הוליווד.. זה כאן?

• פותח הנושא YUGE
  • פורסם בתאריך

alongrin

New member
קח בחשבון...

שאשתך היא בן אדם בדיוק כמוך.
כל אחד זקוק לחיבוק, לליטוף, לרומנטיקה ולאינטימיות...
זה משהו שטבוע אצלינו בגנטיקה של היונקים, החל מעכבר שדה וכלה באחרון האנשים.
&nbsp
אם היא לא דורשת את זה ממך, יש מצב שהיא מקבלת את זה ממישהו אחר בחוץ.
בטבע , לכל חלל ריק יש נטייה להתמלא.
&nbsp
לכן שווה שתפתח קצת עיניים מה אשתך עושה בשעות הפנאי שלה, כדי שלא תופתע ותעמוד בפני שוקת שבורה.
&nbsp
קח בחשבון שגם היא משתעשעת ברעיון של גירושים בדיוק כמה שאתה משתעשע...
&nbsp
לגבי השאלה שלך...
כן יש כאלה שנראים כמו שאתה מתאר... והם לרוב גורפים את כל השמנת מעל החלב.
&nbsp
אבל זה לא צריך להדאיג אותך יותר מדי.
הפירמידה בקצה צרה מאד, ואותם אלה מהוליווד מכוונים לפלח אוכלוסיה שאתה מראש לא מכוון אליו.
זה שוק אחר לגמרי.
&nbsp
כשתצא החוצה, אתה תראה שאתה "סחורה חמה" ומבוקשת.
בחוץ יש יותר נשים גרושות שמחפשות זוגיות מאשר תוכים ביערות הגשם של האמזונס.
&nbsp

YUGE

New member
תודה, הגיוני מאד מה שאתה אומר

חשדתי וחשבתי הרבה אם לאשתי יש רומן או יותר בחוץ. כי זה מצב שהתפתח על פני שנים רבות. לא פוסל את האפשרות. אבל הגעתי לשלב שזה כבר אפילו לא מאד מטריד אותי. בקיצור, כנראה שאגלה כבר בעצמי מה אני שווה בחוץ כי הכיוון כרגע פירוק הזוגיות.

אהה, ונ.ב קטן, חושב שכשהכרתי את אשתי, מצבי היחסי היה הרבה יותר טוב. בוא נגיד שהייתי אדם יותר חיובי, שמח, הרפתקן ומאושר. והייתי גם מקרין את זה החוצה. מרגיש שהולך ודועך.

alongrin

New member
עוד טיפ אחד או שניים...

אם אתה באמת מתכוון לפרק את החבילה, כדאי שתשים את הנאיביות בצד.
כי אתה נכנס לתהליך שבו כל אחד מהצדדים (וביחוד גרושתך לעתיד),
ינסו למקסם את חלקם עד לרמת החוט המאריך של הקומקום.
&nbsp
אם עכשיו אשתך לא בדיוק סופרת אותך, אל תתפלא אם היא תהפוך למפלצת יורקת אש שתנסה לשתות את דמך עד לטיפה האחרונה.
&nbsp
לכן כשתיכנס לתהליך הזה, כדאי מאד שתהיה לך מספיק תחמושת ביד ובכלל זה,
מה אשתך בדיוק עשתה כשאתה ישנת ולא שמת לב.
המשמעות יכולה להסתכם בכמה מאות אלפי שקלים שאתה יכול להפסיד.
&nbsp
לגבי הנ.ב. הקטן שלך.
מבחינה הגיונית ובהתחשב באחוזי הגירושים של היום, נישואים בשביל גבר הם העסקה הכי פחות משתלמת שיכולה להיות.
בתכלס, אתה צריך לעבוד פי 10 קשה ולייצר פי 10 יותר הכנסה מאשר אם היית רווק,
וזה בשביל לגדל ילדים שבסופו של דבר לא יהיו איתך.
&nbsp
אתה לא היחידי שאומר ש:
" שכשהכרתי את אשתי, מצבי היחסי היה הרבה יותר טוב. בוא נגיד שהייתי אדם יותר חיובי, שמח, הרפתקן ומאושר. והייתי גם מקרין את זה החוצה. מרגיש שהולך ודועך."
&nbsp
אומרים את זה בקול יותר ויותר גברים.. ויותר ויותר גברים בוחרים להצביע ברגליים ולא להתחתן.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

alongrin

New member
מתמטיקה פשוטה...

הסטטיסטיקה של 30-40 אחוזי גירושים לא נכונה.
היא כוללת בתוכה אוכלוסיות שמראש אחוזי הגירושים בהם נמוכים, לדוגמא:.
1. חתך גילים של 50+
2. דתיים/חרדים
3. ערבים
&nbsp
&nbsp
אם נסתכל על חתך האוכלוסיה שמתאים יותר לנו,
גילאים 30-50, חילונים/מסורתיים לייט וכו' נגלה אחוזי גירושים שנושקים ל-60 אחוז פלוס.
&nbsp
עכשיו זה לא סוד שעדיין רוב הגירושים מסתיימים במשמורת האם.
נכון, יש מגמת עליה במשמורת משותפת, אבל המספרים עדיין לא שם.
&nbsp
וזה לא סוד שילדים משמשים כנשק בידי ההורים שלהם (ביחוד האמהות נגד האבות).
ובסופו של יום, יוצא שהרבה אבות מפרנסים ילדים שאין להם איתם שום קשר.
&nbsp

הוא אמר שהם בין כה וכה כבר נערים

ויוצאים עוד מעט מהבית. אז הם לא יגורו עם אף אחד מההורים, אבל זה לא אומר שלא יהיה לו איתם שום קשר. (גם אם הם היו קטנים והמשמורת הייתה אצל האם זה לא אומר שאין לאב שום קשר איתם, אבל במקרה שלו זה לא רלוונטי).

