכורות לריגושים של החיזורים, להרגיש מבוקשת ומחוזרת. מהצד השני יש הרבה גברים שמנצלים מצב זה ומשקרים שהם שואפים לזוגיות ארוכה ומאושרת כשבפועל הם לא.

ולשואל המקורי שני דברים.
1. לא כל הנוצץ זהב ויש באתרי היכרויות הרבה פרופילים שקריים. לצערי אני אומרת זאת מניסיון.
2. אם רע לך בנישואין, אני לא חושבת שזה שיקול להישאר בנישואין שלא עושים לך טוב. אבל זה נאמר בהסתייגות כי אני לא מכירה אותך ואיך אתה מרגיש. בסופו של דבר כל מי שבאמת רוצה, מוצא את בן או בת הזוג שאיתה יהיו מאושרים. לפעמים זה לוקח כמה חודשים, לפעמים כמה שנים אבל בסוף זה קורה.

בהצלחה בכל מקרה.

dayoogla

New member
כן אבל....

בדקת כמה יש מהסוג הראשון וכמה מהסוג השני? לא יהיה לו קל בחוץ אפילו אם איפה שהוא מחכה לו בת הזוג המתאימה.

אז גילית שאתה לא alpha male, מה עושים עם זה?

קודם כל ברוך הבא למועדון, הרוב אינם כאלה ורבים גם לא רוצים להיות כאלה.

קודם כל תחליט אם אתה רוצה להתגרש או לא. הרבה גברים מפנטזים על גירושין, חושבים שזה יעשה אותם מאושרים. הרוב מחליטים שזה לא שווה את הטרחה או שאין להם אומץ לעשות את המהלך. מבין אלה שכן יזמו את המהלך, חלק מגלים שרק החליפו דיכאון אחד בדיכאון אחר.

אז בהנחה שהחלטת שאתה רוצה להתגרש וגם תממש את זה, תגלה אוכלוסייה נשית הטרוגנית של גרושות, אלמנות ורווקות. חלק רוצות זוגיות וחלק רוצות להתפרפר. בדרך כלל הפרודות והגרודות הטריות יותר בקטע הקליל של קשרים לא מחייבים ולאחר מיצוי פרק הבילויים, מתחילות לחפש משהו או ליתר דיוק מישהו יותר מיושב ואז מישהו כמוך הופך לרלוונטי עבורן ולא הפליבויים המזדקנים.

בקיצור, לכל סיר יש מכסה, ואם אתה מחפש זוגיות עם אינטימיות ואהבה, אתה תמצא.

YUGE

New member
כן, לגמרי בכיוון של להתגרש

הגיוני מה שאתה כותב.

תודה.

לא כל הנוצץ זהב

כאשה גרושה, מאד מאד נאה, מקבלת המון חיזורים, אני יכולה להעיד על עצמי שאני בורחת כמו מאש מכל המלוקקים האלה. אז בעיקרון, מה שמריוס כתב. אם אתה מחפש זוגיות אמיתית, הם לא רלוונטים מבחינתך.

אתה מחבר בין דברים שלא צריך לחבר ביניהם בשני נושאים

נושא ראשון הגירושין - אם רע לך, גם אם בחוץ לא הוליווד עבורך, אין סיבה לא להפרד. אם מבחינתך "משתלם" להתגרש רק אם תוכל להתחרות בכל מיני "כוכבים" למיניהם, כנראה שהמצב לא נורא כל כך.
נושא שני - עניין הספורט, טיפוח תחביבים וכו'. להיות נשוי פלוס ילדים עדיין לא אומר שאתה צריך להזניח את עצמך. בהחלט יש מקום לפנות זמן לפעילות גופנית, בילויים ותחומי עניין.
מכוניות יוקרה , לדעתי, זו סתם פוזה מיותרת. המרחקים במדינתנו מאוד קטנים, וממילא רוב הזמן תהיה בפקק. יפנית ממוצעת תעשה את אותה עבודה (אפילו קוראנית).

בהצלחה.

YUGE

New member
לדעתי ולראיית עולמי חשוב לחשוב מראש גם על ההשלכות

אף אחד לא רוצה ליפול מהפח לפחת.
תודה על התשובה

השלכות ברמה של ילדים ומצב כלכלי - זה דבר אחד

ילדים ציינת שלא תהיה בעיה, ומצב כלכלי לא ממש התייחסת, כך שכנראה גם זה לא הסוגיה המרכזית.
השלכות לגבי אם תהיה גבר אטרקטיבי מספיק - זה כבר משהו אחר לגמרי. הרי היית רווק לפני שהכרת את אשתך. זה גם נראה לי לא נכון לתלות את כל האושר בבן/בת הזוג. לדעתי מי שלא מסוגל למצוא את האושר שלו גם כשהוא לבד, תהיה לו בעיה גם בזוגיות.

ובכל מקרה שיהיה לך בהצלחה

על "סמוך" ו"יהיה בסדר" שמעת?

אני לא אומר את זה כדי להקניט את השואל, הרבה אנשים מתעלמים מהסוגיות האלה בקבלת החלטה על גירושין.

אנשים נוטים להתעלם מכל מיני דברים

אבל להתעלם מסוגיות כלכליות או רגשיות של הילדים מצד אחד, ולעומת זאת להיות מוטרד בעיקר מהיכולת התחרותית בשוק הפו"פ מצד שני - נשמע לי קצת ....כמו התנהגות לא הכי רציונאלית.
אני לא אומר שזה בהכרח המצב של השואל.

למעלה