ובהערת אגב, מאחר שאמא שלי עורכת דין לענייני משפחה, אני יכולה להגיד שבדרך כלל הילדים הם דווקא נשק בידי האב, של-א מעוניין במשמורת משותפת וסוחט את האם כדי להסכים שהיא תקבל את המשמורת (מזונות נמוכים, וכו').
וברוח הדברים האלה, גם לא נראה שלשואל משנה במיוחד מה יקרה עם הילדים - מבחינתו הם כבר עצמאיים ושלום על ישראל. אכפת לו מהזוגיות החדשה שתהיה או לא תהיה לו, שלא בלתי סביר שמבחינתו הילדים רק יהוו הפרעה לה.

alongrin

New member
וסבתא שלי היא

שופטת לענייני תחבורה.
תסתכלי על התמונה/מגמה הכללית ולא על דוגמאות פרטניות.
כי על כל מקרה שאני אביא את תביאי דוגמא נגדית וההיפך.

אני בדיוק מדברת על התמונה הכללית.

לא דיברתי על מקרה ספציפי אלא על הדפוס שחוזר באופן כללי.

alongrin

New member
והדפוס הכללי

מתנהל לפי המדגם המצומצם של התיקים שאמא שלך בוחרת לשתף אותך בהם.
לא לפי נתוני הלמ"ס.
לא לפי נתונים של כל מיני עמותות
רק אמא שלך...
&nbsp
סבבה.. מקבל את זה :)

אמא שלי לא משתפת אותי בתיקים.

היא אומרת לי מה המצב הכללי בתחום שלה - מה שהיא רואה בתיקים שלה, ומה שהיא יודעת על מה שקורה באופן כללי בתחום. היא לא מתארת לי מקרה פה מקרה שם ושאני אזהה לבד את הדפוסים.
לא יודעת על אילו נתונים אתה מדבר - מה הלמ"ס אוסף שרלוונטי לשאלה אם הגברים מעוניינים במשמורת או לא (באמת מעוניינים, לא רק מעוניינים כדי להוריד את המזונות בין אם יתנו להם אותם או לא)? רק עורכי הדין יודעים את האמת לגבי המניעים של שני הצדדים ומה הם רוצים להשיג.
זאת הסיבה שרבים בתחום חושבים שזו טעות לבטל את חזקת הגיל הרך. כי הם יודעים שהגברים פשוט ינצלו את זה לסחוט את האם, כשהם בכלל לא רוצים לטפל בילדים.

שילה1

New member
א.בהורות משותפת לא תמיד יש מזונות

אלא חלוקת הוצאות ,ביחס להכנסות.וכן.יש כבר פסיקות לא מעטות בנושא וטוב שכך. ב.בדרך כלל-הילדים הם "כלי ניגוח"בידי האם.מכל מיני סיבות. ג.כיום אבות שותפים מאוד בגידול הילדים-בכל גיל ולכן יש מגמה לביטול כל מיני כללים ,שלא מתאימים .כמו "חזקת הגיל הרך" ועוד. ג.

לגבי א, זאת בדיוק הנקודה -

הגבר שלא באמת מעוניין במשמורת משותפת, אומר "אם לא תסכימי למזונות נמוכים אני אדרוש משמורת משותפת", וכך, בין אם היא מסכימה ובין אם לא, הוא ישלם מעט - אם היא לא תסכים הוא יקבל משמורת משותפת ופשוט יזניח את הילדים, ואם היא כן תסכים היא תקבל משמורת אבל הוא ישלם מעט - כך שהאישה, מן הסתם, נוטה להיכנע לסחיטה כי היא רוצה שהילדים שלה יזכו לטיפול כמו שצריך.
לגבי ג - זה לא נכון באופן כללי שהאבות היום שותפים שווים בגידול הילדים בכל גיל - זה נכון לחלק מסוים מהמשפחות, אבל ככל הנראה ממש לא הרוב.

שילה1

New member
א.אינך צודקת ג.לשמחתי הרבה-אבות רבים מאוד,ללא הכללות,ברור,

נלחמים על הורות משותפת ועל קשר רציף עם הילדים.
בגדול-אין הנושא הכללות אלא דעות וגישות.גישת בית המשפט היום-הורות משותפת וחלוקת הוצאות בהתאם לההשתכרות.

alongrin

New member
אני מסכים איתך לגמרי...

ולא משנה מה תכתבי, "חייבת להגיב" תמיד תגיד הפוך אז זה בסדר גמור.

אתה צוחק? היא זו שהתנגדה למה שאני כתבתי.

אני רק חזרתי והבהרתי מה שכתבתי קודם, כי נראה היה שהיא לא לגמרי הבינה, אז אולי כתבתי לא מספיק ברור.

skickers

New member
את בטח מתכוונת למשמורת משותפת

הורות משותפת זה משהו אחר בכלל.

למעלה